Canım çok güvenilirdir kendisi. Öyle diğer satıcılar gibi para delisi de değil. Önce işimi yaparım sonra para mantığında bir bayan. Benim bütün arkadaşlarım yaptırdı ona çok memnun kaldık. Eğer çok yoğun olmazsa 3 günde yapıp yolluyor. Ben acelem yok dediğim halde 1 haftada gönderdi.
Aynı ağrıyı bende çekiyorum 2 gündür. Ama panik yapmadım. Düzenli değil çünkü. Muhtemelen rahim büyüyor, vücut doğuma hazırlanıyor.
Yaa Allah izin verirse inş ben mutlaka duşumu alıp, temizlenip son kontrollerimi yapıp öyle gitmek istiyorum. Hatta sancım çok olmazsa fön çektirmeye b ile gitmeyi düşünüyorum. Tabi dediğim gibi her şey yolunda giderse. Çok sancım olursa duş alır çıkarım hemen. 5 dakikaya kdr beklemem asla. Ne olur ne olmaz. Trafik olur bişey olur erkenden gidip odamda pilates topumla oyalanırım.
Ay ben seni dövücem. Vallahi dövücem.
Yavrum sen ne laf dinleyecen bi kuzusun yaa. Kocan ne şanslı dicem de adam tripcan. Sen niye bebeğini kendini riske atıyosun hayatım? Gitmeliyim ne demek? Sen hamilesin. Bütün programların sana göre yapılması gerekiyor. Doktoruma soruyum demişsin. Doktor sana hayır kesinlikle gidemezsin izin vermiyorum diyip kapında beklemicek. Bana kalırsa gitme dicek. Allah korusun bişey olsa doktorun mu sorumlu olacak sen olacaksın. O bebeğe sen sahip çıkacaksın. Bnm eşime bedava amsterdam tatili geldi bırak amsterdamı iş için 2 saatlik seyahate bile gitmemem lazım dedi. Hele ki sen gideceksin o bayram yoğunluğunda hamilehamile. Biraz kendini düşün kendini! Tamam mı kuzular?
Çikolatalar çok pahalı. Ben orduevinden aldırıcam. Daha doğrusu kardeşimin nişanlısı (elti lafına gıcık oluom) hediye olarak yaptıecakmış. Bana bırak dedi.