2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarr kocamın toplantısı varmış erkenden kalktı gitti yine işe bende yarım saat önce uyandım valla...heryerim şişmiş resmen...

Akşama kardeşimin mezuniyetini kutlamak için yemeğe gidicez..benimki gelince beni kuaföre götürse şu perçemlerimi kestirip bi de fön çektirsem ne güzel olur diye hayaller kuruyorum
Hastane çantam hazır birazdan kapatıcam :)
Benimde mide yanması belasınından ötürü öksürmekten boğazım tahriş olmuş şimdi kendime süt ısıtıcam içinede az bişi neskafe ohh :)

ohh afiyet olsun..perçem sana çok yakışıyo gerçekten..bende uzun yıllar kullandım ama..saçlarım düz olmadığından zor oluyo cesaret edemiyom bidaha..zeyyim sana şey sorcam..bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyon canmm yaa..

geçmiş olsun arkadaşım bal koy bal daha vitaminli olur boğazlarınıda yumuşatır

Batma gibi bimi canım..artık o ağrılar normal bu saatten sonra benimde yokluyo arada dinlenince ve magnezyum içince geçiyo...

Galibaa. Yan yatarken yok ayaga kalkarken ve dolasirken var, sirt ustu yatncada oluyor.

Son 2gundur, soluma yattigimda, sanki kizim el ve ayaklarini oynatiyor, ama öyle siddetliki anlatamammm.
Sanki yatiyorda, ellerini ve ayaklarimi ileri geri sallayip zipliyor. Çok tatli

Ayy yerim bendede oluyo çok gıdıklanıyorum ellerini ayaklarını gezdiriyolar hehehe
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları

Ben çok sevmiyorum aslında perçem hatta eşim kesinlikle istemiyo ama kaşlarımla ilgili problemim var o yüzden örtmek istiyorum
Canım aşağıda beğen cevapla yazıyo ya o ikisinin arasında çoklu alıntı yazıyo ona tıklayarak istediğin mesajları alıntılıyosun sonra yazı yazdığımız yerde alıntıları ekle diyo ona tıklıyosun..yazı yazma ekranına geliyo hepsi..

Ayy çok tatlı bi tane yazsam kavga ederler mi acaba benim kitabım hayır benim diye hrhehehe
Nerden aldın canım??

değdirir kardeşim değdirir:) bir tane de ben varım burda.eşimle neye çok sevinip konuşursak tersine döner hep.evde şu moddayız.tamam aşkım susalım biz

değdirir kardeşim değdirir:) bir tane de ben varım burda.eşimle neye çok sevinip konuşursak tersine döner hep.evde şu moddayız.tamam aşkım susalım biz

Heheheh aynen bizde..
İnsana en çok kendi nazarı değer..
Hele şu anda hamileyiz aklımızdan geçenlere bile dikkat etmemiz lazım..

Ayy çok tatlı bi tane yazsam kavga ederler mi acaba benim kitabım hayır benim diye hrhehehe
Nerden aldın canım??
Canım burdan tanıdık bi kırtasiyeye getirttim 15 tl internette de satışı var bende oğlumla başlayıp altına kızımıda anlatmayı düşünüyorum şuan açılışı yaptım bitince belki duygularımı paylaşırım sizinle

tamamdırr..heheee öğrendim sonunda..saol zeyy

Amin canım yaa.. cok tatli haylazlar.
Çatı kemikleir genişlemeye başlıyo ya canım ondan işte..yorma kendini artık..sırtüstü de yatma tehlikeli..

Aslnda yatmiyorum ama bazen solum uyusuyo, saga dönuyorum o sirada agriyor..

Ay ne guzel,kitabin adi ne ki? D&R da var midir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…