2014 Kasım Anneleri

Heheheh aynen bizde..
İnsana en çok kendi nazarı değer..
Hele şu anda hamileyiz aklımızdan geçenlere bile dikkat etmemiz lazım..
ayy haklısın vala bu konuda bende diyrm bnm başıma ishal niye geldi kendi kendime hamileliğin başından beri kabız olduğu söyleyp duruyrdm bi gün geçmedi ishal oldm şu iç sesimizi durdurmamz lazm acilen bazen bişeye taktı mı takıyo

Ck doğru.Ben lohusalığımda kendi annem babam evimde kalsn istyorm,şayet kvmin kalması icab ederse kb kesinlikle evimde yatırmam ki zten evleri benm bi alt sokağmda.Ne işleri olur hamile kadınn evinde kayınmış blmem kimmiş ya hayret doğrusuu!

mantar olsa kaşıntı falan olmaz mı yaa...kadınlarda normalde bile akıntı olur ki..niye heen mantar dedi.muayene mi etti alttan,yoksa test mi yaptı?

arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..

aynen bende öyle düşünyrm ve istiyrm doğumda da ama benm kayn v ve peder şehir dışındalar 2 yıllık evlym daha hiç gelmediler evime şimdi de gelecek tam zamanı buldular doğumda gelecekler kp 1 hafta kalacakmş kaynanada artık ne kadar kalırsa bilmyrm ama keyfimden hiçte ödün vermeyi dşünmyrm vala zaten yatak odamda benmle olacak kızım orada birlkilte takılırız artık sonçta evde kendi annem ve eşimde olacak bi süre

AYY maşallah maşallahh
Rabbimin kudreti ne büyük yaa çok şükür ablacm,dualrmz tüm anneler ve masum melekleri için sn yeter ki kendini toparla bak bu güzel haberi almak nasip olmuş elhamdürillah :)

aa ne oldu canım erken doğum mu yaptın rabbim size bağışlasın inşallah miniğinizi kaç haftalıktın ki

dualarımız sizinle canım..bebeğinle bir an evvel kavuşursunuz inşallah

Canim ben devletteyim zaten
Yönetmelik te de doğum öncesi ve sonra si olarak ayirmis
Doktor sana doğum tarihi verdi mi

Canım benim ikiz ya o yüzden 36+1 yani 20 ekim alabileceğimiz en erken tarih ama uslu dururlarsa sezeryanı erteleriz dedi ne kadar dursalar kar dedi..

Öncesi sonrası ayırmış evet ama erken doğum olup öncesinde kullanamadığın izni sonrasına aktarıyor hiç bir günün yanmayacak merak etme..kafanı karıştırma aynen şöyle düşün bu pztsi işten ayrılırsan doğum ne zaman olursa olsun 16 hafta sonra yani 19 ocakta işbaşı yapıcaksın..Öncesi sonrası olayını personel veya insan kaynakları mı diyosunuz onlar hesaplıyo sisteme giriyo sen kafanı karıştırma..
Doğum yaptığın zaman doğum belgeni işyerine veriyorsun geri kalan haftalarını doğum sonrası kullandı diye işliyor sisteme..bizlik bişey yok..umarım anlatabilmişimdir...

ay canım Allah yardımcın olsun biran önce kucağına al inş kaç haftalık dogdu canım senin yaramaz

Gecmiş olsun canım, tez zamanda saglıkla kucagına al inşallah mındıgı,ankarada nerde dogum yaptın ben de ankaradayım erken doğum riski var

Canım benim yaaa maşallah pıtırcığına azimli çıktı bir an önce kucağına alırsın inşallah bizimde içimiz rahat eder dualarımız seninle...

Bn daha 1 yıllık evliym bu eylülün 12'sinde yıldönümümzü kutladk.
Kendi ailem ile konstum onlarda bni yanlız brakmak istemyolar canlrm.. :)
BEnm kv fazla bilmiş,kucağmda oğlum arkamda kvdem odadan odaya sürekli peşimden dolanacak blyrom cnkü yaşım küçük kafasında 'emziremez bakamaz susturamaz' düşüncleri var eminm.Oysaki çock gelişmi ve eğitmi mezunuyum ana okullarnda çalıştm yardmcı öğretmen olark,teroride bilgiliym işi pratiğe dökmek bnm içn kolay Allahın izniyle.Ama işte blemyrm doğmdan snra görcz bkalm,sağlık olsun ..

Gecmiş olsun canım, tez zamanda saglıkla kucagına al inşallah mındıgı,ankarada nerde dogum yaptın ben de ankaradayım erken doğum riski var

saol cnm cok tesekkur ederım ordudayım ben suan burda doğum yaptım

Canım benim yaaa maşallah pıtırcığına azimli çıktı bir an önce kucağına alırsın inşallah bizimde içimiz rahat eder dualarımız seninle...

Allah razı olsun cnm sizlerde dıkkat edın kendınıze 1 hafta bıle cok önemlıymıs anne karnındakı cocuğun gelısımı ıcın

Canım Allah bebişine sağlık versin inş en kısa zamanda toparlayıp gelir annesinin kucağına

Canımmm bebişin kendini topluyor hemen maşallah :)
Allah analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
Ne zaman çıkartacaklarmış pıtırcığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…