• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ombre ne kız bilmiyorum..
Bende krepeli gölge yaptırmak istiyorum bi kaç kere yaptırmıştım çok doğal olmuştu..
Aynen bende foto biriktiriyorum :)
evet canım sacın yarısına krepe yöntemiyle atılan sarılar senin bahsettigin gibi cok güzel duruyor cok seviyorum ben cesit cesit fotolarını kaydediyorum baktıkça bile içim açılıyor birde yapınca özgüven patlaması yaşarım heralde:KK53::KK71:

az önce ellerime bakınca istem dışı şu tekerleemeyi söyledim :) Ellerim tombik tombik kirlenince ne komik kirli yüzler sevilmez güzelliği görülmez:KK75::KK48:

Benim ellerim de tombik tombik oldu. Alyansımı takamıyorum.. Bu acaba doğumdan sonra kısa bir sürede geçecek olan bir şey mi? Ona göre değilse alyansımı büyülttüreyim bari kendimi kandırmayayım :)

Kızlaaaaar saç konusu açılmış bende bir haftadır saçlarıma takmış durumdayım Allahtan beyazlarım yok o yüzden boyatmaya gerek kalmadı gebelik boyunca,boyatmakta istemiyorum ama uçlarına şöyle bişeyler yaptırmak istiyorum bir bakın bakem image.webp
Birde güzel ciciler alıcam kendime hayırlısıyla bir doğurayım bakımlı anne olucam inşallah,kocamada feminen görünmek istiyorum siz anladınız onu:KK30: :-)

az önce ellerime bakınca istem dışı şu tekerleemeyi söyledim :) Ellerim tombik tombik kirlenince ne komik kirli yüzler sevilmez güzelliği görülmez:KK75::KK48:
:KK70::KK70:allah iyiliğini versin iyi güldüm bende henüz bi tombileşme yok yüzüğüm filan eskisi gibi yine hala bol gelyr acaba son günlerde şişermi ki :KK51:o_O

beni simdiden heycan bastı:KK71: ne güzel yepyeni bir biz olcaz bebeklerde yanımızda hem bebek yapcaz hemde güzel degisimler:KK68:
Bende gebe kalınca bütün makyaj malzemelerimi attım zamanı gelmişti zaten ama artık mac, loreal,maxfactor dışında markalardan almıcam dediğin gibi bebekli ve bakımlı anneler olacağız yuppiiiii :KK71:

canım benim aldığım arabada mamas&papas ben çok beğendim,urbo 2 modeli
eşinin aldığı modelin özelliklerini bilmiyorum ama alınmış artık üzme kendini
mamas&papas.webp

Guzel duruyor nesini begenmedin ki sanki pegasusunicorn da bunu almisti iyi diyodu bu modeli mi bilmiyorum ama..

kuzum hafızana hayranım valla

Hahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkça :-):-) Benim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.

nilcim bugün tarifine göre börekleri yaptım çok güzel oldular teşekkürler,lorlu ya da ıspanaklı falanda güzel oluyor mu
yapıp dolaba atayım bende

Canim.ozmolak tomografi için verilen kontrast madde.. Hamilelerde kullanılabildiğini yeni duydum..5 yildir radyolojideyim neler duycam daha..

canım arkadaş korkmasın.osmolac kontrast madde değil.fizyolojik olarak bağırsakları boşaltan bir şurup.
isim benzerliği olabilir :-)
indir (2).webp

Kızlaaaaar saç konusu açılmış bende bir haftadır saçlarıma takmış durumdayım Allahtan beyazlarım yok o yüzden boyatmaya gerek kalmadı gebelik boyunca,boyatmakta istemiyorum ama uçlarına şöyle bişeyler yaptırmak istiyorum bir bakın bakem Eki Görüntüle 1254152
Birde güzel ciciler alıcam kendime hayırlısıyla bir doğurayım bakımlı anne olucam inşallah,kocamada feminen görünmek istiyorum siz anladınız onu:KK30: :-)
ayy çok güzel bayıldm çok havalı duruyor bi doğursaydk acilen bakıma girmek lazm benm bide beyazlarm var bakmsz bakımsız geziyrm ortalıkta:mad:

:KK70::KK70:allah iyiliğini versin iyi güldüm bende henüz bi tombileşme yok yüzüğüm filan eskisi gibi yine hala bol gelyr acaba son günlerde şişermi ki :KK51:o_O
benim yüzükler küs parmağıma bile girmiyor artık gecenler de deneyim dedim kangren oluyordum:KK70: kocam aldı zorla elimden cins cins hareketler yapma zorluyorsun parmağın kırılacak dedi:KK53:

ayy çok güzel bayıldm çok havalı duruyor bi doğursaydk acilen bakıma girmek lazm benm bide beyazlarm var bakmsz bakımsız geziyrm ortalıkta:mad:
Az kaldı canım çoook azzz:KK55:
Vallahi ben sütümü sağar giderim heralde çok heyecanlıyım bir haftadır kendimi değiştircem diye hehe:KK8:

Benim ellerim de tombik tombik oldu. Alyansımı takamıyorum.. Bu acaba doğumdan sonra kısa bir sürede geçecek olan bir şey mi? Ona göre değilse alyansımı büyülttüreyim bari kendimi kandırmayayım :)
bende uzun süredir takamıyorum canım maalesef kaldırıp sakladık hattta yüzük alalım dedik üzülmüştüm diye sonra vazgeçtim yazık boşuna almış olacaz her ay sisiyor parmaklarım:KK51: amam doğumdan sonra bir ay kadar geçince eski halimize dönp ödemleri atmış olacaz ozaman sadece yüzüklerimize deil herseyimize tekrar kavuşmuş olacaz:cool:

Az kaldı canım çoook azzz:KK55:
Vallahi ben sütümü sağar giderim heralde çok heyecanlıyım bir haftadır kendimi değiştircem diye hehe:KK8:
ya ben bide emzirirkende boyatılmaz diye duydum sütten çocuğa geçermiş diye ama hiç araştırmadm daha aslı var mı ki inşallah yoktur öyle bişy

Kızlaaaaar saç konusu açılmış bende bir haftadır saçlarıma takmış durumdayım Allahtan beyazlarım yok o yüzden boyatmaya gerek kalmadı gebelik boyunca,boyatmakta istemiyorum ama uçlarına şöyle bişeyler yaptırmak istiyorum bir bakın bakem Eki Görüntüle 1254152
cok güzel canım benim istediğim biraz daha acıgı ama bu da cok güzel ve eminim çokta yakışır güzel annemize:KK68:

benim yüzükler küs parmağıma bile girmiyor artık gecenler de deneyim dedim kangren oluyordum:KK70: kocam aldı zorla elimden cins cins hareketler yapma zorluyorsun parmağın kırılacak dedi:KK53:
aman canım zorlama sende kalır malır orada sonra kestirmek zorunda kalırsn boşver takma bi süre doğmdan sonra düzelir

Bende gebe kalınca bütün makyaj malzemelerimi attım zamanı gelmişti zaten ama artık mac, loreal,maxfactor dışında markalardan almıcam dediğin gibi bebekli ve bakımlı anneler olacağız yuppiiiii :KK71:
evet bakımlı annleer olcaz biz:KK71:
cok istiyorum artıkkkkkkk bir an önceeeee gelsinnn zamanı:KK28: yepyeni bir biz olalım içimizde ne kalmışsa hepsini doya doya yapalımmmmm:KK23:

cok güzel canım benim istediğim biraz daha acıgı ama bu da cok güzel ve eminim çokta yakışır güzel annemize:KK68:
Canıııım çok sağolll:cool: Gebelik hormonlarının etkisiyle saçlarımda bayağı uzadı dahada uzatıcam bu modeli düşünemiyorum wuhhuuu:KK30: Haftaiçide maniküre gidiyim oje süremiyoruz bari düzelttiriyim manikürle fena gaza geldim :KK31:

Back
X