arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
sen bu haftalarında yaşıyorsun ben daha erken kaburga ağrım dinmiyor hele karnımın alt kısmı kasıklarım ayağımı uzatınca geri ayağa kalkması çok ağrılı oluyorşu size önerdiğim bir normal doğumun yaklaştığını gösteren hareket vardı hani sen zorlanıyordun ben onu şuan hiç yapamıyorum bırak onu ayağımı kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun canım hepimizinde
[/QUOTE]Benimde senin haftalarda basladi hala gecmedi karnin inince gecer dedi ama gecmiyor uzn sureli oturamiyorum kaburgam acayip agriyor valla bunada sukir ediuorum dogumda bu kadar agrili olsakarin agrim fln olmadi sukur sende dinlen yorma kendini..QUOTE="dlksrdr, post: 37097891, member: 582373"]sen bu haftalarında yaşıyorsun ben daha erken kaburga ağrım dinmiyor hele karnımın alt kısmı kasıklarım ayağımı uzatınca geri ayağa kalkması çok ağrılı oluyor şu size önerdiğim bir normal doğumun yaklaştığını gösteren hareket vardı hani sen zorlanıyordun ben onu şuan hiç yapamıyorum bırak onu ayağımı kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun canım hepimizinde
aynen canım eşime rica ediyorum drum şu bayramı bir atlat ondan sonra sana izin doğuruyorsan doğur diyorcanımm dualarımız tabii ki seninle, allahın izniyle en kısa sürede kavuşacaksınız evinizde birbirinize, senin prenses bayramı beraber geçirmek istedi
aynı alt karın ağrısı bende de var canım çoraplarımı giyip çıkaramıyorum artık, tırnaklarımı da kesemeyeceğim ve ayaklarım kaşınınca kaşıyamıyorum da, ne yapalım onlar sağlıklı olsun da sayılı gün idare ederizz
Erzurum dasın demi sen orda olmak isterdim beni anca oranın soğu paklar bu atesle.Limonlu su içiyorum sürekli sende baslamadan önlemini al canım direncin artsın orası da soğukl ki bir hastalandın mı iyilesmen zor olur.Yorganla uyumayı özledim ya...Kızgüldürdün beni Allah iyiliğini versin... Geçmiş olsun canım.. Ben de de azar azar başladı sanki tıkanıklık.. Malum buralar buz gibi oldu biz hala yazlık yorganla uyuyoruz... Bir de gece boyunca yüz kere dönünce oram buram açıkta kalıyor.. Sonra saçma sapan rüyalar görüyorum
Kizlaaaar bu sabah iki-uc damla kadar pembe leke gordumaklim cikti hemen acile kostum dr bakti ultrsndan aksi bise gozukmuyo dedi artarsa yatis yaptirir hastanede takip ederz dedi var mi buna bnzer bise yasayan bilen nolur dua edin hastanede yatmayi vya erken dogumu dusunmek bile istemiyorum Allah hepimizn yardmcisi olsn.
Eki Görüntüle 1254760 Kızlar bavulumuz tamamdır üZerimden yük kalktı valla budazeyy88 den kopya çektiğim hemşireye verilecek bohçamız
Canım akıntıdan çok tıkanıklığa iyi geliyor açmak için kullanıcam ben nefes alırken zorlanıyorum sakıncası zararı yok bildiğimiz deniz suyu çocuklara da uygun.ay canım geçmiş olsun ya burun akıntısına mı ii geliyor bnim kızım da fışır fışır onada alayım eğer ii geliyorsa
Erzurum dasın demi sen orda olmak isterdim beni anca oranın soğu paklar bu atesle.Limonlu su içiyorum sürekli sende baslamadan önlemini al canım direncin artsın orası da soğukl ki bir hastalandın mı iyilesmen zor olur.Yorganla uyumayı özledim ya...
Çok sağol canım valla senin güzel fikrinle böyle güzel bir bohçası oldu oğlumun bizde kapattık sonunda inş hepimize zamanı geldiğinde hayırlısıyla kullanmak nasip olurOyy çok tatlı olmuş
Bende bugün hastane çantamı kapattım çok şükür..
Çok sağol canım valla senin güzel fikrinle böyle güzel bir bohçası oldu oğlumun bizde kapattık sonunda inş hepimize zamanı geldiğinde hayırlısıyla kullanmak nasip olur
Kızlar faceden muğladan bi bayan eklemiş beni sizden bir mi acaba? Mesajıma da cevap vermedi de...
aa kızlar hemşireye bu şekilde bohça yapılıp mı veriliyor yeni gördüm duydumEki Görüntüle 1254760 Kızlar bavulumuz tamamdır üZerimden yük kalktı valla budazeyy88 den kopya çektiğim hemşireye verilecek bohçamız
Canım ben zeyyden gördüm yaptımaa kızlar hemşireye bu şekilde bohça yapılıp mı veriliyor yeni gördüm duydum
bende fatsaya gidiyorum doktor için canımmerkezdeyım cnm
Yok tatlim herangi bi zorlama durumu olmadi ama..dr suyun fazla olmasna bagladi gerilip kasilmadan olablr falan dediCanım belki zorladıysan arka taraftan da gelmiş olabilir
canım sakin olmaya çalış ve bol bol dua et Allah seni duyuyor ve biliyorsun hamile iken edilen dualar kabul olur derler biraz sabret sadece yediklerini gözlemle neyi yediğinde artıyor onu kesmeye çalış alerji testi falan bunlar şu an için gereksiz bebeğini düşün ve izin ver içinde olabildiğince büyüsün
Allah şifalar versin sana ve tüm ağrısı olanlara..
canım bu arada çalışıyor muydun?
Tikitacım ben ilaçlar işe yaramış sanıyordum .. Bundan iki 3 ay öce ben bu anlattığını yasadım en son cildiyeciye gittim çünkü bir ay anamdan emziğim süt burnumdan geldi kaşıdıgım her ter artık kanlı yara olmuştu düşün elim parmaklarım ayaklarım karnım avuç içlerim uyuz gibiydimderken gittiğimiz doktor bunun gebelikte oluşan bir alerji olduğunu ve sadece bir losyon yazacağını söyledi inanır mısın bir hafta içinde öyle bir geçmeye başladı ki sihirli gibi ha birde sakın stres yapma üzülme bakma stres asırı tetikliyor onları
Canım Allah yardımcın olsun bir an önce şifa versin inşallah Cuma gününün yüzü suyu hürmetine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?