Masallah kizina benim oglumda birazcik zayif ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil dogum sekli icin ne onerdi dr un..Günaydın kızlar ,dün kontrolümüz vadegilızım 2030 gr olmuşÇok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza
maşallah kızına canım
kiloyu sorun etme çıkınca zaten alıyorlar
hem çıkması da kolay olurAllah kavuştursun
Allah analı babalı büyütsün bize de çok azz kalmışşşEvet varmis.. adini tnuttm ama. Kızi olmus.
Yıka yıka hazir olsun hemen bitmiyor zaten..günaydınnn güzelliklerr..bugün kızımın cicilerini yıkamaya başlasam artık diyorum..erkenmiki sizcee
ayyy çok güzel nasıl yptınki
Masallah kizina benim oglumda birazcik zayif ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil dogum sekli icin ne onerdi dr un..
Canım elbise güzel ama eşarbını tek renk kullansan daha iyi bence şalda olabilir elbise eşarp desenli olunca bana birbirini bastırıyor gibi geliyoKızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorumEki Görüntüle 1254428 Eki Görüntüle 1254430
Masallah valla kalmadi boyle ince dusunceli drlar guzel guzel aciklamis begendim acikcasi.. İnsallah sag salim kucagina alirsin Hakkimizda ne hayirliysa o olsun hep oyle dua ediyorum..Sağol cnm.kiloyu hiç takma cnm benim yeğenim 2450 doğdu şimdi maşallah çok ama çok sağlıklı ve kilosunda gayet iyi.
doğum şekli ile ilgili normal doğum tarafında şuan doktorum aslında tüp bebek olduğundan sezeryan der herkes ama bence normali denemeliyiz dedi sonuçta bütün bebekler kıymetlı tüp diye ayırmak çok yanlış dedi,bende aynen doktorum gibi düşünüyorum.ama sezeryan olmak istersende 39haftadan önce almam dedibende doktorum nasıl uygun görürse öyle yapmayı düşünüyorum doğumu.sağlıklı doğsun bebeğimde gerisine katlanırım ben
Dün belgesel konusmaktan gece rüyamda goril kovaliyodu beni.. Esim bismillah bismillah diye uyandirdi korkma ne gordun dedi.. Dedim goril kovaliyodu beni bi kahkaha atti doguruyorum sanmis ayy ayy diye bagiriyomusum
Evet cnim.sezrryan olcak.mecbur damr sorunum var benim hemde tansiyon kan sulandirici igenkullaniyorum beneim bebegimde 2asilama 2 tup bebek sonrasi kendiliginden olan bir bebek dr riske atmak istemiyorim bende istemiyorum sesrryan olsun bebek strese giriyomus cunku bu durmda igne kesilince insallah sesrryan ile dunyaya gelicek 7 kasimda degismesse
Masallah valla kalmadi boyle ince dusunceli drlar guzel guzel aciklamis begendim acikcasi.. İnsallah sag salim kucagina alirsin Hakkimizda ne hayirliysa o olsun hep oyle dua ediyorum..
tamam canım tek renk alayım şal almamı önerdiler arkadaşlar teşekkrler hepinizeCanım elbise güzel ama eşarbını tek renk kullansan daha iyi bence şalda olabilir elbise eşarp desenli olunca bana birbirini bastırıyor gibi geliyo
saol canım düz bebek bandajı aldım onun üstüne fiyonk şeklinde tül yapıştırdım sonra kurdela en üstede 3 tane gül işte kızıma cici bi bandaj yapımı çok kolayayyy çok güzel nasıl yptınki
Maş Allah kızınaGünaydın kızlar ,dün kontrolümüz vardı kızım 2030 gr olmuşÇok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. DEğişik, şık olmuş.
Dün belgesel konusmaktan gece rüyamda goril kovaliyodu beni.. Esim bismillah bismillah diye uyandirdi korkma ne gordun dedi.. Dedim goril kovaliyodu beni bi kahkaha atti doguruyorum sanmis ayy ayy diye bagiriyomusum
carputi sen belgesel izliyorsn yine iyi. ben müge anlı izlemiştim dün etkisinde kaldım heralde ki gece bende yüzünü daha önce hiç görmediğim bi adam tarafından takip ediliyorum hamile de olunca tospa hızında koşturup durdum adamdan kaçacam diye anne diye bağırıyordum bi yandan da.en son ağladım meğer rüya dışında da ağlayıp bağırıyormuşum eşim uyandırdı korkmuş bebekle mi ilgiliydi diye sarıldı garibim. ağlayarak anlattim gülüyo bi de beni dinlerken
Günaydın canım. Sizede mutlu hafta sonlarıgünaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime..Eki Görüntüle 1254489
Canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullanın bizde ismimize defne.diye karar verdik başından beri ben ahşaptan emzik askısı felan yaptım defne diye karnımı hep defne diye sevdim eşimde dün eslem olsa olmaz mı anlamını çok sevdim diyo napcaz bilmemgünaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime..Eki Görüntüle 1254489
çok tatlı olmuş canımyaa eline sağlıkgünaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime..Eki Görüntüle 1254489
evet kolaymış gerçekten benimde yapasımgeldisaol canım düz bebek bandajı aldım onun üstüne fiyonk şeklinde tül yapıştırdım sonra kurdela en üstede 3 tane gül işte kızıma cici bi bandaj yapımı çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?