• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

tugcetgc dualarınızı aslaeksik .!.:
arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Her zaman canım dualarımızı asla eksik etmeyiz Allah analı babalı büyümesini nasip etsin sağlıcakla inşallah

Biz burda yorgansız uyku uyuyamıyoruz ki canım pikemi bile kullanamadan kış geri geldi :KK48: Şükür buraya geldim geleli kışın da olsa burun akıntısı dışında hiç hasta olmadım öyle... Güneşimiz hiç eksik olmuyor ama ısıtamıyor zavallım :p

Alakasız bi alıntı yaptım canım ama hemoroide bi çözüm bulabildin mi??
Annem bana doğumdan sonra geçer dedi...
Akşamları yatmadan hametanla bepanten karıştırıp sürüyorum yoksa çok acıyo :(

ben de yapmayı çok istiyorum.özellikler izne ayrıldığım dönemde.ama boş bandanayı nerden aldın canım? ben bulamıyourm süslemek için
canım burda her bujiteride var düz bandaj takı toka satan yerlerdede vardır canım bi bak sen:KK66:

arkadaşlar ben cıktım hastaneden bebeğim hala küvezde.. bugun solunum cihazından cıkarmıslar 6 saattir kendı kendıne nefes alabılıyormus, eşim gözlerini açıp kapatıyor hareket ediyo kıpır kıpırdı dedi:) Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
canım rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu kucağına bu arada neden 34 haftada doğdu canım :KK57:

arkadaşlar merhaba bugün canım sıkıldı biraz kontrolde.
bendeniz geçen ay ki kontrolümde hiç kilo almamışken 1 ay boyunca
şimdi 2 hafta da 4 kilo almışım.
bu iki haftada elim yüzüm ve de ayaklarım inanılmaz derecede şişmişti zaten.
24 saatlik idrar takibi yapılmasını istedi pazartesi vereceğim.
protein kaçağı olabilir preeklampsi gelişmiş olabilir 4 kilo patalojik bir yükseklik dedi.
eğer preeklamsi geliştiyse erkenden alınabilir bebişim
kilosu 2500 boyuda 45 cm olmuş kritik seviyeleri geçmiş
pazartesi ve perşembe tekrar kontrole gideceğim beni neler bekliyor bilemiyorum

protein kaçağı olabilir preeklampsi gelişmiş olabilir 4 kilo patalojik bir yükseklik dedi.
insallah korktuğun gibi olmaz.. hayırlı haberlerle dönersin inş. canım...

maşallah canım bebişine kocaman olmuş morelinide bozma bişey yoktur inşallah zamanında doğr bebişin tuz tükatimine dikkat etmediysen ondanda olabilir şişmeler ödemden dolayıda fazla kilo almış çıkmış olabilirsino_O

kızlar aksama yemekte ne var ben bulgur pilavıyla musakka yapıcam bugun canımız oyle ıstedı:KK51: bu arada bugun butun gun yattım havadanmıdır nedır gozumu açamadım:KK16: hafıfte kasık ağrım vardı korkumdan kalkmadım ama bırının yemek yapması lazım bu eve :KK34:

Yaa bende bi tek annemle eşimi istiyorum :KK28: söylemeyelim en iyisi kuru kalabalık yaratmasınlar:KK45:
Aynen ya zaten sancı çekerken ben kv görürsem iki katı artar benim sancılarr:-) sadece annemi götrcem inş yanımda bide eşim, bebek doğunca aratmayı planlıyorum:-)

kızlar aksama yemekte ne var ben bulgur pilavıyla musakka yapıcam bugun canımız oyle ıstedı:KK51: bu arada bugun butun gun yattım havadanmıdır nedır gozumu açamadım:KK16: hafıfte kasık ağrım vardı korkumdan kalkmadım ama bırının yemek yapması lazım bu eve :KK34:
yemek yemek istemiyorum kusacağım diye artık :( canım neler istiyor neler:(

Arkadaşlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı. Sonunda doktorumu buldum. Bebişim 1500 küsür gram olmuş. Ama haftamıza göre az biraz geriden geliyoruz. Gelişiminde bir sorun yok, ölçümlere göre gelişimi gayet iyi ama 30,5 haftalık gibi şu an dedi. Baştan beri zaten hep böyle geriden geriden geldiğimiz için problem yapmadım. Tabi bu durumda doğum izni için çalışabilir raporunu bayramdan sonra verebilirim dedi. Bir hafta fazladan dişimi sıkacağım.Bebişimiz henüz dönmemiş, doktor iki hafta sonraya tekrar çağırdı.
Bebeğinizin yüzünü göstereyim dedi ama benim ki utangaçlıktan mı inatçılıktan mı bilmiyorum siyah beyaz olan ekranda net birşekilde yüzü dönükken 3 boyutluaçınca koluyla kapattı hep yüzünü sıpa..
Doğum konusunu konuştuk. Ssvd istediğimi söyledim. Riskleri biliyorsun değil mi dedi? Sen kararlıysan ben arkanda olurum dedi. Sana riskleri sayıp korkutmam ya da cesaretlendirecek kesin bişey söylemem dedi. Doğuma daha var sen kararlı devam edersen deneriz dedi.
Çıkışta da doktorun 11 gün önce ssvd yaptırdığı bir bayanla tanıştım. Şimdilik bu kadar hayırlısı bakalım..

Balık mevsimi geldi artık bizde her cumartesi balık günü ilan edildi. Hem bazen eşim yapmak istiyor iyi oluyor. Senin menün de güzelmiş. Benim dünkü menüde tarhana çorbası, etli türlü, bulgur pilavı vardı. Yanına yoğurt, oldu bitti..

Bende guvecte kemikli etle kuru fasulye yapiyorum bide pilav.. Ay bende bugun sabah 11 kahvalti yaptim yattim 3de uyandim habire uyuyorum valla..

yemek yemek istemiyorum kusacağım diye artık :KK43: canım neler istiyor neler:KK43:
ayy cnm yaa kıyamam sana tuzlu cubuk ve ben ılk hamıle kaldığımda eczanede sakız var mıde bulantısını gecıren doktor ondan vermıstı hemende gectı bı dene ıstersen

Tar
Tarhana çorbası,mantı,patates salatası var bizde uzun süre ayakta duramıyorum kolay menü seçtim.Afiyet olsun herkese...

Balık mevsimi geldi artık bizde her cumartesi balık günü ilan edildi. Hem bazen eşim yapmak istiyor iyi oluyor. Senin menün de güzelmiş. Benim dünkü menüde tarhana çorbası, etli türlü, bulgur pilavı vardı. Yanına yoğurt, oldu bitti..
cnm benım esım evde balık yapınca koktuğu ıcın balık yemıyo bız de haftada bı gun benım ıcın gdıp dısarda yıyoruz karadenız nasılsa heryer balıkcı:KK53:

Back
X