Gerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?
evet çok güzel onu baya oldu söyleyeli çoktan baktık
yani bende küçük adam temalı var onu düşünüorum
bakıcam artık.
hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldı
ver cnm evet bende vericem fotomagnet.com
nolsun canım biçoğunuz gibi ev iş bebiş :) ..amelyathanede çalışıyorumya pek mümkün olmuyo girmek..
defne yle geçiyo zamanımın çoğu..sende iyisindir umarım..kv yle uyum sağlayabildinmi
hmm sizin vaktiniz olmaz ben bilgisayar başında olduğum
için girebiliorum zaten.yarım gün mü çalışıosun.
kv ile ehh işte pek karışmıorum yorum yapmıorum
çok yanlış bişey olmadığı sürece bakalım ne kadar gitcek şikayet edio arada
yoruluorum bilmm ne die eşimde 2 yaşına falan gelsin sabret kreşe bakarız falan dio
öle devam edio bakalım nasıl gitcek.
Seni çok iyi Anlıyorum başına gelmeyen bilemez ben yamanı hiç şöyle Sırt üstü bırakıp bi Çay içemedim sürekli Ağlayan bir bebekti 1 saat uyuyacaksa 1 saat sallıyorduk zaten evimi kapatıp Kv deye taşındım o dönem aynı odada her dk şimdi uyandı uyanacak die uyuyamıyordum bana başka odaya yatak Yaptılar gece Kv dem uyandı gel emzir die çağırınca yüreğim ağzımda odaya giderdim uyku sersemi sanki kötü birşey olmuş gibi hiç unutmam 4. Ay yine acile gitmiştik sürekli ağlıyor diye doktor 1 aya geçer dedi ben o zaman daha 1 ay mı var ben ölürüm zaten göremem o günleri Demiştim arabada susar derler çocuk için arabaya bindiğimiz an ciyak ciyak ağlardı huzursuz çocuk büyütmek cidden çok zor çooook
ay çok zormuş cnm senn rabbim büyük sabır vermiş
anneyiz işte napalım dayanıoruz..şimdi okadar değil ama dimi
ben panduf aldım canmm..lcw dan erkek için olanıda vardı..rahat pofuduk bişey kaymaz taban
ay senn ayaklarını yiyim ben nasıl güzel olmuş
ben twiggyden bakarım diodum ama buraya a bakayım olmadı
Gunaydin kizlarr.
Bir haftadir isaliz ve gecmiyorr.diş cikardi o yuzdendir dedim ama devam ediyorr.
Gitmelimiyim artik doktora sizcee
git cnm salgın varmış sıkıntı olmasın sonra.
Günaydın...
Soğuk, yağmurlu bir Erzurum sabahı...
Resmen kışımız gelmeye başladı ya..
Geceleri 0- -1 e kadar iniyor sıcaklık...
günaydınn cnmm
evet yağmur çok yoktu ama soğuk var
ya çocuğu da bırakıoz inş.hasta falan etmeyiz.
bide erzurum daha fazladır tabii.