Benim.kizim bes aylikken cikardi disiniDiş çıkarması için çok erken, yani daha zaman ı var. Belki ağzında pamukçuk vardr,. Benim oğlum da memeyle kavga edıyodu önceleri ama 6.ayımızdayız o günlr gerıde kaldı. Anlayacağınız bebekler her türlü sıkıntıları,ağlamaları olur. Allah baska dert vermesin bunlar geciçi seyler. Üzülme canım.
Geçmiş olsun canım hiç merak etme bende zor bikaç gün geçiririz diye düşünüyordum ama hiç olmadı herşey normal geçti inş sizinde öyle geçerOglum sünnet oldu bugün eve geldik uyudu bakalım zor bikac gün bizi bekliyor sanirim... olsun atlattik ya cok şükür :)
tamam canımm..thanksBen de ekledim canım : ) FFRDA
benim kızımda 5.ayında çıkardı..Benim.kizim bes aylikken cikardi disini
Kizlar cok moralim bozuk agliyorum..
Esimle gece tartistik gorusmemiz ve evliligimizden bu yana ilk defa küs uyuduk.. Daha dogrusu uyumaya calistik.. Ben dayanamaz gider sarilirdim hep.. Ama bu sefer yuzde yuz hakli oldugumu bildigimden gitmedim yanina ve tabi o da bir adim atmadi bana..
Aglayip duruyorum hic kotu kalamiyorum onunla kizimi oyun halisina koymus o etkilenmesin diye diger odaya gecmistim odaya kizimi kontrol etmeye gelince bir de ne goreyim kizim kendi kendine uyumus halisinda.. Ki kizim emmeden asla uyumaz.. O kadar sasirdim ve o kadar uzuldum ki onu halida oyle uyur bulunca kiyamam kizima ya.. Masum kuzum o benim canim her seyim.....
Oglum sünnet oldu bugün eve geldik uyudu bakalım zor bikac gün bizi bekliyor sanirim... olsun atlattik ya cok şükür :)
canmm geç oldu ama..Kizlar bugday ruseymi alan var mi bebegine kullanan? Ben gurme bebekte onunla pek cok tarif gordugumden aldim bakalim ama alerji yapar mi diye de korkmadim degil..awakecan sen almistin sanki canim kullandin mi ne gibi tarifler yaptin?
Haha bir de almadan once arastirsaymisim :) butun tarifleri yogurtlaymis ve 8.ayda oneriliyor bugday ruseymi :))
aç açç açççAyy su instigrami bende acicam sizin yuzunuzden
benide takip etmişmiydinn ay karıştırdım hepiniziBen de seni takipteyimseda
valla ben hevesle alıştırma bard kızım doğmadan almıştımm..ve bugün aklıma geldi verebilirmiyim acep diye denemekten ne çıkar deneyelim bencegunaydın kızlar
bebegıme kase tabak ve alıstırma bardagı almayı dusundum
bunlar ıcın erken mı?
netten chıcco nun şu urunlerını begendım
almayı dusunen ya da kullanan var mı?Eki Görüntüle 1512636 Eki Görüntüle 1512637
canmmmBen geçen gün havuç patates ve az yağı kavurdum mercimek attım onu da kavurdum yani mercimek çorbası yaptım baharatsız tuzsuz onu yedirdim havuç patates çorbasından daha iyi yedi.. En azından bi kaç kaşık fazla yedi.. Annem bebek tarhanası yapmıştı evde bebeğime özel... Bi arkadaş erken demişti sanırım versem erken olur mu bilmiyorum
ya belki burda bi çoğunaza ters gelicek amaAynı soruyu günde en az 5 defa soruyormm :)) Tişikkür ederim şekercim yaa. Alel acele aldım ama bebedor markası bende onay görmüş bir marka. O yüzden alıverdim.
Banyo olayını sen sormustun sanırım yanlıs hatırlamıyorumdur umarım ben Ereni file de yıkıyorum suyu sevdiği için sorun çıkarmıyor ama ben tek yıkamak istiyorum diye tutturunca esim yıkama paleti almıs ilerleyen zamanlarda onunla devam edicem belki bu isine yarar senin de tek yıkaya bilirsinben muz ve armutu karistirp veriyorum dengeliyor galibaa
canımmmKilo 6.140 Boy 63 cm bas cevresi 40.5 canim
olsun canım herkes ücretsizemi ayrılıyo sankiDİŞ DEN DOLAYI FALAN OLABİLİRMİ OZAMAN İŞTAHSZLIK ÇOK OLUO ÇÜNKÜ ZORLAMA CANIM ARA ARA DENE YEMİOSA BIRAK KENDİ YER NASILSA HUZURSUZ DEĞİLSE RAHAT OL ZORLAYINCA TİKSİNİR ÇÜNKÜ.
TAHIL NE VERİOSUN PEKİ TAHILLI MAMA FALAN MI.
SENİN O TNTİS ELLERİNİ YESİNLER MAŞALLAH SANA
ÇOK MU SULU CANIM ÇOK SULU AYRAN GİBİ DEĞİLSE YEDİRR BİŞEY OLMAZ.
BUNLARDAN NEYLE NEYİ KARIŞTIRIOSUN VARMI TARİFİN BİZDE FAYDALANALIM :)
MERCİMEK GAZ YAPMAZ MI YA ÇOCUK RAHATSIZ OLMASIN SONRA.
EV ALDIK ARDINDAN HAMİLE KALDIM ARDINDAN İŞTEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM FALAN FALAN HAMİLELİĞİMN SONLARINA DOĞRUÇIKSAYDIM 1 YAŞINA KADAR RAHAT GETİRİRDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIM.
HAREKETLERİ UYUZUMA GİDİO BENİ ÖZLÜO BENİ ARIO AKŞAMLARI BİLMM NE ŞU DOKTORA GÖTRCEM ONU BEĞENDİM AMA BİDE DİĞERİNE BAKIM VS Bİ SÜRÜ ŞEY.SEVSİN BABANNESİ ONLA KALICAK BU ÇOCUK SEVMEZSE İSTEMEZ KALMAZ BENDE ÜZÜLÜRÜM DİORUM AMA YOK SAÇMA SAPAN ŞEYLER İŞTE KISKANÇLIK VAR KV DE DE AKŞAM GİDİOM SANKİ ÇOCUĞU BEN GÖTÜRMÜŞÜM ALIOM 5 DK SONRA GEL OĞLUM GEL OĞLUMALIO YOK DA DİYEMİOM YANLIŞ ANLAR DİE ÖLE Bİ İNSAN ÇÜNKÜ HEMEN YANLIŞ ANLAR TRİPLİ FALAN AMANN ÇOK UZUN YA BENM KV.
benide takip etmişmiydinn ay karıştırdım hepinizi
isimler farkni nick ler farklı
kulağının arkasına baksana canım benimkide öle yapıyodu dermatit olmuşKızım kulağını çekiştiriyor kulağını kaşıyor kıyamam neden acaba
Oglu sünnet olan anneler cis yaptiktan sonra pamukla silebilirim pipisini di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?