bu mesajını görmedim canım maşallah aynı benim ailemi anlatmışsın, dün kv.deydi kızlar annemde gündüzden tembihliyor kızları yarına bize getir özledik diye(pazartesi götürmüştüm), kv.le aynı binada oturuyoruz dün dedim yarın annemlere götürcez kızları anne dedim, benim işim gücüm yok hep evdeyim zaten onlarda bana yoldaş oluyor niye götürüyosun falan dedi, babamlar özlemiş anne gün çook yine sen bakarsın dedim.Bende kendimi öyle avutuyorum işte, annemler çok heyecanlı bütün gün torun seveceğiz diyerek uçuyorlar. Kayınvalidem desen deliriyor, ilk bize getir sonra ki hafta annene götürürsün diyor. Dedeler ise hepten mest, evimize güneş gelecek diyorlar. Pazartesi iki dünür buluşup gelmişler, kapıyı bir açtım kızımın iki dedesi de onu sevmeye gelmiş. Çok sevileceği insanların elinde olacak çok şükür, ama yine de zor olacak. Ona da alışacağız yapacak birşey yok.
aynen öyle onlar için çalışıyoruz baban çok doğru söylemiş. o yüzden kendini hiç yalnız ve kötü hissetme canım bende Zeynep ten sonra düşündüm çalışmamayı ama çalışmak en doğrusu olur diye karar verdik ve çok şükür işe başladığım ay çocuklarımız için kredi çekip ev aldık çok istiyordum bu zorlukları çekiyorsam, sabah onları annaanne veya babaanneye bırakıp gidiyorsam ve onlar evlerinden ayrı bensiz vakit geçiriyolarsa bunun artısı olarak onlar için bi yatırım yapmak istiyorduk çok şükür Rabbim nasip etti ve gerçekten annemde kv.de gözleri gibi bakıyorlar Allah razı olsun onlardan seninde dediğin gibi planlı hareket edersen sende bebeğinde daha rahat ve çok vakit geçirebilirsiniz Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun
Canım benimde emmemeye başladı iki gündür. Bira önce baktım dişi çıkıyor.sende ışıkta kontrol et istersenGunaydn arkadaslar. Regl donemnde sütün tadı degısıyomu acaba. Dun oldum. Dunden berı kuzım cok zor emıyo yuzunu buruşturuyo. Uykuluyken emıyo sadece.
Dün dışardaydıkya migrosun maskotu oldu kızım resmen gelen gıden sevdı. Kızım butun gece resmen cıglık atarak uyandı. Bolbol bende babasıda okumuştuk ta.
benim doktorum normal demişti (tabi ekledi annesi panik yapma için rahat etmezse beni cepten ara diye)
bu mesajını görmedim canım maşallah aynı benim ailemi anlatmışsın, dün kv.deydi kızlar annemde gündüzden tembihliyor kızları yarına bize getir özledik diye(pazartesi götürmüştüm), kv.le aynı binada oturuyoruz dün dedim yarın annemlere götürcez kızları anne dedim, benim işim gücüm yok hep evdeyim zaten onlarda bana yoldaş oluyor niye götürüyosun falan dedi, babamlar özlemiş anne gün çook yine sen bakarsın dedim.
aileninde böyle destek ve severek bakması çok güzel ya, ve herşey karşılıklı bence yani maddi olarak demiyorum, 3,5 sene oldu evleneli kv.le ve eltimle aynı binada oturuyoruz birgün suratımı asmamışımdır hiçmi bişey olmuyor oluyor elbette ama uzatmıyorum söylenecek şey varsa söylerim onuda öyle dövecek gibi değilde laf arasında gayet ılımlı bişekilde söylüyorum, o yüzden sorun olmuyor
Merhaba ben de kızımda aynı sorunu yaşıyorum. Vegaferon kullandığımda kakasında nokta halinde kırmızılık görüyorum kan gibi. Bıraktığımda olmuyor. Siz nasıl bir çözüm buldunuz buna. Dr sordum önemsemedi ama benim içim rahat değil.bu demir ilacı benmde kafamı çok karıştırıyor araştıyorum bende ama hala doğru düzgün bi şey bulamadım vegeferon kakada kan yaptı bide bıraktm bende 1 haftadr kan ilacı almıyor kızım şu an
Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlumKahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s
Kahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s
teşekkürler, kakasında mukus belirgin şekilde görünecek mi, öyle bir şey fark etmedim çok şükürBoğazda hırıltı huysuzluk emmek istememe karın ağrısı gece sık uyanma ve mukuslu kaka alerji belirtisiymiş bende yeni öğrendim. eğer kakası mukusluysa tahlil ettirebilirsiniz.
Bende kendimi öyle avutuyorum işte, annemler çok heyecanlı bütün gün torun seveceğiz diyerek uçuyorlar. Kayınvalidem desen deliriyor, ilk bize getir sonra ki hafta annene götürürsün diyor. Dedeler ise hepten mest, evimize güneş gelecek diyorlar. Pazartesi iki dünür buluşup gelmişler, kapıyı bir açtım kızımın iki dedesi de onu sevmeye gelmiş. Çok sevileceği insanların elinde olacak çok şükür, ama yine de zor olacak. Ona da alışacağız yapacak birşey yok.
Ben veriyorum dört tane bebe bisküvisi bir çay kaşığı pekmez dörtte bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı labne peynirini ıhlamurla ıslatıyorum. Meyve suyu da konabiliyormuş içine ama içinde zaten pekmez var çok tatlı olur diye ıhlamur kullanıyorum.
Portakal Suyu verebilir miyiz bebislere veren vr mi bu ay?
çok teşekkürlerDiş çıkarması için çok erken, yani daha zaman ı var. Belki ağzında pamukçuk vardr,. Benim oğlum da memeyle kavga edıyodu önceleri ama 6.ayımızdayız o günlr gerıde kaldı. Anlayacağınız bebekler her türlü sıkıntıları,ağlamaları olur. Allah baska dert vermesin bunlar geciçi seyler. Üzülme canım.
ben midesi bulanıyor diye birkaç kere limon yalattım birazHAYIR PORTAKL SUYU 1 YAŞINA KADAR YASAK CANIM ASİT Lİ OLDUĞU İÇİN.
sancı ilacı veriyorum birkaç gündürgaz sancısı olabilir canım yaa benim kızımda da oluyodu ara ara
bir sitede okudum, diş çıkaran bebek emmek istemez yazıyordu, o yüzden olabilir mi diye merak ettimCanim süt içerken ağlaması disten değildir. Yani sadece bu belirti varsa. Havalardan dolayı usutmus olabilir.
Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlum
Peyniri kendiniz mi yapıyorsunuz arkadaslar hazır mı ?Ben veriyorum dört tane bebe bisküvisi bir çay kaşığı pekmez dörtte bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı labne peynirini ıhlamurla ıslatıyorum. Meyve suyu da konabiliyormuş içine ama içinde zaten pekmez var çok tatlı olur diye ıhlamur kullanıyorum.
Harikaa nasil yaptin ben de istiyorumm.. Ben de netten keceyle tisort nasil suslenir onlari arastiriyorum..Kızlar kızıma bandana yaptım nasıl olmuş
Ihlamur nedn verılıyo bebişlere. Mutlaka verılmelımı. Ve bebekler için ıhlamur varmı ozel. Yoksa bu bildıgımz otu kaynatıptamı verıyosunuz. Ne sıklıkta içirıyosunuz. Cok sordum kusura bakma canm.Ben veriyorum dört tane bebe bisküvisi bir çay kaşığı pekmez dörtte bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı labne peynirini ıhlamurla ıslatıyorum. Meyve suyu da konabiliyormuş içine ama içinde zaten pekmez var çok tatlı olur diye ıhlamur kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?