2014 Kasım Anneleri

@beyazinci tethyss birgen oglumun pipisinde az miktarda kan gördüm bezine bulasmis biraz normal mi ???
eğer sızıntı şeklinde yoksa sorun olmaz demişti doktor bize de. bize bardak tavsiye etmemişti doktor ben de denedim beceremedim bez tahriş etmişti o uç kısmı ordan kaynaklı 2 gün falan kan olmuştu hep bezde. belki sizin de değdiyse o bölge iyileşene kadar bazı hassas ciltlerde tahriş olabilir demişti doktor. 1-2 güne iyileşir canım merak etme. geçmiş olsun Allah diğer mürvetlerini de göstersin inşallah.

BUNLARI İLK VERİRKEN TEK TEK Mİ VERDİN YANİ ALERJİ OLURMU FALAN DİE BENDE BAŞLICAM DA KAHVALTIYA İLK TEK TEK DENESEM Mİ DİORUM ACABA.
bugün doktor özellikle söyledi bize tek tek başlayın olur da alerji yaparsa neden kaynaklı olduğunu bilelim diye.

02.05.2015 Mehmet Alperen 5 aylık
maşallah alperene, bu arada kabızlık sorunu ne oldu canım meyve püresi işe yaradı mı

ARKADAŞLAR, şu tazedirekt.com hakkında bilgisi olan var mı, yumurta falan istesem mi diye düşünüyorum. fiyatlar da fena değil sanki

bir sitede okudum, diş çıkaran bebek emmek istemez yazıyordu, o yüzden olabilir mi diye merak ettim
teşekkürler canım
Ewet iştahsızlık yapio diş. Şuan bizde var mesela daha az yiyo. Ama emerken AAğlamıo. İstemediği zaman hiç emmiyo..

Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlum

ılık su yerine ıhlamur katabilirsin bide
yumurta sarısının yarısı

bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.

Sağolun kızlar cevaplar için aşşağa yukarı herkes aynı şeyleri karıştırıyor biz daha yeni 5 aylık olduk yumurta sarısı dışında diğerlerine başlıym yarın ..bi ay sonrada yumurta sarısına başlarım ..
Bizim Dr bişi sölemediği için kafadanda çok Zıt şelçyleri karıştırmak istemedim mesela aklıma zeytin gelmişti ama kimse kullanmamış..nette de kahvaltıtarifi pek Ayrıntılı yok

bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.
canim sen neler veriyorsun bebegine ben doktora gidemedim ek gida icin..
Ben sebze ve meyve puresi veriyorum sadece.. Kahvaltiya da baslasam mi? Bugun hippin elmali bebek biskuvisinden aldim onda sut proteini yokmus kizimin alerjisi var ya.. Ben de bir biskuvi cok az yumurta sarisi ve yine ebebekten aldigim dogal uzum pekmeziyle bir karisim yapip ihlamurla islatayim diyorum insallah yer.. Peynir de yogurt da yiyemiyor ne verecegimi sasirdim..

İnsallah canimda cocuk nasil diyim sesi cikmasada mutlaka rahatsiz olur ben buyuk halimle hic rahat edemem oyle bi durumda ama tabiki sartlar neyi gerektirirse o olacak yapicak bisey yok calisinca mecbur

Benim annem bize gelicek nasipse sagolsun allah razi olsun valla yolda uzak evini birakicak benimde babam kardeslerim var ama napiyim cocugumu sabah sabah cikar aksam tekrar al helak olur yavrum kadincagiz sabah gelip aksam gidicek biz getirip goturcez
Suan kizim 6 aylik annem hala haftaici benimle kaliyo sagolsun evini birakip yemeklerimi herseyimi yapiyo o olmasa ben hicbisey yapamam valla anne iste fedakar
Ona borcumu nasil oderim bilmiyorum
Kv yanliz hicbi sorumlulugu yok hic bakiyim demiyo anne var anne var iste
Anacigim benim bitane o ya bitane

Canım yaa çok teşekkür ederim sanaaa :) dün yaptı, 3günlük aradan sonra. Muhtemelen püre sayesinde oldu. Şurup ve zeytinyağına devam ediyordk ama tık yoktu. Sen der demez aldm ve 3 gündür maşallah diyim çok severek yiyordu. Dün tam kaç gün oldu yapmayalı diye konuşuyodk baktm bıdık ıkınmaya başladı :) hipp e güveniyordum zaten. Artık evde yapamayacağım diğer çeşitlerini de alırım

Allah yardımcın olsun canım ya ne kadar zor böyle.

Kızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s

Kızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
Bizede hazıranın onuna verdı tam 6 ayı doldurması lazm dedı. 5.ayda aşı yok dimi. Gun falan vermedı cunku

Kızıma bugun havuc haslayıp verıcem ama eZınce cok katı oluyomu. Sütümle biraz açsammı. Oturmadıgı için şuanda sıkıntı olabılırmı yutmasnda. Elma armut puresınıde cok rahat yutamıyo çunku. Ne tavsıye edersınız

Ana gibi yar olmaz, diye boşuna dememişler. Bakalım bir başlayalım nasıl olacak göreceğiz.

14 Mayıs olmasın o ... 11 Kasım doğumlu olduğuna göre 6. ay aşısı Mayıs ayında olmaz mı? Melis 6 Kasım doğumlu ,6. ay aşımız yarın olacak. Bana bir hata var gibi geldi.

Yok canım güzelce haşlarsan çatalla iyice ezince püre oluyor. Su da haşlarsan azcık o sudan koyabilirsin içine, sonuçta suyuda vitaminli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…