Maalsef benim dogurana kdr gecmicek sanirim az popomun ustune oturayip batiyo kaburgam..benim de başladı 1 haftadır. oturamıyourm kiii(
Canim.ozmolak tomografi için verilen kontrast madde.. Hamilelerde kullanılabildiğini yeni duydum..5 yildir radyolojideyim neler duycam daha..
Canim bebegin güzelce büyüyor işte ne guzel benim aldigim 15 kiloyu dusununce toplamda 7 kilo cok ıyı zaten fazla zamanimiz kalmadi doguma:) su yolculuğu anlamadim canim?
evet canım elif olacak
aaa ordu da mısın merkezde mi bendeakkuşdayım
Yaa bende bi tek annemle eşimi istiyorumBen eşine diyorum bazen doğuma gttgmizi söyleme hiç merak edip eve gelirlerse aa bakmşlar bebek doğmuşne komik olur hakediyolar yani napıym söylemesemmiki acaba
Canım Osmolak diye bir şurup bu... İçini felan okudum kabızlık için vs. bişiler yazıyordu.. Baktım gebelikte kullanımı sakıncalı gelmedi.. Halimi bilsen inan hemoroid elime geliyor artık ve öyle acıyor ki ağrı yapıyor ki dokunamıyorum kanıyor da.. O yüzden iğrenç de olsa içmeye çalışıyorum... Yoksa normal doğum olursa sonrasında mahvolurum...
Canım evet ben hiç tahmin etmiyordum bu kadar az kilo alacağımı.. Hatta gebelikte kendimi düşününce böyle tostop yusyuvarlak bişi olurum diyordum ama şükür öyle olmadı.. Sadece şok olduğum 15 günde 2 kiloya yakın almış olmak.. Ona çok şaşırdım.. Canım yolculuk meselesi de eşimin memleketine gitmeyi düşünüyordum bayramda.. Ama doktorum izin vermedi yani izin vermedi derken kesinlikle önermem dedi.. O yüzden gidemicem.. Eşim de kara kara düşünüyor ben nasıl gidicem diye...
Fakirin dünyası bi umut iştenasıl almayacaksınız olmuyor ah olsa işleri çıksada gelemeseler
arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Masallah bak prensesin toparlamaya baslamis kendini insallah en kisa zamanda kavusursunuz birbirinize sende bu arada bol bol dinlen yemegini ye toparla kendini..Allah razı olsun cnm sizlerde dıkkat edın kendınıze 1 hafta bıle cok önemlıymıs anne karnındakı cocuğun gelısımı ıcın
Canım Osmolak diye bir şurup bu... İçini felan okudum kabızlık için vs. bişiler yazıyordu.. Baktım gebelikte kullanımı sakıncalı gelmedi.. Halimi bilsen inan hemoroid elime geliyor artık ve öyle acıyor ki ağrı yapıyor ki dokunamıyorum kanıyor da.. O yüzden iğrenç de olsa içmeye çalışıyorum... Yoksa normal doğum olursa sonrasında mahvolurum...
Canım evet ben hiç tahmin etmiyordum bu kadar az kilo alacağımı.. Hatta gebelikte kendimi düşününce böyle tostop yusyuvarlak bişi olurum diyordum ama şükür öyle olmadı.. Sadece şok olduğum 15 günde 2 kiloya yakın almış olmak.. Ona çok şaşırdım.. Canım yolculuk meselesi de eşimin memleketine gitmeyi düşünüyordum bayramda.. Ama doktorum izin vermedi yani izin vermedi derken kesinlikle önermem dedi.. O yüzden gidemicem.. Eşim de kara kara düşünüyor ben nasıl gidicem diye...
İlac isimleri karismis sanirim osmolak kabiz ilaci evet.. Gecmis olsun bu arada cok mu.kotu peri..
sen bu haftalarında yaşıyorsun ben daha erken kaburga ağrım dinmiyor hele karnımın alt kısmı kasıklarım ayağımı uzatınca geri ayağa kalkması çok ağrılı oluyorMaalsef benim dogurana kdr gecmicek sanirim az popomun ustune oturayip batiyo kaburgam..
arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Bebiş ve sen daha önemlisin canim,bu senede gitmeyiverin..
Slm kızlar hepiniz iyisinizdir insallah.Biz sümüklü sümüklü dolanıyoruz daha...Hapsurmaktan mı nedir karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı ve baskı var asağı çekilir gibi.Babamıza da küstük okyanus suyu almaya gitti daha gelecekEczaneden almıyor sanki okyanustan doldurup gelecek
Ben yaşadım canım gece olmuştu sabaha kadar korkudan uyuyamadım acillere koşdum üstelik bu heyecandan dolayı nst 200 leri buldu hemen kendi özel druma yönlendirdiler meğerse mantar olmuş bnde o yüzden kanama olmuş ilaç verdi dinlen dedi tedirgin olma canım öle bişeydir ben neler yaşadığını çook ii anlıyorumKizlaaaar bu sabah iki-uc damla kadar pembe leke gordumaklim cikti hemen acile kostum dr bakti ultrsndan aksi bise gozukmuyo dedi artarsa yatis yaptirir hastanede takip ederz dedi var mi buna bnzer bise yasayan bilen nolur dua edin hastanede yatmayi vya erken dogumu dusunmek bile istemiyorum Allah hepimizn yardmcisi olsn.
ay canım geçmiş olsun ya burun akıntısına mı ii geliyor bnim kızım da fışır fışır onada alayım eğer ii geliyorsaSlm kızlar hepiniz iyisinizdir insallah.Biz sümüklü sümüklü dolanıyoruz daha...Hapsurmaktan mı nedir karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı ve baskı var asağı çekilir gibi.Babamıza da küstük okyanus suyu almaya gitti daha gelecekEczaneden almıyor sanki okyanustan doldurup gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?