2014 Kasım Anneleri

Canim.ozmolak tomografi için verilen kontrast madde.. Hamilelerde kullanılabildiğini yeni duydum..5 yildir radyolojideyim neler duycam daha..

Canım Osmolak diye bir şurup bu... İçini felan okudum kabızlık için vs. bişiler yazıyordu.. Baktım gebelikte kullanımı sakıncalı gelmedi.. Halimi bilsen inan hemoroid elime geliyor artık ve öyle acıyor ki ağrı yapıyor ki dokunamıyorum kanıyor da.. O yüzden iğrenç de olsa içmeye çalışıyorum... Yoksa normal doğum olursa sonrasında mahvolurum...

Canim bebegin güzelce büyüyor işte ne guzel benim aldigim 15 kiloyu dusununce toplamda 7 kilo cok ıyı zaten fazla zamanimiz kalmadi doguma:) su yolculuğu anlamadim canim?

Canım evet ben hiç tahmin etmiyordum bu kadar az kilo alacağımı.. Hatta gebelikte kendimi düşününce böyle tostop yusyuvarlak bişi olurum diyordum ama şükür öyle olmadı.. Sadece şok olduğum 15 günde 2 kiloya yakın almış olmak.. Ona çok şaşırdım.. Canım yolculuk meselesi de eşimin memleketine gitmeyi düşünüyordum bayramda.. Ama doktorum izin vermedi yani izin vermedi derken kesinlikle önermem dedi.. O yüzden gidemicem.. Eşim de kara kara düşünüyor ben nasıl gidicem diye...

Kizlaaaar bu sabah iki-uc damla kadar pembe leke gordum aklim cikti hemen acile kostum dr bakti ultrsndan aksi bise gozukmuyo dedi artarsa yatis yaptirir hastanede takip ederz dedi var mi buna bnzer bise yasayan bilen nolur dua edin hastanede yatmayi vya erken dogumu dusunmek bile istemiyorum Allah hepimizn yardmcisi olsn.

İlac isimleri karismis sanirim osmolak kabiz ilaci evet.. Gecmis olsun bu arada cok mu.kotu peri..

Aaa doğum yapan mı olmuş aramızda aman Allah'ım çok heyecanlandım.. Canım benim Rabbim korusun sizi.. Gözün aydın sağlıklısınız en azından.. Gün geçtikçe her şey çok daha güzel olacak inşallah güzel uzun huzurlu sağlıklı ömür diliyorum sizee

Allah razı olsun cnm sizlerde dıkkat edın kendınıze 1 hafta bıle cok önemlıymıs anne karnındakı cocuğun gelısımı ıcın
Masallah bak prensesin toparlamaya baslamis kendini insallah en kisa zamanda kavusursunuz birbirinize sende bu arada bol bol dinlen yemegini ye toparla kendini..

Bebiş ve sen daha önemlisin canim,bu senede gitmeyiverin..

İlac isimleri karismis sanirim osmolak kabiz ilaci evet.. Gecmis olsun bu arada cok mu.kotu peri..

Sağol canım teşekkür ederim... Ya son 10 gündür baya bir kötüydüm ya.. O afedersin arkamın ağrısı, o meme gibi şey elime geliyordu ve acaip acıyordu dokunamıyordum orayı kapatmış sanki... Doğuruyormuşum gibi ıkınıyordum her lavaboda... O kadar da bol su içip kayısı yedim bana mısın demedi en sonunda doktora dedim bana ilaç yazın.. O da kan ilacını bir süre bırak kabızlığın geçene kadar bunu iç dedi canım...

Maalsef benim dogurana kdr gecmicek sanirim az popomun ustune oturayip batiyo kaburgam..
sen bu haftalarında yaşıyorsun ben daha erken kaburga ağrım dinmiyor hele karnımın alt kısmı kasıklarım ayağımı uzatınca geri ayağa kalkması çok ağrılı oluyor şu size önerdiğim bir normal doğumun yaklaştığını gösteren hareket vardı hani sen zorlanıyordun ben onu şuan hiç yapamıyorum bırak onu ayağımı kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun canım hepimizinde

Allah yardimciniz olsun canımmm. Cok sevindimm iyi oldugunuza, insallah hemen toparlar bebek evine gelir.

Slm kızlar hepiniz iyisinizdir insallah.Biz sümüklü sümüklü dolanıyoruz daha...Hapsurmaktan mı nedir karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı ve baskı var asağı çekilir gibi.Babamıza da küstük okyanus suyu almaya gitti daha gelecekEczaneden almıyor sanki okyanustan doldurup gelecek

Kız güldürdün beni Allah iyiliğini versin... Geçmiş olsun canım.. Ben de de azar azar başladı sanki tıkanıklık.. Malum buralar buz gibi oldu biz hala yazlık yorganla uyuyoruz... Bir de gece boyunca yüz kere dönünce oram buram açıkta kalıyor.. Sonra saçma sapan rüyalar görüyorum

Ben yaşadım canım gece olmuştu sabaha kadar korkudan uyuyamadım acillere koşdum üstelik bu heyecandan dolayı nst 200 leri buldu hemen kendi özel druma yönlendirdiler meğerse mantar olmuş bnde o yüzden kanama olmuş ilaç verdi dinlen dedi tedirgin olma canım öle bişeydir ben neler yaşadığını çook ii anlıyorum

Kızlar faceden muğladan bi bayan eklemiş beni sizden bir mi acaba? Mesajıma da cevap vermedi de...

Benimde senin haftalarda basladi hala gecmedi karnin inince gecer dedi ama gecmiyor uzn sureli oturamiyorum kaburgam acayip agriyor valla bunada sukur ediyorum dogumda bu kadar agrili olsa karin agrim fln olmadi sukur sende dinlen yorma kendini..

QUOTE="dlksrdr, post: 37097891, member: 582373"]sen bu haftalarında yaşıyorsun ben daha erken kaburga ağrım dinmiyor hele karnımın alt kısmı kasıklarım ayağımı uzatınca geri ayağa kalkması çok ağrılı oluyor şu size önerdiğim bir normal doğumun yaklaştığını gösteren hareket vardı hani sen zorlanıyordun ben onu şuan hiç yapamıyorum bırak onu ayağımı kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun canım hepimizinde[/QUOTE]

ay canım geçmiş olsun ya burun akıntısına mı ii geliyor bnim kızım da fışır fışır onada alayım eğer ii geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…