2014 Kasım Anneleri

bu mesajını görmedim canım maşallah aynı benim ailemi anlatmışsın, dün kv.deydi kızlar annemde gündüzden tembihliyor kızları yarına bize getir özledik diye(pazartesi götürmüştüm), kv.le aynı binada oturuyoruz dün dedim yarın annemlere götürcez kızları anne dedim, benim işim gücüm yok hep evdeyim zaten onlarda bana yoldaş oluyor niye götürüyosun falan dedi, babamlar özlemiş anne gün çook yine sen bakarsın dedim.
aileninde böyle destek ve severek bakması çok güzel ya, ve herşey karşılıklı bence yani maddi olarak demiyorum, 3,5 sene oldu evleneli kv.le ve eltimle aynı binada oturuyoruz birgün suratımı asmamışımdır hiçmi bişey olmuyor oluyor elbette ama uzatmıyorum söylenecek şey varsa söylerim onuda öyle dövecek gibi değilde laf arasında gayet ılımlı bişekilde söylüyorum, o yüzden sorun olmuyor

Allah utandırmasın inşallah, tez zamanda kolayca ödenir biter. Bakalım nasıl olacak göreceğiz, ilk bir kaç gün ikimizde şaşırabiliriz ama , sonrası inşallah güzel olacak.

Canım benimde emmemeye başladı iki gündür. Bira önce baktım dişi çıkıyor.sende ışıkta kontrol et istersen

loveren @isisya birgen oglumun pipisinde az miktarda kan gördüm bezine bulasmis biraz normal mi ???
benim doktorum normal demişti (tabi ekledi annesi panik yapma için rahat etmezse beni cepten ara diye)
bizde bir kere hafif pembelik oldu
ama sen yinede rahat etmiyorsan yada doktorun bir şey demesiyse telefonla bi ara canım

Aynı ben Anne kız arasında bile bazen anlaşmazlıklar oluyor, arada ufak şeyler bizde de oluyor ama bende sen gibiyim. Annecim şöyle annecim böyle der, geçiştiririm genelde. Eşim de benim aileme karşı çok anlayışlı ve ilgili olunca farklı bir şekilde davranmaya vicdanım el vermiyor zaten.

Merhaba ben de kızımda aynı sorunu yaşıyorum. Vegaferon kullandığımda kakasında nokta halinde kırmızılık görüyorum kan gibi. Bıraktığımda olmuyor. Siz nasıl bir çözüm buldunuz buna. Dr sordum önemsemedi ama benim içim rahat değil.

Böyle bir sorunla karşılaştınız mı arkadaşlar? Normal midir kan dalası sonrası kakada kırmızı noktalar?

Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlum

Ben veriyorum dört tane bebe bisküvisi bir çay kaşığı pekmez dörtte bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı labne peynirini ıhlamurla ıslatıyorum. Meyve suyu da konabiliyormuş içine ama içinde zaten pekmez var çok tatlı olur diye ıhlamur kullanıyorum.

Boğazda hırıltı huysuzluk emmek istememe karın ağrısı gece sık uyanma ve mukuslu kaka alerji belirtisiymiş bende yeni öğrendim. eğer kakası mukusluysa tahlil ettirebilirsiniz.
teşekkürler, kakasında mukus belirgin şekilde görünecek mi, öyle bir şey fark etmedim çok şükür

NE GÜZEL 1 HAFTA ANNEN 1 HAFTA KV Mİ BAKICAK.BENİM KV ÇOCUĞU ÇOK SAHİPLENİO İSTİOKİ HEP KENDİ BAKSIN ANNEMLER BURDA OLSA HERLADE BIRAKMAK İSTEMEZDİ.

BUNLARI İLK VERİRKEN TEK TEK Mİ VERDİN YANİ ALERJİ OLURMU FALAN DİE BENDE BAŞLICAM DA KAHVALTIYA İLK TEK TEK DENESEM Mİ DİORUM ACABA.

çok teşekkürler
amin inşallah
gerçekten de ilk zamanlardan beri ağzında pamukçuk var, geçmedi, ama süt içmeme yeni başladı

Canim süt içerken ağlaması disten değildir. Yani sadece bu belirti varsa. Havalardan dolayı usutmus olabilir.
bir sitede okudum, diş çıkaran bebek emmek istemez yazıyordu, o yüzden olabilir mi diye merak ettim
teşekkürler canım

Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlum

Peyniri kendiniz mi yapıyorsunuz arkadaslar hazır mı ?

Ihlamur nedn verılıyo bebişlere. Mutlaka verılmelımı. Ve bebekler için ıhlamur varmı ozel. Yoksa bu bildıgımz otu kaynatıptamı verıyosunuz. Ne sıklıkta içirıyosunuz. Cok sordum kusura bakma canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…