2014 Kasım Anneleri

Canim biz istNbuldayiz bende kist varddi 3 cm lik gebelige engel olmaz dediler doktorlar 9 tane farkli doktora gittim
kist var diye klomen falanda kullanamDim tabi bu sefer esime yoneldik nette ne bulabildiysem ne duyduysam yapmaya calistim kaan aydosuda netten duydum kalktim burdan ankaraya esimi muayeneye goturdum orda dna da az bir hasar cikmisti sorun yok denecek kadar ama yinede esim klomen kullandi az biseyde kac tane bilmiyorum unuttum kan testi yaptik lh yukselmisti kaan hica biraktirdi bana gel demisti muayeneye ben gitmedim bi kadin dogumcuya yonlendirmisti gitmedim ama uzak diye
Szde sorun ne canim sebepsiz infertilitemi cok takilma o dna hasar testlerine yani asilama dene igneli olmazsa biraz dinlen o ilaclarin etkisi uc ay kadar suruyo bi arkadsim ole hamile kalmisti ikisindede sorun yok gozukuyodu normalde butur olunca biraz destek gerekiyo yumurtalara igneler iyi buyutuyo

Burnumun dibindeki bildigim aile yakinimiz olan doktora usenip gitmedim biraz uzakta kaldigi icin hep gidicem diyodum nasip zamani gelince olucak ya kismet olmadi bi turlu gidemedim zaman gecti 3 sene kadar nerdeyse
Eger istanbuldaysan o doktoru siddetle oneririm esi prof beraber calisiyolar
Ona gittim en sonunda her iki tarafimda kist doluymus yumurta olusmasina yer yokki dedi nasil hamile kalicaksin okadar doktora gittin bunu gorememeleri icin kor olmalari lazim dedi
Ertesi ay hemen ameliyat oldum sagolsun esi ameliyat etti kendisi yapmiyodu bu tur ameliyatlari laparoskopi yontemiyle oldum ismi ramize buyru esi faruk buyru muayenehanesi nisantasinda bence sende git bi muayene ol
Ameliyattan 4 ay sonra dogal yoldan hamile kaldim cok sukur
He birde garanti olsun diye esim arginmax kullandi benim ameliyattan sonra galiba sperm sayisini arttiriyomus sansimizi arttiralim dedik gnc den aldik

Rabbim yadimciniz olsun beklemek cok zor iyi bilirim
İnsallah zamani gelince olucak moralini bozma demek kolay ama grcekten o gunleri coktan unuttum yani olunca hersey geciyo derlerdi cok dogru sende unutucaksin bugunleri
Dua et hayirlisi hakkinizda insallah

Son düzenleme:
Ay baslayinca bende mi oyle yapsam yoksa yemek aaralarini birlestirip hergun evemi gelsem bilemedim hergun eve gelmek daha mantikli sanki bebegim surekli gorur beni en asinda bir yasina kadar aksamda biraz erken cikarim benim ev ise yakin tabi gelme sansim var

bende kolye düşündüm canım

sana bi fikir
yuvarlak plaka kolyeler oluyaya onun bitarafına bebişinin ismini diğer tarafına senin ve eşinin ismini yazdır çift taraflı kullanabilirsin
hemde tamda bu özel güne uygun bi hediye olur
ben öle yapcam zincir çok sadece plakanın bi tarafına DEFNEM arkasına ÖZGÜRx2 yazdırcam(eşimle ikimizin adıda özgürde)

ılık su yerine ıhlamur katabilirsin bide
yumurta sarısının yarısı

Canim yazik cocuga ya sizin evde gelip baksalar keske daha iyi olur cocuk bi orda bi obur tarafta dengesi sasabilir
Okudugum kadariyla bakiciyi bile degistirmeyin bastan en iyisini en uygunu belirleyip onunla devam edin diyo uzmanlar bencede cok mantikli
Ya anneanne ya babanne baksin diyolar en yakin olarak mumkunse ayrica
bi anneanne bi babanneye gitmek benden sana nacizane tavsiye cok yorucu bence cocuk icin bi oraya bi buraya

Ihlamur nedn verılıyo bebişlere. Mutlaka verılmelımı. Ve bebekler için ıhlamur varmı ozel. Yoksa bu bildıgımz otu kaynatıptamı verıyosunuz. Ne sıklıkta içirıyosunuz. Cok sordum kusura bakma canm.

Kahvaltıdan kahvaltıya içiriyorum. Bebekler için özel var mı bilmiyorum bildiğimiz ıhlamur kullanıyorum. Meyve suyu da olabilir demişti doktor ama pekmezle birlikte çok tatlı olacağı için ıhlamurla yapıyorum.

Valla resmen doğaçlama bir bandana oldu kumaşıda eski bir atletim vardı kullanmıyordum artık denemek için onu kurban ettim:) elde diktim makinada yok.
Cok guzel olmus canim buda benim dogumda yaptiklarim lohusa terlik taci ve kizima bandana tabi benim bandananin alti hazir sadece ustlerindeki kurdelelei ben yaptim

teşekkürler, kakasında mukus belirgin şekilde görünecek mi, öyle bir şey fark etmedim çok şükür
Bir parça mukus yeterli bazılarında mukus olmuyormus. Ben süt ürünleri ve yumurta yemeyi biraktigimdan beri oglum huysuzlugunu bıraktı aglamiyor gece uyanmiyor. Kakasinda mukus yok artık.

Biz 6.ay asimizi olduk uc tane igne bacaklardan bir de damla.. Coook agladi kizim (
Hemsiremiz 30hazirana gun verdi ben 1yasina kadar baska asi yok biliyordum dedim yok 9.ay asisi var dedi ismini soyledi de unuttum.. Siz biliyor muydunuz?

bana da haziran için gün verdi ancak aşı demedi. parmağından kan alınıp demir oranına bakacak larini söyledi. Bir sonraki aşı bir yaşında imiş.
bugün gecikmeli 6.ay aşımızı olduk bize de doktorumuz 9.ayda kızamık aşısı olacak dedi.

bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.

NE GÜZEL 1 HAFTA ANNEN 1 HAFTA KV Mİ BAKICAK.BENİM KV ÇOCUĞU ÇOK SAHİPLENİO İSTİOKİ HEP KENDİ BAKSIN ANNEMLER BURDA OLSA HERLADE BIRAKMAK İSTEMEZDİ.

Evet canım 1 hafta biri 1 hafta biri. Sahiplenmesi güzel tabi ama senin kv işi biraz abartıyor anladığım kadarıyla.

Canım benim ev iş arası baya mesafe var. Araba ile gidip gelicem işe bu sefer benim maaş benzine gidecek. Zaten ek gıdalara başladık sağdığım sütler var onlarla yapılan mamayı yiyor zaten o yüzden gün içinde kullanmak yerine 1 gün gitmemek daha iyi geldi bana.

Valla bakalım deneyeceğiz. Ama şu da var annemin de kv'deminde evde sorumlulukları var. Kv'min evde KP annemin evde babam kardeşim var. Kimsenin de düzenini bozmaya hakkımız yok. Her iki evde de yatağı var zaten , bir de Melis kolay bir bebek beni üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Kendi arabamla getirip götüreceğim, her iki tarafa bez ve mama aldık bıraktık. Umarım aksi bir durum gelişmez de üzülmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…