- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
Canim.ozmolak tomografi için verilen kontrast madde.. Hamilelerde kullanılabildiğini yeni duydum..5 yildir radyolojideyim neler duycam daha..Kızlar bugün doktordaydık ancak girebildimmmm... Bu bebişlerimiz bu ay çok nazlı çıktılar ya... Benim bebeğim de 15 günde sadece 330 gram almış.. 33+5 teyiz ve 2380 gram, 44,8 cm... Radyoloji uzmanı geçen kontrole göre az almış ama hala önde gidiyor kilosu dedi.. Doktoruma söyledim Zaten önde gidiyor hergün illa şu kadar gram alacak diye bir şey yok şu kalıpları aklına takma artık dedi... Yolculuğu söyledim kesinlikle önermiyorum dedi.. Eşime söyledim gitmicem artık ne yapacaksa kendi nasıl gidecekse bir çözüm bulsun... Kabızlık için osmolak diye bir ilaç verdi çünkü artık çok kötüyüm o da o kadar iğrenç bişi ki anlatamam
Veeeee asıl meseleeeeeee 15 günde nerdeyse 2 kilo almışım 74 kilo olmuşumBu zamana kadar ayda 1 kilo alan ben 15 günde ne yapmışım anlamadım.. Ona rağmen bebeğim sadece 330 gram almış... 35. haftama girerken toplam 7 kilo almış bulunmaktayım yani arkadaşlar...