2014 Kasım Anneleri

Canim.ozmolak tomografi için verilen kontrast madde.. Hamilelerde kullanılabildiğini yeni duydum..5 yildir radyolojideyim neler duycam daha..

aynen valla program ya acil sonlandırılmalı ya da formatta kısa sac yasaklanmalı yoksa uzun saclı hatun kalmıcak orda

ay ben çok gülüyorum ya bu programa

Ya bide istemeyen insana zorla imaj çalışması yapıyolar..
Madem kuaför kendini gösterecek saç mankeni koysunlar istedikleri gibi kessinler..
sokaktan çevirdiğin kadına bunları yapıp hem mutlu edip hem kendini yeteneğini gösteremezsin ki..

Niye sıkıyosun canını almış artık hem sen üzülme hemde eşini üzme bazen herşeyi istediğimiz gibi almak istiyoruz eşleri dinlemiyoruz ama onların istediklerinisde arada kulak asmak gerekir

canım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diye cok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)

Ombre ne kız bilmiyorum..
Bende krepeli gölge yaptırmak istiyorum bi kaç kere yaptırmıştım çok doğal olmuştu..
Aynen bende foto biriktiriyorum :)

Canim bebegin güzelce büyüyor işte ne guzel benim aldigim 15 kiloyu dusununce toplamda 7 kilo cok ıyı zaten fazla zamanimiz kalmadi doguma:) su yolculuğu anlamadim canim?

Bilmem ki iki saatte biter mi ama bir gün vakit ayırıp gidicez artık :)
Tum gün ayri kalamayiz ki canim onlardan acikirlar.. artik kuaforle konuscaz bekletmicek en fazla uc saate biter bence oyalanmazsa.. sabırsızlıkla bekliyorum saçlarım cok kötü oldu artik

Tum gün ayri kalamayiz ki canim onlardan acikirlar.. artik kuaforle konuscaz bekletmicek en fazla uc saate biter bence oyalanmazsa.. sabırsızlıkla bekliyorum saçlarım cok kötü oldu artik

İnşallah :) Yaptırdıktan sonra kucağımızda bebeklerimizle öncesi sonrasını paylaşırız artık :) Olsun yaa bu kadar dayanmışız varsın kötü olsun bir bir buçuk ay daha :)

aynen oyle birde cidden mahfediolar bazen ya kadın önceden daha güzeldi diyorum

Bu arada herkeze iyi geceler eşim iş için 3 gün fuara katıldı o yüzden ben annemlerde kalıyorum. Burada da internet çok iyi çekmiyor o yüzden nadir giriyorum inşallah herkez iyi ve sağlıklıdır.. :)

Geçenlerde bir etiket konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Bebek şekerlerini kendileri hazırlayan arkadaşlar üzerine Hoşgedin ... Bebek diye etiketleri nereye sipariş verdiniz acaba? Bende kurabiyelerimi paketledikten sonra üzerine etiket de yapıştmak istiyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…