EneeemZaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
Facem yok derdim yokZaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
canım kötü deil ki güzel bir model içine oturtulmuyor derken sadece yatay pozisyondamı kalıyor
İçine sinmediyse değiştirin canım üzme kendi aslında 6-7 aydan sonra cok rahat kullanacagın bir araba bende yazın tekrar almak zorunda kalıcam böylw birsey çünkğ araba 8 kg cocukla ben onu nasıl tasıyım kapaması falan uğrastırıcıevet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...
cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl
tek olayı markası var. of
cnm cıft tarafı yok, travel degıl, kenar korumalıkları yok cocuk yattın mı meydanda yatıyor gıbı hıc sevemedım cnm cok sıkıldıGuzel duruyor nesini begenmedin ki sanki pegasusunicorn da bunu almisti iyi diyodu bu modeli mi bilmiyorum ama..
ya cici aslında iyi canım ama fişi atılmadıysa istediğin içinde kalmasın o sekilde degistirebilirsincnm travelde araba cıkıp yerıne puset takılıyor ya, oyle degıl bu
pusetı arabanın ıcıne oturtarak kullanıyorsun, cıft tarafı da yok
İçine sinmediyse değiştirin canım üzme kendi aslında 6-7 aydan sonra cok rahat kullanacagın bir araba bende yazın tekrar almak zorunda kalıcam böylw birsey çünkğ araba 8 kg cocukla ben onu nasıl tasıyım kapaması falan uğrastırıcı
begendıysen cnm cok sgl ıcım rahatlıyor ıyı yorum okuyuncaya cici aslında iyi canım ama fişi atılmadıysa istediğin içinde kalmasın o sekilde degistirebilirsin
Puseti var mi..cnm cıft tarafı yok, travel degıl, kenar korumalıkları yok cocuk yattın mı meydanda yatıyor gıbı hıc sevemedım cnm cok sıkıldı
esıme bırsey dıyemıyrm almıs magazadan, kv hedıye aldı zaten. kalıtelı araba aldım dıye cok mutlu kendısı cok begenmıs. bende kırmamak ıcın bırsey dıyemıyrm. desem onunda bnmde moralım daha cok bozulcak
İzne ayrilip gunduz evde olunca anladim izleyecek hic bisey yok.. Surekli nat geo izlemekten benim oglan kukreyerek dogacak
Seeeyy unuttumFacem yok derdim yoksen kasar ve patatesini yedin mi bu gün canımcım:)
yaza rahat edersin gibi geliyor canım moralini bozma iyi günlerd kullansın bebişcnm ankaradan aldı arabayı, donerken gelecek trbzna ( 1 aysonra), degıstırme ımkanı yok, almıs bıtmıs olay yanı, kullanırken ıns memnun kalırım. cok tesekkur ederım.
pusetını de aldı cnm, araba artı puset, set degıl ayrı ayrı aldıPuseti var mi..
cnm cıft tarafı yok, travel degıl, kenar korumalıkları yok cocuk yattın mı meydanda yatıyor gıbı hıc sevemedım cnm cok sıkıldı
esıme bırsey dıyemıyrm almıs magazadan, kv hedıye aldı zaten. kalıtelı araba aldım dıye cok mutlu kendısı cok begenmıs. bende kırmamak ıcın bırsey dıyemıyrm. desem onunda bnmde moralım daha cok bozulcak
Seeeyy unuttum
yasasın yalnız deilizayyy hadii gelsin o güzell günler soyle bi bastan asagı bakım ondan sonra fıstık gibi kotlarımızı dilediğimiz kıyafetlerimizi giyip bebeklerimizi cicili biçili giydirip pusete koyup gezmelere başlasak yaaaa
sgl cnm bı an hevesım kırıldı dacanım sıkma tatlı canını bebek arabası için ilk bebeğimde hemen kırılmıştı gidip başka almıştık
şimdi ise bizim dükkana gelmiş çokta kaliteli değil ama iş görür bebek arabaları var elele marka ondan bir tane alıvercem oldu bitti nereye kadar götürürse ne yapayım ben de sevmedim ama mal değil mi boşverrrrrrr
moralım cok bozuldu ya
okadar paraya aldıgı arabaya bakın
off off
kırılmasın almıs dıye bırseyde dıyemıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?