2014 Kasım Anneleri

Zaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
Eneeem bi o eksik kalmıştı
Bide ayak.resmi paylasanlar var tebi onları da merak.ediyom hangi hal-i ruhiyeyle çekip koyuyorlar merak ediyorum

canım kötü deil ki güzel bir model içine oturtulmuyor derken sadece yatay pozisyondamı kalıyor

cnm travelde araba cıkıp yerıne puset takılıyor ya, oyle degıl bu

pusetı arabanın ıcıne oturtarak kullanıyorsun, cıft tarafı da yok

İçine sinmediyse değiştirin canım üzme kendi aslında 6-7 aydan sonra cok rahat kullanacagın bir araba bende yazın tekrar almak zorunda kalıcam böylw birsey çünkğ araba 8 kg cocukla ben onu nasıl tasıyım kapaması falan uğrastırıcı

Guzel duruyor nesini begenmedin ki sanki pegasusunicorn da bunu almisti iyi diyodu bu modeli mi bilmiyorum ama..
cnm cıft tarafı yok, travel degıl, kenar korumalıkları yok cocuk yattın mı meydanda yatıyor gıbı hıc sevemedım cnm cok sıkıldı

esıme bırsey dıyemıyrm almıs magazadan, kv hedıye aldı zaten. kalıtelı araba aldım dıye cok mutlu kendısı cok begenmıs. bende kırmamak ıcın bırsey dıyemıyrm. desem onunda bnmde moralım daha cok bozulcak

cnm ankaradan aldı arabayı, donerken gelecek trbzna ( 1 aysonra), degıstırme ımkanı yok, almıs bıtmıs olay yanı, kullanırken ıns memnun kalırım. cok tesekkur ederım.

Puseti var mi..

kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum ya lilipit bebek arabası senin mi braz acaipmiş ya kusura bakma da dayanamadım

cnm ankaradan aldı arabayı, donerken gelecek trbzna ( 1 aysonra), degıstırme ımkanı yok, almıs bıtmıs olay yanı, kullanırken ıns memnun kalırım. cok tesekkur ederım.
yaza rahat edersin gibi geliyor canım moralini bozma iyi günlerd kullansın bebiş

canım sıkma tatlı canını bebek arabası için ilk bebeğimde hemen kırılmıştı gidip başka almıştık
şimdi ise bizim dükkana gelmiş çokta kaliteli değil ama iş görür bebek arabaları var elele marka ondan bir tane alıvercem oldu bitti nereye kadar götürürse ne yapayım ben de sevmedim ama mal değil mi boşverrrrrrr

ayy evettt.şöyle coll coll olsakkk:))) 36 bedene geri dönüp,ombrelerle makyajda yaparızzzz

sgl cnm bı an hevesım kırıldı da

Allah hepınızden razı olsun, sızle konussunca cok rahatlıyrm yorumlarınız cok degerlı

bayramlıklarmzı aldık teyzelerii :)
o kadar tunik denedim ama afedersiniz göt göbek meydanda. son çare elbise denedim lcw de ve aldık şükür vücut elbise ile daha derli toplu oldu
şal eşarp aldım elbiseye uygun renk.çok gezdim tabi karar veremeyince,sancı girdi haliyle .

moralım cok bozuldu ya

okadar paraya aldıgı arabaya bakın

off off

kırılmasın almıs dıye bırseyde dıyemıyrm

Bence hoş. Ben bebek arabasında klasik çok bilindik Olanları şahsen beğenmiyorum. Bu farklı geldi bana. Bende quınny zapp xtra aldım. Bu da biraz o tarz. Bu arada kullanımı, manevra kabiliyeti de çok önemli. Inşallah görünce içine siner. Bebişin sağlıkla kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…