- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
ayy haklısın vala bu konuda bende diyrm bnm başıma ishal niye geldi kendi kendime hamileliğin başından beri kabız olduğu söyleyp duruyrdm bi gün geçmedi ishal oldm şu iç sesimizi durdurmamz lazm acilen bazen bişeye taktı mı takıyoHeheheh aynen bizde..
İnsana en çok kendi nazarı değer..
Hele şu anda hamileyiz aklımızdan geçenlere bile dikkat etmemiz lazım..
Ck doğru.Ben lohusalığımda kendi annem babam evimde kalsn istyorm,şayet kvmin kalması icab ederse kb kesinlikle evimde yatırmam ki zten evleri benm bi alt sokağmda.Ne işleri olur hamile kadınn evinde kayınmış blmem kimmiş ya hayret doğrusuu!en nefret ettiğim tip benm eşimin abiside aynı şekilde oda gelip kalmştı bizde oturduğu yerden kalmıyo hatta hep aynı köşede oturuyordu evde deli oluyordm allahtan o zamanda hamile değildim hamile olsaydm keinlikle eşime söylerdm bi an önce gitmesi için elimden geleni yapardm gerekirse tartışma çıksn vala şu durumda bnm rahatm herşeyden daha önmlisende konuş eşinle gönderin evden böylelerin faydası olmyo zarardan başka
mantar olsa kaşıntı falan olmaz mı yaa...kadınlarda normalde bile akıntı olur ki..niye heen mantar dedi.muayene mi etti alttan,yoksa test mi yaptı?Aynen tarif ettgn gibi canım benimde öyle akıntım sormştm mantar deyip fitil verdi ama ben kullanmadımsevmyrm ya alttan bişeyler koymayı hala devam edyo inş bi sıkıntı çıkarmaz bana ama bebişimin suyu falan iyi yani oyuzden sulu olması korkutmuyo beni
aynen bende öyle düşünyrm ve istiyrm doğumda da ama benm kayn v ve peder şehir dışındalar 2 yıllık evlym daha hiç gelmediler evime şimdi de gelecek tam zamanı buldular doğumda gelecekler kp 1 hafta kalacakmş kaynanada artık ne kadar kalırsa bilmyrm ama keyfimden hiçte ödün vermeyi dşünmyrm vala zaten yatak odamda benmle olacak kızım orada birlkilte takılırız artık sonçta evde kendi annem ve eşimde olacak bi süreCk doğru.Ben lohusalığımda kendi annem babam evimde kalsn istyorm,şayet kvmin kalması icab ederse kb kesinlikle evimde yatırmam ki zten evleri benm bi alt sokağmda.Ne işleri olur hamile kadınn evinde kayınmış blmem kimmiş ya hayret doğrusuu!
AYY maşallah maşallahharkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
aa ne oldu canım erken doğum mu yaptın rabbim size bağışlasın inşallah miniğinizi kaç haftalıktın kiarkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Canim ben devletteyim zaten
Yönetmelik te de doğum öncesi ve sonra si olarak ayirmis
Doktor sana doğum tarihi verdi mi
ay canım Allah yardımcın olsun biran önce kucağına al inş kaç haftalık dogdu canım senin yaramazarkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Gecmiş olsun canım, tez zamanda saglıkla kucagına al inşallah mındıgı,ankarada nerde dogum yaptın ben de ankaradayım erken doğum riski vararkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
aynen bende öyle düşünyrm ve istiyrm doğumda da ama benm kayn v ve peder şehir dışındalar 2 yıllık evlym daha hiç gelmediler evime şimdi de gelecek tam zamanı buldular doğumda gelecekler kp 1 hafta kalacakmş kaynanada artık ne kadar kalırsa bilmyrm ama keyfimden hiçte ödün vermeyi dşünmyrm vala zaten yatak odamda benmle olacak kızım orada birlkilte takılırız artık sonçta evde kendi annem ve eşimde olacak bi süre
Gecmiş olsun canım, tez zamanda saglıkla kucagına al inşallah mındıgı,ankarada nerde dogum yaptın ben de ankaradayım erken doğum riski var
34.haftalık cnm dogalı 51.saat oldu henüz ıkı gunluk suanay canım Allah yardımcın olsun biran önce kucağına al inş kaç haftalık dogdu canım senin yaramaz
Canım benim yaaa maşallah pıtırcığına azimli çıktıbir an önce kucağına alırsın inşallah bizimde içimiz rahat eder dualarımız seninle...
mantar olsa kaşıntı falan olmaz mı yaa...kadınlarda normalde bile akıntı olur ki..niye heen mantar dedi.muayene mi etti alttan,yoksa test mi yaptı?[/QUOTE
Yok canım hiç alttn bakmadı öyle kafasına göre verdi seninde dedgn gibi kaşıntı falanda olmayınca önemsemedim bende kullanmadım ilacı gün içinde özelliklede ayakta kalınca baya geliyo ama aylardır var bende hiç sıkıntı olmadı çok şükür
Canım Allah bebişine sağlık versin inş en kısa zamanda toparlayıp gelir annesinin kucağınaarkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Canımmm bebişin kendini topluyor hemen maşallah :)arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
evet canım elif olacakbebişin adı elif mi olacak? biz de elif düşünüyoruz kısmetse..
saol cnm cok tesekkur ederım ordudayım ben suan burda doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?