Seeeyy unuttum
Ruj sürmeyi topuklu ayakkabı giymeyi özledimayy evettt.şöyle coll coll olsakkk:))) 36 bedene geri dönüp,ombrelerlemakyajda yaparızzzz
sgl cnm bı an hevesım kırıldı da
Allah hepınızden razı olsun, sızle konussunca cok rahatlıyrm yorumlarınız cok degerlı
paylaşsana grelimbayramlıklarmzı aldık teyzelerii :)
o kadar tunik denedim ama afedersiniz göt göbek meydanda. son çare elbise denedim lcw de ve aldık şükür vücut elbise ile daha derli toplu oldu
şal eşarp aldım elbiseye uygun renk.çok gezdim tabi karar veremeyince,sancı girdi haliyle .
Demi ya ilk günden su koyvermek yok neyseki zaman var yer daha ablacım.Yoksa onu Yaman a havala ederiz box yapar içindeaaaaa kızcam ama carputi o nasıl söz öyle hiç yakıştıramadım
kız ben bu arabayı çok beğendimm.ne güzel marka,bence çok güzell
cok tesekkurler teyzesıı
Bence hoş. Ben bebek arabasında klasik çok bilindik Olanları şahsen beğenmiyorum. Bu farklı geldi bana. Bende quınny zapp xtra aldım. Bu da biraz o tarz. Bu arada kullanımı, manevra kabiliyeti de çok önemli. Inşallah görünce içine siner. Bebişin sağlıkla kullansın
Demi ya ilk günden su koyvermek yok neyseki zaman var yer daha ablacım.Yoksa onu Yaman a havala ederiz box yapar içinde
bayramlıklarmzı aldık teyzelerii :)
o kadar tunik denedim ama afedersiniz göt göbek meydanda. son çare elbise denedim lcw de ve aldık şükür vücut elbise ile daha derli toplu oldu
şal eşarp aldım elbiseye uygun renk.çok gezdim tabi karar veremeyince,sancı girdi haliyle .
ya pusetli hali çok güzelmiş beğendim hayırlı olsun güle güle kullanevet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...
cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl
tek olayı markası var. of
yok yaa bende görmedim nerde bu kız??kızlar zeyy nerde bugün yaaaa
ben en son dün gece gördüm gece derken sabaha karşı sanırım gören var mı
cok tesekkurler teyzesıı
senın aldıgın araba tam ıstedıgım tarz, cok guzelmısss gule gule kullanın guzel gunlerde ınsallah
???????????yok yaa bende görmedim nerde bu kız??
ayy cnm suprsın ck sgl, bnm esımde o kafada bırıdır, ondan bayıldı arabaya herhalde, hep tarz seyler begenır, paraya da acımaz verır. ıns bende bayılırım
Çok saol canım hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah. Bunlar aynı tarz arabalar. Daha çok yurt dışında tercih edilen tipler. Dediğim gibi klasik bebek arabası tercih edenlere göre değil ama ben farklı şeyleri severim. Bence modern tarzda bu arabalar. Kalitesini söylememe gerek yok zaten. Sen o arabayı eline alınca, kullanımını görünce eşine teşekkür edeceksin
Canım benim bi arkadasin eşi de önceleri hergece nobetteydi hatta ama 10. Gunden sonra uyanamamis bileHahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkçaBenim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.
Tamam tamam kizmayin yarin yicemaaaaa kızcam ama carputi o nasıl söz öyle hiç yakıştıramadım
pusetını de aldı cnm, araba artı puset, set degıl ayrı ayrı aldı
pusetını ıcıne oturtarak kullanıyorsun bak boyle
https://www.google.com.tr/search?q=mamas papas armadillo&biw=1229&bih=843&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KIAlVKbpK6Pe7AaZ-IGQAQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&safe=active#facrc=_&imgdii=_&imgrc=shHDb56Rc--dAM%3A;MVF-BCb-IeJJSM;http%3A%2F%2Fep.yimg.com%2Fay%2Falbee-baby%2Fmamas-papas-armadillo-adapter-for-maxi-cosi-8.jpg;http%3A%2F%2Fwww.albeebaby.com%2Fmamas-and-papas-armadillo-adapter-for-maxi-cosi.html;995;1200
pusetını 2014 bılmem ne odulu almıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?