- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Benim kasik agrim yok cok sukur canim.. arada 15dk falan saga yatiyorum. Snra sola yatip uykuya devam :)Ben sağa artık dönemiyorum imkanı yok kasıklarımın ağrısından ağlayacak duruma geliyorum çünkü..
Ee ben bugun bi gidim avmye olmazsaa. D&r var zaten.. alayim olmazsa severm byle şeyleri, hatta ben seyde istiyordum, hastane gunlugu gibi, aileden duygu ve dusuncelerini alacagimiz bi defter alacam hatira defteri, yazdiracam onlara. :)D r da var görünüyo nette fiyatıda çok uygun..
Hastane için süslü peluşlu falan defterler oluyo güzel olur :)Benim kasik agrim yok cok sukur canim.. arada 15dk falan saga yatiyorum. Snra sola yatip uykuya devam :)
Ee ben bugun bi gidim avmye olmazsaa. D&r var zaten.. alayim olmazsa severm byle şeyleri, hatta ben seyde istiyordum, hastane gunlugu gibi, aileden duygu ve dusuncelerini alacagimiz bi defter alacam hatira defteri, yazdiracam onlara. :)
rengi çok hoş güle güle giyin canımcanm dün yüklemeye fırsat bulamamstm.bak aldığm elbise bu,yanındaki de ipek çift yönlü şaleşarp.
Aaa o kaçmaz işte sonra gelen misafirlerin yanında abartılı sevgi gösteri seansları olacakdoğuma gelir canım hiç kaçırmazlar
tesekkr ederm canm.rengi çok hoş güle güle giyin canım
Hahaha ne gıcık bi durum ya aslında bunları hastane odasına bile almıycan valla müstehakAaa o kaçmaz işte sonra gelen misafirlerin yanında abartılı sevgi gösteri seansları olacak
Aaa o kaçmaz işte sonra gelen misafirlerin yanında abartılı sevgi gösteri seansları olacak
erken doğum olursa kullanamadıgın izinleri aktarabiliyorsun doğum sonrasna..Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde
Almayalım kız müstahak vallaaaHahaha ne gıcık bi durum ya aslında bunları hastane odasına bile almıycan valla müstehak
Sanki bitek seninkilerin torunu benim kv kp de öyle işte canım sen doğurmaya yakın sorarlar lafın gelişi boşver Allah muhtaç etmesin, eşim herşeyini aldık biz eksik yok deyince niye acele ettniz biz alcaktık dyomuş nerdeyse bebek doğcak acele etmişiz ki bu zamana kadar 1 kere bile sormadılar ne diye beklycektik acabaHiiiççççç umursamyorm valla artk kv mi.
Bu ay yatağı anakucağı vs. daha yeni aldık taksitle,alırken yanımızdaydı daha erken deyp durdu eşime mağazada.Allah yatağını boş koymasın gbi laf etti aldıktan snrada ama o an nasl çöktü brden moralim bilseniz..
Allah acısını yasatmadan imtihan etmeden bağışlasn bebeğimizi bze dedm içimden dua ettm.
Kendi annem hazırlık yapıyo alıyo beraber çarşıya çıkıyrz model fiyat arastıryorz hatta byramdan snra alcaz eksiklermzi annem ile. Ama kvdem daha adam akıllı bsey almış değl ve bu gdişle alacak gbi de görünmyoo,sevmeye gelir sever gider.Her seyi kendi ailem yapsın istyo ve bnu alalen yüzüme söylüyo..
Ben eşine diyorum bazen doğuma gttgmizi söyleme hiç merak edip eve gelirlerse aa bakmşlar bebek doğmuşAlmayalım kız müstahak vallaaa
benim de başladı 1 haftadır. oturamıyourm kiiiBenim kac haftadir oyle cok yazdim hatta buraya sag kaburgam cok aciyo dr karnin inene kdr devam edecek dedi vee hala drvam ediyor..
Aman takma kafana boş ver yavrularımız sağsalim gelsinde inşallah gerisi vız gelir sevmeye gelince severler boş ver herşeyin en iyisini gören Rabbim fırsat vermesin onlara aminHiiiççççç umursamyorm valla artk kv mi.
Bu ay yatağı anakucağı vs. daha yeni aldık taksitle,alırken yanımızdaydı daha erken deyp durdu eşime mağazada.Allah yatağını boş koymasın gbi laf etti aldıktan snrada ama o an nasl çöktü brden moralim bilseniz..
Allah acısını yasatmadan imtihan etmeden bağışlasn bebeğimizi bze dedm içimden dua ettm.
Kendi annem hazırlık yapıyo alıyo beraber çarşıya çıkıyrz model fiyat arastıryorz hatta byramdan snra alcaz eksiklermzi annem ile. Ama kvdem daha adam akıllı bsey almış değl ve bu gdişle alacak gbi de görünmyoo,sevmeye gelir sever gider.Her seyi kendi ailem yapsın istyo ve bnu alalen yüzüme söylüyo..
Allahım tövbe yaa hiç öyle laf edilirmi hem hamilesin hemde karnındaki torunu yaaaHiiiççççç umursamyorm valla artk kv mi.
nasıl almayacaksınız olmuyor ah olsa işleri çıksada gelemeselerAlmayalım kız müstahak vallaaa
Aynenn..Sanki bitek seninkilerin torunu benim kv kp de öyle işte canım sen doğurmaya yakın sorarlar lafın gelişi boşver Allah muhtaç etmesin, eşim herşeyini aldık biz eksik yok deyince niye acele ettniz biz alcaktık dyomuş nerdeyse bebek doğcak acele etmişiz ki bu zamana kadar 1 kere bile sormadılar ne diye beklycektik acaba
Amin ablacm.Allah yardımcımz olsun kmseye muhtaç etmesin.Aman takma kafana boş ver yavrularımız sağsalim gelsinde inşallah gerisi vız gelir sevmeye gelince severler boş ver herşeyin en iyisini gören Rabbim fırsat vermesin onlara amin
benim biraz artmaya başladı.özellikle büyük tuvaletimin geleceğini hissedince başlıyo akmaya.baskıdan mı bilmiyorum artık. ve ortası beyaz kenarı sulu oluyor.normaldir diye endişe etmiyorum.perşembe sorcam inş. doktoruma..Ya kizlar birşey soracam. Sizinde cok akintiniz oluyormu?
Aynen tarif ettgn gibi canım benimde öyle akıntım sormştm mantar deyip fitil verdi ama ben kullanmadımbenim biraz artmaya başladı.özellikle büyük tuvaletimin geleceğini hissedince başlıyo akmaya.baskıdan mı bilmiyorum artık. ve ortası beyaz kenarı sulu oluyor.normaldir diye endişe etmiyorum.perşembe sorcam inş. doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?