anladım, hayırlısı olsun bakalım. sağlıkla dünyaya gelsinler de diğer şeyler bir şekilde hallolur artık, ders programında yoğun değilmiş madem zaten az kaldı bayrama..Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde
Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum
Tek renk çok daha hoş olmuş. Çok renkli geliyorsa gözüne elbisenin içindeki koyu renklerde bir şal ile de kullanabilirsin.Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum
Günaydin kzlar, dün annemden eve gelirken, motorlaydik, kaza yapacaktik nerdeyse sarsildik azicik, düsmedik sukur, bebiste iyi tekmeleri atiyor.. fakat nedense dun geceden beri, özel bölgemde, vajinada yani, bir sizi var, hafif bir agri.. ilk defa oluyor. Niye anlamadim, kotu bisey yoktr umarim
Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum
İnsan kendi kendine de nazar değdirir mi be kardeşim
Herkes griple, enfeksiyonla,hastalıklarla uğraşırken ben hep içimden diyordum çok şükür hiç hastalanmadan hamişliği atlatacağım diye. Şimdi burnum akıyor ve gözlerim yaşarıyor. Kim bulaştırdı bana bu gribi. Gidip limon sıkıp onu içeyim bariHer türlü nazarı kendime değdirme gibi bir potansiyelim var resmen yaa Kendime tripliyim şu anda
geçmiş olsun canım, bebiş kımıldıyor madem aklına kötü bir şey getirme, ağrıların önemsizdir inşallah.Günaydin kzlar, dün annemden eve gelirken, motorlaydik, kaza yapacaktik nerdeyse sarsildik azicik, düsmedik sukur, bebiste iyi tekmeleri atiyor.. fakat nedense dun geceden beri, özel bölgemde, vajinada yani, bir sizi var, hafif bir agri.. ilk defa oluyor. Niye anlamadim, kotu bisey yoktr umarim
bence şal ile daha güzel olur ama elbise içindeki diğer renklerden birini kullansan pembe boğmaz. Mavi mesela???Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum
Günaydın anneler. Her gün yumurta yiyor musunuz? Bana bi bıkkınlık geldi hergün yemekten bu hafta hiç yemek istemedi canım. Her gün yenmeli mi sizce?
Bu arada şafak 34 yuppiiiiiiiiii
Evet valla almalıyım. Dünya kadar yapılacak iş var Pazarı bekledik şimdi Tek pazarımı da yatarak geçirememgeçmiş olsun canım al önlemini sonra dökülürsün valla
Geçmiş olsun canım ya benimde başladı bu gün göz yaşarması ve burun akıntısı. İnş Allah kısa sürede toparlarız.Günaydın canlarım oğluşumla bana babamızdan grip geçti çok fenayım boğazlarım çok ağrıyo kızımda içime sığmıyo sanki kolu bacağı sip sivri çıkıyo karnımdan çok tuhaf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?