Anne mi nerdeeeehehee dogur sen de ne guzel olur horozun yanina kardes civciv :) ya esim ancak anladi babaligini ondan bozulmuyorum cok mutlu oluyorum onu oyle gördükce.. Artik birlikte oyun oynayip gulusebiliyorlar.. Onceden babasina gidince bile bazı zamanlarda aglayan kizim vardi en azindan iyi zamanlarinda cok iyi anlasiyorlar artik bendeyken ona atiliyor ondayken bana :) umarim gittikce kiskanmam diyorum ben baba demeyi ogrettim sen de anneyi ogret aksam baya calistilar az kaldi insallah.. :)
Anne diyen bebisler var mi?
Seneye sende 2016 Kasım annelerine bunları yazacaksın merak etme geçiyor geçecek bu günler Rabbim sağlık huzur versinCevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Yaptıklarım bana da mantıklı gelmiyor, inşallah yazdıklarınızı hep aklımda tutacağım.
iyi ki doğdun Umut Aras, maşallah sana , inşallah Canın da bugünlerini görmek nasip olur da oturup gülerim bu halime.perikanadi
Of ağlattın beni yaseni o kadar cok iyi anliyorum ki biri bana inan unutacaksin bu gunleri dediginde sacmalamayin der gibi bakiyordum.. Doktor gaz sancisi icin sure verdiginde nee deyip gozlerimi buyutuyor kesin ben o gunleri goremem 1 saat bile gecmek bilmiyor derdim.. Esim eve geldiginde aglayarak karsiliyordum hep.. Tüm gece bebegime masajlar yapiyordum aglayarak.. Senin gibi arkadaslarimi düşünüyor ne güzel geziyorlar rahatlar bana bak diyordum.. Tatmin olmayacaksin biliyorum ama inan ki geciyor unutuluyor o günler.. 1 yasina geldi bile kizim sikintisiz cok nadir gecelerim oldu hala cok zorlaniyorum ama o gülen gozleri sesi her seyi hemen ogrenip taklit etmeleri yok mu öpüp sarilmalara doyamiyorum diyorum daha fazla nasil sevebilirim ben seni.. Aksama kadar fotografini gormezse baba demeyen kizim babasinin anahtar sesini duydugunda nasil da baba deyip kapiya emekliyor inanamazsin.. Onlari oyle gorunce gozlerim doluyor.. Her baba deyisinde icim eriyor anne deyip gozlerime baktiginda neler hissedecegim tahmin bile edemiyorum.. Annelik cok cok zor ama cok şükür ki zorluklari unutup mutlu anlari hatirliyor insan.. Oyle olmasa kim ikinci cocuklara cesaret edebilirdi ki bilerek..
Ben önümüzdeki yıl olsun diye düşünüyorum oğlum kreşe başlamış olur planım bu yönde riadan neden rahatsız oldun kanamanın mi oldu ben taktiramadim malesef hap yada kondomdan başka çare yok.arkadaşlarım sırdaşlarım eminim hepiniz yorgunluktan bitmiş halde gece uyusa da bende uyusam diye bakıyorsunuz bende aynı durumdayım
fakat bu durumun içinde yeniden bebek sahibi olmayı düşünen var mı aranızda?
ben yarın doktora gidip ria yı çıkarttıracağım bana rahatsızlık veridği için farklı bir korunma yöntemi deneyeceğim
canım bende öyle düşünüyordum ama üç yaşında kıskançlık dönemi başlangıcıymış o dönem gelmeden olabilir belki iyi beslenirsem hem emdirip hemde hamilelikte de sorun yaşanmıyormuşBen önümüzdeki yıl olsun diye düşünüyorum oğlum kreşe başlamış olur planım bu yönde riadan neden rahatsız oldun kanamanın mi oldu ben taktiramadim malesef hap yada kondomdan başka çare yok.
Eşimin ve benim gözlerimiz renkli değil ama kızımın renkli. 1 yasında döner dediler ana daha dönmedi rengiBebeklerinin gözleri önceden renkli olupda 1 yaşını dolduracağı şu günlerde kahverengiye dönen varmı
Allah uzun omurler versin minik oglusa. Nice nice yillariniz olsun birlikte inşallahHerkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
Esimin yesil bnm koyukahve.oglumn ilk 4ay mavimtrak renkti snra yesile donduBebeklerinin gözleri önceden renkli olupda 1 yaşını dolduracağı şu günlerde kahverengiye dönen varmı
Canim merhaba :) öncelikle gaz sancisi için kimyon diyorum sana mükemmel bir çözüm. Bir çay kaşığı kimyonu agzina alip üstüne su iç. İnan çoook rahatlatiyor bebeğiGece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
maşallah yeni doğduğu zamanda ne kadar tatlıHerkese kocaman bir günaydın...
Bugün güzel oğlumun ilk yaş günü...
Güneş sıcacık parlıyor gökyüzünde..
Sanki onun için doğmuş bu sabah...
03.11.2014 hayatımın en güzel tarihi...
Eki Görüntüle 1675622 Eki Görüntüle 1675623
Pamuk Prensim benim...
Tam bir yıl önce güneş oldun, güneş gibi doğdun ömrüme...
Hamdolsun seni bana layık gören Rabbime...
Eki Görüntüle 1675621
Öyle güzel uyuyordun ki bu sabah... Tabi artık 1 yaşındasın...
Seni çok ama çok seviyorum... İyi ki benim yavrumsun...
uykusuzluk gerçekten çok zor ama inanın bu yaşadıklarınızın çok benzerlerini bende yaşadım bebek ilk doğduğu zamanlar.hatta daha hastaneden çıkmadan anneme 'görüyomusun dertsiz başımıza dert aldık'dediğimi biliyorum.şimdi o kadar çekilen sıkıntıya uykusuzluğa rağmen Allaha binlerce kez şükrediyorum.sabredin sizde bu günleri göreceksinizGece gaz sancılarıyla nasıl bas ettiniz, uykusuzluğa nasıl dayandınız
Bebeğini tek başına büyüten var mi
Lütfen yazın , cesarete çok çok çok ihtiyacım var.
bizimki henüz anlamlı olarak hiç birşey söylemiyor boş boş hecelerhehee dogur sen de ne guzel olur horozun yanina kardes civciv :) ya esim ancak anladi babaligini ondan bozulmuyorum cok mutlu oluyorum onu oyle gördükce.. Artik birlikte oyun oynayip gulusebiliyorlar.. Onceden babasina gidince bile bazı zamanlarda aglayan kizim vardi en azindan iyi zamanlarinda cok iyi anlasiyorlar artik bendeyken ona atiliyor ondayken bana :) umarim gittikce kiskanmam diyorum ben baba demeyi ogrettim sen de anneyi ogret aksam baya calistilar az kaldi insallah.. :)
Anne diyen bebisler var mi?
sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsungeçen hafta çarşamba Yağız Selimin doğum gününü yaptık teyzeleri sizinle doğum gününden bir kaç kare paylaşmak istedik kuzumla Eki Görüntüle 1676472 Eki Görüntüle 1676473 Eki Görüntüle 1676474 Eki Görüntüle 1676475
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?