2014 Kasım Anneleri

super hedıye
bende bakımlıyımdır
ogluşum bana alsa bayılırdım
Alır annesı bır büyüsün paşa neler alır sana. Bende aldm kendıme bı sürü şey. Eşimede dedim annenı annemı düşünüyosunda bakalım karına ne alıcaksn dedim demezmı dunya kadar kozmetık aldın birini hedıyem say dıye. Yook olma dedım. Oda pazara cok var planlarım var tabıkı dedı. Dun ilk işsizlik maaşımı alım kızımla beraber yedık hepsını valla

Chicco soft&dream kullanıyorum çok rahat hergün kızımla yürüyüşe çıkıyoruz kanguruyla oda çok seviyor

Evet alıyorlar hatta yanına bile alabiliyorsun.

Kızlar okuyarak geliyorum hipp ürünleri konuşulmuş daha öncede söylemiştim ama görmeyen vardır belki bnm bi gıda müh. Arkadaşım hipp te çalışıyor meyve pürelerinde falan hiç birşey katılmıyormuş diğer ürünlerinde organik bence piyasanın en iyisi ben herşeyi hipp alırım tam başlamadım ek gıdaya yoğurt mayaladım onla başlamayı düşünüyorum bakalım

Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim (
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.

Oglum dun gece biraz ateslendi.fitil vericektim ama ikinarak cikardi baska ates dusurucumde yoktu surekli takip ettim.bugün iyi ama sanirim nezle oldu.
Çok panik oldum ilk deneyimim oldu ateşle ilgili. soguk kanli olmak lzm.alninda fazla yoktu ama el ve ayakları çok sıcaktı.

doktora goturmelimiyim ilerlermi.oncesinde üç aylikken bronşit baslangici olmuştuu (

bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.

Allah Allah her sağlık ocağı farklı mı oluyor acaba? Bize de 9. ayda kızamık aşısı yapacaklarını söylediler.

Kızım armutu acayıp sevdı ceyrekten bıraz fala armut rendeledm verdım hepsini yedı bıtıncede agladı. Cok yuklenmk istemıyorum bu ay ama elmayı sevmedı mesela. Sızce ıstedıgı kadarmı verım ceyrek yeterlımı

CANIM KASMA YA ONLAR KENDİLERİ BELİRLİYOLAR NE KADAR YİCEKLERİNİ BENDE ÖLEYDİM AMAN AZ YESİN BİLMM NE BAKTIM OLMUO KENDİ BELİRLİO BAZEN AZ BAZEN ÇOK YİYO BIRAK ÖLE YANİ.

NE GÜZEL ANNENDE BAKICAKMIŞ BENİM SADECE KV BAKIO ÇOK ZOR ÇALIŞMAK AMA ALIŞIOSUN CANIM DEDİĞİN GİBİ HERŞEY ONLAR İÇİN.4 GÜN NEDİR Kİ BEN CUMARTESİ BİLE ÇALIŞIORUM SENİN ÇOK İYİYMİŞ BAK.

Mis gıbı yesın bebişin. Ya ben üç kere yaptım. Sadece ilk yaptıgım tuttu dıgerleri olmadı. Bugun yıne yapıcam bakalm o olucakmı

CANIM BURDA ÇOK SÖYLENMİŞTİ OLMAZSA SICAK SUYA KOYUN DİYE BEN ÖLE YAPIORUM OLUO VALLA.KALORİFERLER YANARKEN ÇOK İYİ OLUODU ŞİMDİ YANMAYINCA TUTMUO GİBİ DOLABA KOYMADAN SICAK SUYA KOYUYORUM 10 15 DK SONRA BUZDOLABINA KOYUYORUM ÇOK DA GÜZEL OLUO VALLA.

Kahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s

Canım ben bazen 2-3 kayısı, biraz kuru üzüm, 1 tane inciri sıcak suda bekletyrm yumuşuyor sonra içine labne yumurta sarısı birazda ıhlamur koyup blendrdan geçiryrum, bazende kaşık maması yapıp içine labne pekmez yumurta sarısı koyup yine blendır yapıyrm bi kaç hafta sonra az tereyagında yumurtasarısı peynir karştrp omlet gibi yapup vercem öyle çeşitlendrcem işte ayına göre bebe bisküvisi vermedim daha evde yapıcam onuda

Bende kendimi öyle avutuyorum işte, annemler çok heyecanlı bütün gün torun seveceğiz diyerek uçuyorlar. Kayınvalidem desen deliriyor, ilk bize getir sonra ki hafta annene götürürsün diyor. Dedeler ise hepten mest, evimize güneş gelecek diyorlar. Pazartesi iki dünür buluşup gelmişler, kapıyı bir açtım kızımın iki dedesi de onu sevmeye gelmiş. Çok sevileceği insanların elinde olacak çok şükür, ama yine de zor olacak. Ona da alışacağız yapacak birşey yok.

Merhabalar kizlar. Kızım iki gündür doğru duzgun meme emmiyor. Ağlıyor meme vermek isteyince. Başka şeylerde yemek istemiyor. Çok huysuzluguk yapmadı ama mutsuz hep. Biraz önce ağzını kontrol ettim alttan beyaz beyaz dış görünüyor:) ilk disimiz çıkıyor yani. Tüm skntilari bundanmis

aynen öyle onlar için çalışıyoruz baban çok doğru söylemiş. o yüzden kendini hiç yalnız ve kötü hissetme canım bende Zeynep ten sonra düşündüm çalışmamayı ama çalışmak en doğrusu olur diye karar verdik ve çok şükür işe başladığım ay çocuklarımız için kredi çekip ev aldık çok istiyordum bu zorlukları çekiyorsam, sabah onları annaanne veya babaanneye bırakıp gidiyorsam ve onlar evlerinden ayrı bensiz vakit geçiriyolarsa bunun artısı olarak onlar için bi yatırım yapmak istiyorduk çok şükür Rabbim nasip etti ve gerçekten annemde kv.de gözleri gibi bakıyorlar Allah razı olsun onlardan seninde dediğin gibi planlı hareket edersen sende bebeğinde daha rahat ve çok vakit geçirebilirsiniz Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…