- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Alır annesı bır büyüsün paşa neler alır sana. Bende aldm kendıme bı sürü şey. Eşimede dedim annenı annemı düşünüyosunda bakalım karına ne alıcaksn dedim demezmı dunya kadar kozmetık aldın birini hedıyem say dıye. Yook olma dedım. Oda pazara cok var planlarım var tabıkı dedı. Dun ilk işsizlik maaşımı alım kızımla beraber yedık hepsını vallasuper hedıye
bende bakımlıyımdır
ogluşum bana alsa bayılırdım
Chicco soft&dream kullanıyorum çok rahat hergün kızımla yürüyüşe çıkıyoruz kanguruyla oda çok seviyorArkadaşlar merhaba kanguru kullananlar hangi marka kullanıyor ve memnun musunuz? Kullanışlı mı? Biz eşimin memleketine gideceğiz uçakla, sonra bikaç yer gezicez kolaylık olur diye düşünüyorum arabasını götüremeyeceğim için .
Evet alıyorlar hatta yanına bile alabiliyorsun.Allahın izniyle yarın 1 yıl aradan sonra adanama gidiyorum kızım dedesiyle tanışacak ilk kez nihayet çok heycanlıyım nasıl tepki verecek acaba çok merak ediyrmbu arada yanıma bebek arabısınıda almayı düşünüyorumda uçağa alıyorlar mı bu konuda bilgisi olan var mı ?
Musteladan başkasını tanımam ☺☺Kızlar bebişlere güneş kremi alcak ısınız, ben alcam ne önerirsiniz?
Tşk cnm bu tuttu bakalım bundan sonrada tutar umarımMis gıbı yesın bebişin. Ya ben üç kere yaptım. Sadece ilk yaptıgım tuttu dıgerleri olmadı. Bugun yıne yapıcam bakalm o olucakm
bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim(
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.
Kızım armutu acayıp sevdı ceyrekten bıraz fala armut rendeledm verdım hepsini yedı bıtıncede agladı. Cok yuklenmk istemıyorum bu ay ama elmayı sevmedı mesela. Sızce ıstedıgı kadarmı verım ceyrek yeterlımı
Canım iş yerim bebek 6 aylık olana kadar ücretsize izin verdi, Melis bugün 6 aylık oldu, işte görüştüm pazartesi başlarsın dediler. Zaten cuma günleri gitmeyeceğim, hafta da 4 gün çalışacağım.
Çok zor olacak lili, yani zaman geçtikçe insan daha fazla bağlanıyormuş. Şimdi hareketlendi, tepkiler veriyor, gülücükler vs. inan doğum iznim bittiği gibi başlasaydım bu kadar zorlanmayacaktım gibi geliyor. Ne yapalım onun geleceği için çabalayacağız bundan sonra. Babam geliyor aklıma hep bu aralar. Bir gün bana demişti ki , bekarken kendim için, evlenince annen ve kendim için, ama siz olunca sadece sizler için çalıştık" .. Bizlerde öyle yapacağız ne yapalım, zaten çok planlı programlı bir bayan oldum , şimdi de öyle devam edersem kızıma da yeterli ve kaliteli zamanı ayırabilirim gibi geliyor. Cuma-Cumartesi-Pazar evde olacağım bu da bir teselli benim için. Bir de en önemlisi kv ve annem ortak bakacaklar. Kv ile çok yakınız zaten yürüyerek 5dk, anneme de araba ile götüreceğim akşamları eve dönerken alacağım. Eminim her ikisi de gözleri gibi bakacaktır.
Mis gıbı yesın bebişin. Ya ben üç kere yaptım. Sadece ilk yaptıgım tuttu dıgerleri olmadı. Bugun yıne yapıcam bakalm o olucakmı
Canım ben bazen 2-3 kayısı, biraz kuru üzüm, 1 tane inciri sıcak suda bekletyrm yumuşuyor sonra içine labne yumurta sarısı birazda ıhlamur koyup blendrdan geçiryrum, bazende kaşık maması yapıp içine labne pekmez yumurta sarısı koyup yine blendır yapıyrm bi kaç hafta sonra az tereyagında yumurtasarısı peynir karştrp omlet gibi yapup vercem öyle çeşitlendrcem işte ayına göre bebe bisküvisi vermedim daha evde yapıcam onudaKahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s
NE GÜZEL ANNENDE BAKICAKMIŞ BENİM SADECE KV BAKIO ÇOK ZOR ÇALIŞMAK AMA ALIŞIOSUN CANIM DEDİĞİN GİBİ HERŞEY ONLAR İÇİN.4 GÜN NEDİR Kİ BEN CUMARTESİ BİLE ÇALIŞIORUM SENİN ÇOK İYİYMİŞ BAK.
aynen öyle onlar için çalışıyoruz baban çok doğru söylemiş. o yüzden kendini hiç yalnız ve kötü hissetme canım bende Zeynep ten sonra düşündüm çalışmamayı ama çalışmak en doğrusu olur diye karar verdik ve çok şükür işe başladığım ay çocuklarımız için kredi çekip ev aldık çok istiyordum bu zorlukları çekiyorsam, sabah onları annaanne veya babaanneye bırakıp gidiyorsam ve onlar evlerinden ayrı bensiz vakit geçiriyolarsa bunun artısı olarak onlar için bi yatırım yapmak istiyorduk çok şükür Rabbim nasip etti ve gerçekten annemde kv.de gözleri gibi bakıyorlar Allah razı olsun onlardan seninde dediğin gibi planlı hareket edersen sende bebeğinde daha rahat ve çok vakit geçirebilirsiniz Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsunCanım iş yerim bebek 6 aylık olana kadar ücretsize izin verdi, Melis bugün 6 aylık oldu, işte görüştüm pazartesi başlarsın dediler. Zaten cuma günleri gitmeyeceğim, hafta da 4 gün çalışacağım.
Çok zor olacak lili, yani zaman geçtikçe insan daha fazla bağlanıyormuş. Şimdi hareketlendi, tepkiler veriyor, gülücükler vs. inan doğum iznim bittiği gibi başlasaydım bu kadar zorlanmayacaktım gibi geliyor. Ne yapalım onun geleceği için çabalayacağız bundan sonra. Babam geliyor aklıma hep bu aralar. Bir gün bana demişti ki , bekarken kendim için, evlenince annen ve kendim için, ama siz olunca sadece sizler için çalıştık" .. Bizlerde öyle yapacağız ne yapalım, zaten çok planlı programlı bir bayan oldum , şimdi de öyle devam edersem kızıma da yeterli ve kaliteli zamanı ayırabilirim gibi geliyor. Cuma-Cumartesi-Pazar evde olacağım bu da bir teselli benim için. Bir de en önemlisi kv ve annem ortak bakacaklar. Kv ile çok yakınız zaten yürüyerek 5dk, anneme de araba ile götüreceğim akşamları eve dönerken alacağım. Eminim her ikisi de gözleri gibi bakacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?