2014 Kasım Anneleri

canımm dualarımız tabii ki seninle, allahın izniyle en kısa sürede kavuşacaksınız evinizde birbirinize, senin prenses bayramı beraber geçirmek istedi

aynı alt karın ağrısı bende de var canım çoraplarımı giyip çıkaramıyorum artık, tırnaklarımı da kesemeyeceğim ve ayaklarım kaşınınca kaşıyamıyorum da, ne yapalım onlar sağlıklı olsun da sayılı gün idare ederizz

[/QUOTE]
Seninki karnın inene kadar demiş ya benim karnım aşağıda zaten o kadar ki iki muayenedir alttan ölçüm yapmak zorunda kalıyor dr ultrasonda çocuk çok aşağıda olduğu için ölçüm alamıyor

aynen canım eşime rica ediyorum drum şu bayramı bir atlat ondan sonra sana izin doğuruyorsan doğur diyor

Erzurum dasın demi sen orda olmak isterdim beni anca oranın soğu paklar bu atesle.Limonlu su içiyorum sürekli sende baslamadan önlemini al canım direncin artsın orası da soğukl ki bir hastalandın mı iyilesmen zor olur.Yorganla uyumayı özledim ya...

Canım belki zorladıysan arka taraftan da gelmiş olabilir

ay canım geçmiş olsun ya burun akıntısına mı ii geliyor bnim kızım da fışır fışır onada alayım eğer ii geliyorsa
Canım akıntıdan çok tıkanıklığa iyi geliyor açmak için kullanıcam ben nefes alırken zorlanıyorum sakıncası zararı yok bildiğimiz deniz suyu çocuklara da uygun.

Biz burda yorgansız uyku uyuyamıyoruz ki canım pikemi bile kullanamadan kış geri geldi Şükür buraya geldim geleli kışın da olsa burun akıntısı dışında hiç hasta olmadım öyle... Güneşimiz hiç eksik olmuyor ama ısıtamıyor zavallım

Kızlar hani diyosunuz ya işte kötü rüya görüyorum kabus görüyorum veya ağzımdan çıkan gerçek oluyo diye hepsinin sebebi bu eklediklerim..
Hamilelikte inançlı insanın manevi yönü daha da kuvvetleniyo o yüzden o kabuslar falan da musallat oluyo..
Veya ağzımızdan çıkanlara düşündüklerimize dualarımıza daha çok dikkat etmemiz gerekiyor...

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-27-15-53-15.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2014-09-27-15-53-23.webp
    100 KB · Görüntüleme: 58
[QUOTE="birgen, post: 37097810, member: 34dinleyelim irin dünyası bi umut işte [/QUOTE]
Yani haklısın Allah tan umut kesilmez biz dileyelim belki o anda dua kapılarımızın açık olduğu ana denk gelir kim bilir

aa kızlar hemşireye bu şekilde bohça yapılıp mı veriliyor yeni gördüm duydum
Canım ben zeyyden gördüm yaptım
Hastane çıkış battaniyemizin içine iç zıbın dış zıbın patikli alt çorap eldiven bere ve bir tane bez koydum doğumdan sonra hemşireler giydirip battaniyesine sarıp minnaklarımız teslim edecekler inş

[QUOT"perikanadi, post: 37097875, member: 525112"]Sağol canım teşekkür ederim... Ya son 10 gündür baya bir kötüydüm ya.. O afedersin arkamın ağrısı, o meme gibi şey elime geliyordu ve acaip acıyordu dokunamıyordum orayı kapatmış sanki... Doğuruyormuşum gibi ıkınıyordum her lavaboda... O kadar da bol su içip kayısı yedim bana mısın demedi en sonunda doktora dedim bana ilaç yazın.. O da kan ilacını bir süre bırak kabızlığın geçene kadar bunu iç dedi canım... [/QUOTE]
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum gebelikten sonra çaresine baktır

canım bu arada çalışıyor muydun?

tatlım yediklerimden dolayı değil alerji,bebeğin salgıladığı hormonlardan kaynaklanıyormuş,cilt altına yerleşiyor ve o da kaşıntı yapıyor canım....
güzel dileklerin ve duaların için teşekkür ederim canım,sağolasın...

Bu arada çalışmıyorum Allah'tan........

yok canım fayda etmedi maalesef,derece derece oluyormuş bu hastalık benimkisi ilerledi demek ki,çünkü 5 çeşit losyonum var...sakinleştirsede geçici maalesef canım....bugün 10 gün oldu nerdeyse hiç bir ilerleme yok iyileşme adına,aksine çoğalıyor ....

Canım Allah yardımcın olsun bir an önce şifa versin inşallah Cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

Amin Zeynebim... Allah'ım bütün hastalara şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…