eğer sızıntı şeklinde yoksa sorun olmaz demişti doktor bize de. bize bardak tavsiye etmemişti doktor ben de denedim beceremedim bez tahriş etmişti o uç kısmı ordan kaynaklı 2 gün falan kan olmuştu hep bezde. belki sizin de değdiyse o bölge iyileşene kadar bazı hassas ciltlerde tahriş olabilir demişti doktor. 1-2 güne iyileşir canım merak etme. geçmiş olsun Allah diğer mürvetlerini de göstersin inşallah.@beyazincitethyss birgen oglumun pipisinde az miktarda kan gördüm bezine bulasmis biraz normal mi ???
bugün doktor özellikle söyledi bize tek tek başlayın olur da alerji yaparsa neden kaynaklı olduğunu bilelim diye.BUNLARI İLK VERİRKEN TEK TEK Mİ VERDİN YANİ ALERJİ OLURMU FALAN DİE BENDE BAŞLICAM DA KAHVALTIYA İLK TEK TEK DENESEM Mİ DİORUM ACABA.
maşallah alperene, bu arada kabızlık sorunu ne oldu canım meyve püresi işe yaradı mı02.05.2015 Mehmet Alperen 5 aylık
Canim eger bulasma seklinde ise önemli değil diye biliyorum. Dikislerdendir. Ama sürekli kan akiyorsa dr'a danışın derim@beyazincitethyss birgen oglumun pipisinde az miktarda kan gördüm bezine bulasmis biraz normal mi ???
Ewet iştahsızlık yapio diş. Şuan bizde var mesela daha az yiyo. Ama emerken AAğlamıo. İstemediği zaman hiç emmiyo..bir sitede okudum, diş çıkaran bebek emmek istemez yazıyordu, o yüzden olabilir mi diye merak ettim
teşekkürler canım
Canım ben bazen 2-3 kayısı, biraz kuru üzüm, 1 tane inciri sıcak suda bekletyrm yumuşuyor sonra içine labne yumurta sarısı birazda ıhlamur koyup blendrdan geçiryrum, bazende kaşık maması yapıp içine labne pekmez yumurta sarısı koyup yine blendır yapıyrm bi kaç hafta sonra az tereyagında yumurtasarısı peynir karştrp omlet gibi yapup vercem öyle çeşitlendrcem işte ayına göre bebe bisküvisi vermedim daha evde yapıcam onuda
Haşlanmış yumurtanın sarısınım dörtte biri, bir tatlı kaşığı lor peyniri ve anne sütü karışımı ile 3 gündür kahvaltı yapıyor oğlum
Ben veriyorum dört tane bebe bisküvisi bir çay kaşığı pekmez dörtte bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı labne peynirini ıhlamurla ıslatıyorum. Meyve suyu da konabiliyormuş içine ama içinde zaten pekmez var çok tatlı olur diye ıhlamur kullanıyorum.
ılık su yerine ıhlamur katabilirsin bide
yumurta sarısının yarısı
bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.
canim sen neler veriyorsun bebegine ben doktora gidemedim ek gida icin..bize ıhlamur ya da sevam sütü ile ıslatın dedi doktor, pekmez de üzüm olsun dedi alerji riski en az olan oymuş. cumartesi ben de başlayacağım buna.
İnsallah canimda cocuk nasil diyim sesi cikmasada mutlaka rahatsiz olur ben buyuk halimle hic rahat edemem oyle bi durumda ama tabiki sartlar neyi gerektirirse o olacak yapicak bisey yok calisinca mecburEvet canım 1 hafta biri 1 hafta biri. Sahiplenmesi güzel tabi ama senin kv işi biraz abartıyor anladığım kadarıyla.
Canım benim ev iş arası baya mesafe var. Araba ile gidip gelicem işe bu sefer benim maaş benzine gidecek. Zaten ek gıdalara başladık sağdığım sütler var onlarla yapılan mamayı yiyor zaten o yüzden gün içinde kullanmak yerine 1 gün gitmemek daha iyi geldi bana.
Valla bakalım deneyeceğiz. Ama şu da var annemin de kv'deminde evde sorumlulukları var. Kv'min evde KP annemin evde babam kardeşim var. Kimsenin de düzenini bozmaya hakkımız yok. Her iki evde de yatağı var zaten , bir de Melis kolay bir bebek beni üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Kendi arabamla getirip götüreceğim, her iki tarafa bez ve mama aldık bıraktık. Umarım aksi bir durum gelişmez de üzülmem.
Canım yaa çok teşekkür ederim sanaaa :) dün yaptı, 3günlük aradan sonra. Muhtemelen püre sayesinde oldu. Şurup ve zeytinyağına devam ediyordk ama tık yoktu. Sen der demez aldm ve 3 gündür maşallah diyim çok severek yiyordu. Dün tam kaç gün oldu yapmayalı diye konuşuyodk baktm bıdık ıkınmaya başladı :) hipp e güveniyordum zaten. Artık evde yapamayacağım diğer çeşitlerini de alırımeğer sızıntı şeklinde yoksa sorun olmaz demişti doktor bize de. bize bardak tavsiye etmemişti doktor ben de denedim beceremedim bez tahriş etmişti o uç kısmı ordan kaynaklı 2 gün falan kan olmuştu hep bezde. belki sizin de değdiyse o bölge iyileşene kadar bazı hassas ciltlerde tahriş olabilir demişti doktor. 1-2 güne iyileşir canım merak etme. geçmiş olsun Allah diğer mürvetlerini de göstersin inşallah.
bugün doktor özellikle söyledi bize tek tek başlayın olur da alerji yaparsa neden kaynaklı olduğunu bilelim diye.
maşallah alperene, bu arada kabızlık sorunu ne oldu canım meyve püresi işe yaradı mı
Allah yardımcın olsun canım yacanim sen neler veriyorsun bebegine ben doktora gidemedim ek gida icin..
Ben sebze ve meyve puresi veriyorum sadece.. Kahvaltiya da baslasam mi? Bugun hippin elmali bebek biskuvisinden aldim onda sut proteini yokmus kizimin alerjisi var ya.. Ben de bir biskuvi cok az yumurta sarisi ve yine ebebekten aldigim dogal uzum pekmeziyle bir karisim yapip ihlamurla islatayim diyorum insallah yer.. Peynir de yogurt da yiyemiyor ne verecegimi sasirdim..
gunaydin canimm.. Sagol Allah razi olsun cok gercektenAllah yardımcın olsun canım yane kadar zor böyle.
Bizede hazıranın onuna verdı tam 6 ayı doldurması lazm dedı. 5.ayda aşı yok dimi. Gun falan vermedı cunkuKızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
Kızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
Bizede hazıranın onuna verdı tam 6 ayı doldurması lazm dedı. 5.ayda aşı yok dimi. Gun falan vermedı cunku
İnsallah canimda cocuk nasil diyim sesi cikmasada mutlaka rahatsiz olur ben buyuk halimle hic rahat edemem oyle bi durumda ama tabiki sartlar neyi gerektirirse o olacak yapicak bisey yok calisinca mecbur
Benim annem bize gelicek nasipse sagolsun allah razi olsun valla yolda uzak evini birakicak benimde babam kardeslerim var ama napiyim cocugumu sabah sabah cikar aksam tekrar al helak olur yavrum kadincagiz sabah gelip aksam gidicek biz getirip goturcez
Suan kizim 6 aylik annem hala haftaici benimle kaliyo sagolsun evini birakip yemeklerimi herseyimi yapiyo o olmasa ben hicbisey yapamam valla anne iste fedakar
Ona borcumu nasil oderim bilmiyorum
Kv yanliz hicbi sorumlulugu yok hic bakiyim demiyo anne var anne var iste
Anacigim benim bitane o ya bitane
Kızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
Kızıma bugun havuc haslayıp verıcem ama eZınce cok katı oluyomu. Sütümle biraz açsammı. Oturmadıgı için şuanda sıkıntı olabılırmı yutmasnda. Elma armut puresınıde cok rahat yutamıyo çunku. Ne tavsıye edersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?