Canim biz istNbuldayiz bende kist varddi 3 cm lik gebelige engel olmaz dediler doktorlar 9 tane farkli doktora gittimMerhaba, kusura bakmayın size bir sorum olacak..daha önceki topiklerde yorumlarınız olmuş Kaan Aydos hocada dna hasar tedavisi görmüşsünüz. Biz de suan tedavideyiz eşim 1 aydır klomen+emodex kullanıyor. Fsh 21 den 41e total testesteron da 250den 1430a cıkmış..degerlerimiz çok artmış sanırım hoca klomeni bıraktıracak eşime..sanırım siz de benzer durum yasamışsınız..Aceba tedaviye nasıl devam ettiniz, hangi tedavileri oldunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Benişinize doğal yoldan mı kavuştunuz? Tavsiyeleriniz var mı?
Ay baslayinca bende mi oyle yapsam yoksa yemek aaralarini birlestirip hergun evemi gelsem bilemedim hergun eve gelmek daha mantikli sanki bebegim surekli gorur beni en asinda bir yasina kadar aksamda biraz erken cikarim benim ev ise yakin tabi gelme sansim varCanım iş yerim bebek 6 aylık olana kadar ücretsize izin verdi, Melis bugün 6 aylık oldu, işte görüştüm pazartesi başlarsın dediler. Zaten cuma günleri gitmeyeceğim, hafta da 4 gün çalışacağım.
Çok zor olacak lili, yani zaman geçtikçe insan daha fazla bağlanıyormuş. Şimdi hareketlendi, tepkiler veriyor, gülücükler vs. inan doğum iznim bittiği gibi başlasaydım bu kadar zorlanmayacaktım gibi geliyor. Ne yapalım onun geleceği için çabalayacağız bundan sonra. Babam geliyor aklıma hep bu aralar. Bir gün bana demişti ki , bekarken kendim için, evlenince annen ve kendim için, ama siz olunca sadece sizler için çalıştık" .. Bizlerde öyle yapacağız ne yapalım, zaten çok planlı programlı bir bayan oldum , şimdi de öyle devam edersem kızıma da yeterli ve kaliteli zamanı ayırabilirim gibi geliyor. Cuma-Cumartesi-Pazar evde olacağım bu da bir teselli benim için. Bir de en önemlisi kv ve annem ortak bakacaklar. Kv ile çok yakınız zaten yürüyerek 5dk, anneme de araba ile götüreceğim akşamları eve dönerken alacağım. Eminim her ikisi de gözleri gibi bakacaktır.
bende kolye düşündüm canımesım anneler gunu hedıyesı olarak ne ıstedıgımı sordu
alacagını hıc sanmıyordum
sasırttı benı
kolye dedım
benım begenmemı ıstedı
kızlar nette baktım bebek ayak ızı kolyeler var cok tatlı
bugun bakıp satın alıcam
fıkır vermek ıstedım bende
netten bakablırsınız anne bebek ayak ızı
sana bi fikiresım anneler gunu hedıyesı olarak ne ıstedıgımı sordu
alacagını hıc sanmıyordum
sasırttı benı
kolye dedım
benım begenmemı ıstedı
kızlar nette baktım bebek ayak ızı kolyeler var cok tatlı
bugun bakıp satın alıcam
fıkır vermek ıstedım bende
netten bakablırsınız anne bebek ayak ızı
ılık su yerine ıhlamur katabilirsin bideKahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s
Canim yazik cocuga ya sizin evde gelip baksalar keske daha iyi olur cocuk bi orda bi obur tarafta dengesi sasabilirBende kendimi öyle avutuyorum işte, annemler çok heyecanlı bütün gün torun seveceğiz diyerek uçuyorlar. Kayınvalidem desen deliriyor, ilk bize getir sonra ki hafta annene götürürsün diyor. Dedeler ise hepten mest, evimize güneş gelecek diyorlar. Pazartesi iki dünür buluşup gelmişler, kapıyı bir açtım kızımın iki dedesi de onu sevmeye gelmiş. Çok sevileceği insanların elinde olacak çok şükür, ama yine de zor olacak. Ona da alışacağız yapacak birşey yok.
Valla resmen doğaçlama bir bandana oldu kumaşıda eski bir atletim vardı kullanmıyordum artık denemek için onu kurban ettim:) elde diktim makinada yok.Harikaa nasil yaptin ben de istiyorumm.. Ben de netten keceyle tisort nasil suslenir onlari arastiriyorum..
BUNLARI İLK VERİRKEN TEK TEK Mİ VERDİN YANİ ALERJİ OLURMU FALAN DİE BENDE BAŞLICAM DA KAHVALTIYA İLK TEK TEK DENESEM Mİ DİORUM ACABA.
Peyniri kendiniz mi yapıyorsunuz arkadaslar hazır mı ?
Ihlamur nedn verılıyo bebişlere. Mutlaka verılmelımı. Ve bebekler için ıhlamur varmı ozel. Yoksa bu bildıgımz otu kaynatıptamı verıyosunuz. Ne sıklıkta içirıyosunuz. Cok sordum kusura bakma canm.
Cok guzel olmus canim buda benim dogumda yaptiklarim lohusa terlik taci ve kizima bandana tabi benim bandananin alti hazir sadece ustlerindeki kurdelelei ben yaptimValla resmen doğaçlama bir bandana oldu kumaşıda eski bir atletim vardı kullanmıyordum artık denemek için onu kurban ettim:) elde diktim makinada yok.
Bir parça mukus yeterli bazılarında mukus olmuyormus. Ben süt ürünleri ve yumurta yemeyi biraktigimdan beri oglum huysuzlugunu bıraktı aglamiyor gece uyanmiyor. Kakasinda mukus yok artık.teşekkürler, kakasında mukus belirgin şekilde görünecek mi, öyle bir şey fark etmedim çok şükür
Ben hazır aldmPeyniri kendiniz mi yapıyorsunuz arkadaslar hazır mı ?
Ne güzel hazırlık yapabilmişsin ben kontrole diye gittim 45 dk sonra Şiir kucağımdaydı :) hiçbir hazırlık yapamadımCok guzel olmus canim buda benim dogumda yaptiklarim lohusa terlik taci ve kizima bandana tabi benim bandananin alti hazir sadece ustlerindeki kurdelelei ben yaptimEki Görüntüle 1518762
Ayy benimkide aslinda bekledigimden erken geldi son dakka yapilanlar bunlarNe güzel hazırlık yapabilmişsin ben kontrole diye gittim 45 dk sonra Şiir kucağımdaydı :) hiçbir hazırlık yapamadım
Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim(
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?
bugün gecikmeli 6.ay aşımızı olduk bize de doktorumuz 9.ayda kızamık aşısı olacak dedi.bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.
bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.Kahvaltıya geçenler varmı ? Bulamaç dediklerine neler katılıyor bi tarif aldım
-büskivi (ekmek içi yada )
-pekmez
-peynir
-ılık su
Yarım Çay bardağından biraz fazla
Başka bişiler ekleyen varmı ha bide cevizde olurmuş :s
NE GÜZEL 1 HAFTA ANNEN 1 HAFTA KV Mİ BAKICAK.BENİM KV ÇOCUĞU ÇOK SAHİPLENİO İSTİOKİ HEP KENDİ BAKSIN ANNEMLER BURDA OLSA HERLADE BIRAKMAK İSTEMEZDİ.
Ay baslayinca bende mi oyle yapsam yoksa yemek aaralarini birlestirip hergun evemi gelsem bilemedim hergun eve gelmek daha mantikli sanki bebegim surekli gorur beni en asinda bir yasina kadar aksamda biraz erken cikarim benim ev ise yakin tabi gelme sansim var
Canim yazik cocuga ya sizin evde gelip baksalar keske daha iyi olur cocuk bi orda bi obur tarafta dengesi sasabilir
Okudugum kadariyla bakiciyi bile degistirmeyin bastan en iyisini en uygunu belirleyip onunla devam edin diyo uzmanlar bencede cok mantikli
Ya anneanne ya babanne baksin diyolar en yakin olarak mumkunse ayrica
bi anneanne bi babanneye gitmek benden sana nacizane tavsiye cok yorucu bence cocuk icin bi oraya bi buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?