2014 Kasım Anneleri

Benim.kizim bes aylikken cikardi disini

Oglum sünnet oldu bugün eve geldik uyudu bakalım zor bikac gün bizi bekliyor sanirim... olsun atlattik ya cok şükür :)
Geçmiş olsun canım hiç merak etme bende zor bikaç gün geçiririz diye düşünüyordum ama hiç olmadı herşey normal geçti inş sizinde öyle geçer
pipisine birkaç gün herhangi birşey değdirmedik merhemi vardı eritip onu döküyorduk üzerinden üç gün sonrada kenarındaki şeffaf bant çıktı zaten

Canım tartışmanızın sebebini bilmiyorum ama düzelir üzme kendini, arada oluyor öyle şeyler. Seni anlıyorum ben de eşimle hiç küs kalamam.

canmm geç oldu ama..
evet aldım ama kullanmadım henüz..aldıktan sonra araştırdım sanırım 7.aydan sonra verilebiliyomuş..sende bak istersen net e
nasıl kullanma konusuna gelince
boşvermek olmaz tadı kötüdür yavan olur
çorbasına katılabilir kıvam arttırır
yada meyveli yoğurduna
ileriki aylarda krep yapıp veririz
çok güzel bebişlere sebzeli krep tarifi biliyorum
zamanı gelince hatırlatta yazayım
yani hayal gücünü kullanarak neredeyse tüm yemeklerine katabiliriz
ruşeym çok faydalı gerçekten
buğdayın canlı tohum kısmı
yani buğday ordan yeşeriyo

canmmm
sen bilirsin tabi bilmişlik yapmayı sevmem ama herşey bebişler için
kavurmadan yapsan yani suya havucunu patatesini mercimeğini koy haşlansın sonra süz yada blendırla içinede bi kaşık tereyağ yada zeytinyağ koy bence
kavurunca yağ dönüşüyo hem zararlı hale geliyo hemde kavrulan besinlerin besin değeri düşüyo
kavurma işleminin lezzeti tartışılmaz ama bebişler bi haber nasılsa tatlardan

Aynı soruyu günde en az 5 defa soruyormm :)) Tişikkür ederim şekercim yaa. Alel acele aldım ama bebedor markası bende onay görmüş bir marka. O yüzden alıverdim.
ya belki burda bi çoğunaza ters gelicek ama
bi gün hazırlıksız bi anda mama bitti normalde çok dikkat ederim ama ogün neolduysa almayı atlamışım
çaresizlik kötü valla açlıktan ciyaklıyo defne elim ayağım dolaştı
bende günlük sütü yarı yarıya sulandırıp bismillah diyerek verdim 120 cc içti
hiç bi olumsuz etki yapmadı(tabi bikereye mahsustu bida zorda kalmassam vermem)
yani ben emmemişim vede inek sütüyle büyümüşüm
doğru demiyorum ama anne sütü alan kardeşimden çok daha sağlıklıyım..
yani demem oki mama veren anneler bende dahil sakın vicdan yapmayın..gayet sağlıklılar çok şükür

ben muz ve armutu karistirp veriyorum dengeliyor galibaa
Banyo olayını sen sormustun sanırım yanlıs hatırlamıyorumdur umarım ben Ereni file de yıkıyorum suyu sevdiği için sorun çıkarmıyor ama ben tek yıkamak istiyorum diye tutturunca esim yıkama paleti almıs ilerleyen zamanlarda onunla devam edicem belki bu isine yarar senin de tek yıkaya bilirsin

Kilo 6.140 Boy 63 cm bas cevresi 40.5 canim
canımmm
bikere boyu çok normal benimki 65
kiloda iyi gibi ..3kilo civarında doğduysa iki katını geçmiş mühim olanda buzaten
baş çevresi kritik değerleri bilmiyorum ama çok fark yok benimki 42cm
yani üç aşağı beş yukarı aynı
şimdi başka dr a götürsen belki normal dicek
bazı doktorlar telaşe memuru mübarek
tabi çocuk dr u değilim yönlendirmek istemem ama dr değiştir..bilgileri kadar ruh halibdende anlayıp rahatlatmalarıda önemli

olsun canım herkes ücretsizemi ayrılıyo sanki
sen yine ev almışsın onun borcu koymaz
bize bak ortada çok bişe yok ama hala borç ödüyoz

Oglu sünnet olan anneler cis yaptiktan sonra pamukla silebilirim pipisini di mi ?

Sünnetiniz hayırlı olsun. Bence pamukla ya da herhangi birşeyle silme, pamuk yapışır pipisine mikrop kapmaması lazım. Oğlun bir anda ağlamaya başladığında, çişini yapıyordur, yanma hissi canlarını acıtıyor. Ağladığı anda pipisine saf Zeytinyağı damlatmıştık biz, o yumuşatıp acıyı azaltıyormuş. Size Dr ne dedi bilmiyorum ama bize 4-5 saat arayla Dolven ağrı kesici önermişti. Ilk 2 gün zor, sonra rahatlar yavaş yavaş inşallah. Kurtuldunuz bak oldu bitti, Allah damatlığını da göstersin.

Kızımın ultrason goruntulerını albüm yapıyodum. Bunu gorunce bı acayıp oldum. Ne günlerdı ya. Zaman gercekten cabuk gecıyo. Daha bır kac ay once odasına oturup hayaller kuruyodum.kokusunu hissedım dıye dua edıyodum. Şimdi çok şükür en guzel hayalim kollarımda. Rabbime cok şükür. Allahım yavrularımızı korusun bize bağışlasn

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…