2014 Kasım Anneleri

#sudecet cigim birsey soracagim bebegin bas asagi döndüğünü hissedebilir miyiz?
Ben hissetmiştim canm hatta Burda'da sormuştum hıçkırık tuttuğunda kasıgımın orda pıt pıt ediyordu birde ayaklarını hep göğüs altımda hissediyordum .. Kolları desen sag tarafımı deliyor sende hareketler ne tarafta ya da nasıl

Canim tarif etmeyi deneyecegim dünden beri boyle hissediyorum ve zaman zaman
Sağ kaburgamin oradan göbek deliğinin hizasina kadar sis orasi boylu boyunca.
Kaburga kemiğini sanki ittiriyor
Az evvel uyandim canim sirt ustu yattim ama karnim yayilmadi tarif ettiğim gibi birde sol tarafta sertlik vardi ama daha küçük sağdakine nazaran

saçın rengi belli olmuyor canım, ben de sordum çünkü

bence aynı şeyi söylüyorsunuz canım, evet doğum tarihi önemli değil, 37 den fazla çalışma şansımız yok ve dolayısıyla 3 hafta mecbur doğum öncesinde kalıyor ve hepimiz tabii ki 13 hafta kullanabiliyoruz bence söyledikleriniz arasında fark yok ve ikisi de doğru

Günaydın sekerimmmm sana iyi alışverişler dilerim bende bugün kisliklari cikarmayi düşünüyorum hamile elbisesi mi alacaksin yani bayramlik mi

evet canım hiç fotoğrafım yok, şöyle güzelce giyinip süslenip fotoğraf çekileyim istiyorum elbise ile hem de bayramlık olur

ama bu da olmaz ki şimdi su böreğine bayılırımmmm

#sudecet cigim birsey soracagim bebegin bas asagi döndüğünü hissedebilir miyiz?

ben hissettim canım, hem popo yukardaydı hem de benim kasık ağrılarım başladı, tam 32 de döndü, zaten bir önceki kontrolde de yüzü hep yukarıya dönük olan bebek aşağı çevirmişti yüzünü

Kızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorum

#sudecet cigim bu dun aksam oldu ilk defa biz takvimi de okuyunca bugün alttaki takvimi acaba dedim

göndereyim

Dönmüştür muhtemelen canım bende gecen hafta pazar ayakkabimi baglarken döndüğünü hissetmiştim Pazartesi bi gittik dönmüş dedi ..bndede kaburgA kemiğimi ittirir hissi yarattı hatta oturamıyorum dik bir sekilde

çık canım çık açılırsın

Canim şöyle hesap yapalim 37. Hafta da izne ciktin ve 40. Haftada doğum yaptin diyelim izinden itibaren 16 hafta
Olur doğru
Fakat 38. De doğum yaparsan sen bu 16 haftalik iznin 14 haftasini kullanabilmiştir olursun 1haftasi 37-38 arazi geri kalan calisilan 5 hafta+ 8 hafta olur yani doğum yaptigin tarih bildiği kadariyla onemli

Canim foto çektirmek iyi fikir benim de yok hic

Kasik agrisi bende yok su anda sanki çok daha yukarida duruyor kuzumm
civil civil iste canim ne guzel

ohhh ne güzel

canım güzele ne yakışmaz renkli olsun boşver canlı çıkar yüzün
nacizane fikrim örtün düz renk olsa daha bi iyi mi olurdu sanki uygun düz renk yoksa bu da güzel olur yani

teşekkür ederiz hamileyiz demi belli edelim

Evet canim aynen bende Dr sanki oturamiyorum nefessiz kaliyor gibiyim hep yatar vaziyette durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…