2014 Kasım Anneleri

Anne mi nerdeeee
anne diye alıştırma yapıyorum baba baba baba babammmmm diyor sıpa

Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Yaptıklarım bana da mantıklı gelmiyor, inşallah yazdıklarınızı hep aklımda tutacağım.
iyi ki doğdun Umut Aras, maşallah sana , inşallah Canın da bugünlerini görmek nasip olur da oturup gülerim bu halime. perikanadi

Seneye sende 2016 Kasım annelerine bunları yazacaksın merak etme geçiyor geçecek bu günler Rabbim sağlık huzur versin

Of ağlattın beni ya

arkadaşlarım sırdaşlarım eminim hepiniz yorgunluktan bitmiş halde gece uyusa da bende uyusam diye bakıyorsunuz bende aynı durumdayım
fakat bu durumun içinde yeniden bebek sahibi olmayı düşünen var mı aranızda?
ben yarın doktora gidip ria yı çıkarttıracağım bana rahatsızlık veridği için farklı bir korunma yöntemi deneyeceğim

Ben önümüzdeki yıl olsun diye düşünüyorum oğlum kreşe başlamış olur planım bu yönde riadan neden rahatsız oldun kanamanın mi oldu ben taktiramadim malesef hap yada kondomdan başka çare yok.

Ben önümüzdeki yıl olsun diye düşünüyorum oğlum kreşe başlamış olur planım bu yönde riadan neden rahatsız oldun kanamanın mi oldu ben taktiramadim malesef hap yada kondomdan başka çare yok.
canım bende öyle düşünüyordum ama üç yaşında kıskançlık dönemi başlangıcıymış o dönem gelmeden olabilir belki iyi beslenirsem hem emdirip hemde hamilelikte de sorun yaşanmıyormuş
canım adet oluyorum diyorum kanama öncesi lekelenme 3-4 gün sürüyor adet başlıyor adet ile birlikte 15 gün lekeli bu yazdığım gün sayıları reel değerler bile değil ki artık eşim sen sürekli adet oluyorsun demeye başladı çok üzüldüm ve o haklı

Benim oglum bayadir baba anne nene dede mama Allah diyordu bir aydirda le ilahe illallh dedigimizde bizimle ayni ritimde lee ila diyo bu aralar babasi resmini gosterip asill diyor oda adill diyo atta diyo abba diyo bilinci olarak bay bay yapiyo biri gidince hemn yapiyo alkis yapiyo muzik duyunca, ust komsumn yegenin adi ada o soyluyr die benimkide ada diyo,anne cicik yapiyo yuzume ama 1 2 cicik ardina tokati patlatyor:)) 2 gundurde hani 101den aldgmz matematik evinin ahizesi varya onu aliyor kulagna alo baba diyince:))herkes diyo yani dili iyi diye

Bebeklerinin gözleri önceden renkli olupda 1 yaşını dolduracağı şu günlerde kahverengiye dönen varmı

Allah uzun omurler versin minik oglusa. Nice nice yillariniz olsun birlikte inşallah

Gece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
Canim merhaba :) öncelikle gaz sancisi için kimyon diyorum sana mükemmel bir çözüm. Bir çay kaşığı kimyonu agzina alip üstüne su iç. İnan çoook rahatlatiyor bebeği ve tek başına büyüten ben varim ve bir sürü arkadaşım var burda.. hatta doğumda memleketteydim ve eşimin doğum izni bitince geceleri dahil bütün gün tek kaldığım oluyordu. Şuan yaşadığımiz sehirdeyim ve gunduzleri hala tekim tek Allahin kulu yok burda tanidik yada yakin gelip bakan... hatta arada esim araziye cikiordu 1-2 haftalik gene tektim.Merak etme hepsi geçecek bebek uyudugunda sende uyu. Ben öyle yapiordum.. biraz buyudugunde kanguru al sana kolaylik sağlayacak ev içinde. Bebegini hep taşı kucağına al hatta yapışık ikiz olun. Korkma gerçekten hepsi geçiyor emin ol.

maşallah yeni doğduğu zamanda ne kadar tatlı

Gece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
uykusuzluk gerçekten çok zor ama inanın bu yaşadıklarınızın çok benzerlerini bende yaşadım bebek ilk doğduğu zamanlar.hatta daha hastaneden çıkmadan anneme 'görüyomusun dertsiz başımıza dert aldık'dediğimi biliyorum.şimdi o kadar çekilen sıkıntıya uykusuzluğa rağmen Allaha binlerce kez şükrediyorum.sabredin sizde bu günleri göreceksiniz

bizimki henüz anlamlı olarak hiç birşey söylemiyor boş boş heceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…