• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kurabiyeleri ben 2 gun oncesinde yaptim hala var bi kac tane hicc bayatlmiyr ve oyle cabukta kirilmiyr ayrca coook fazla cikiyr benimki cok kalblk oldgu icn bitti sadece 20 cocuk vardi 2.gun yaptigim d.gununde

Ben daha başladım ya hiç bişey yok ortada valla
1 kalıpım gelmedi yoksa bugün yapıcaktım onları da bakalım.

geçen hafta çarşamba Yağız Selimin doğum gününü yaptık teyzeleri sizinle doğum gününden bir kaç kare paylaşmak istedik kuzumla Eki Görüntüle 1676472 Eki Görüntüle 1676473 Eki Görüntüle 1676474 Eki Görüntüle 1676475

çok hoş olmuş iyi yaşlar olsun inş.
1 i nasıl yaptınız güzel olmuşş o.

Benim oglum bayadir baba anne nene dede mama Allah diyordu bir aydirda le ilahe illallh dedigimizde bizimle ayni ritimde lee ila diyo bu aralar babasi resmini gosterip asill diyor oda adill diyo atta diyo abba diyo bilinci olarak bay bay yapiyo biri gidince hemn yapiyo alkis yapiyo muzik duyunca, ust komsumn yegenin adi ada o soyluyr die benimkide ada diyo,anne cicik yapiyo yuzume ama 1 2 cicik ardina tokati patlatyor:)) 2 gundurde hani 101den aldgmz matematik evinin ahizesi varya onu aliyor kulagna alo baba diyince:))herkes diyo yani dili iyi diye

maşallah paşaya herşey konuşuo benimki daha pek
konuşmuo eve gittiğimde sadece meme meme başka bişey yok :):)

ayy geçen yıl tamda bugünnn...doğuma son 8 gün kala isyan yürüyüşe çıkar..normal doğuracak ya haniii :KK37::KK37::KK37::KK37::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:Eki Görüntüle 1676985

ben bu günleri pek takip edemedim 4 aylık hamileyken
bırakmıştım burayaı işi bırakınca evden de girememiştim
baya uzak klamıştım yani..çok hoş olmuşsun.

Eki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr

ohh valla ne güzel olmuş hepsi
ilki zor yapamam vaktim yokda
diğerlerini düşünüodum zaten etipuf değil ama
diğerini basit o yaparım heralde onu vaktim olursa bakalım.

merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü

hoşgeldin cnmm keşke erken gelseydin
herşeyi paylaştık çok şey öğrendik burda.
iyi doğmuş prensesin nice sağlıklı yaşlar
olsunn inş..

Bizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa

fotoları yeni gördüm giremiodum bayadır çok güzel olmuş
herşey valla ben bukadar yapabilirmyim acaba vaktim yokki :)
tavan çok güzel ama ben yapamam evim çok küçük diğer süsler
de kapatır o hiç olmaz oyüzden ama perdeyi yapabilirim bide köşe duvara
balon iyi fikir nasıl takın oraya bağladın birbirine balonları öle mi taktın.

fotoları yeni gördüm giremiodum bayadır çok güzel olmuş
herşey valla ben bukadar yapabilirmyim acaba vaktim yokki :)
tavan çok güzel ama ben yapamam evim çok küçük diğer süsler
de kapatır o hiç olmaz oyüzden ama perdeyi yapabilirim bide köşe duvara
balon iyi fikir nasıl takın oraya bağladın birbirine balonları öle mi taktın.
Canim once balonlari birbirine bagladim sonra aradan kalinca bi ip gecirdim ipide normal parabandiyla yapistirdim ama dusebiliyr die bende flaster varya hastane bandi inla yaptim hic dusmedi
tavan icin benim evde cok kucuk ama guzel oldu yinede netteki resim boyle degil ama ben degistirdim boyle yaptim

merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
NIce muttlu yaslar olsun minnosa
benimki zayif 8 250 kg boy 78 enson 2 gun once baktrdim son durum bu yani:))
yemeside cook guzel ama almiyor zannedersem boya veriyor

Canim once balonlari birbirine bagladim sonra aradan kalinca bi ip gecirdim ipide normal parabandiyla yapistirdim ama dusebiliyr die bende flaster varya hastane bandi inla yaptim hic dusmedi
tavan icin benim evde cok kucuk ama guzel oldu yinede netteki resim boyle degil ama ben degistirdim boyle yaptim

bende yapım balonum var çünkü baya
ama koli bandıyla yapıcam ben başka bandım
yok çünkü tavanı zaten yapmaya vaktim olmaz diğerlerini
yapabilirsem yeter bana valla.birde perdeye süsler neyle takılıyor.

yedi aydır çalışıyorum üç ay sağdım çok meşakkatli bir süreçti dört aydır sağmıyorum ama oğlum hepf ormül mama+anne sütü ile beslendiğinden gündüz formül veriyoruz akşam eve gittiğimden sabaha kadar emziriyorum
Sen çalışmaya başlayalı baya olmuş canım ALlah yardım etsin. Bende sagmaya başladım ama cidden zor oluyor çoğunlukla erkeklerin olduğu bir ortam çünkü. Bakalım nereye kadar gidicek

Ben de 1 haftadır bu topikteyim baya aktif güzel yani hergün fırsat buldukça birkaç kez giriyorum.memnun kalırsın çoğu topik kimse yazmadığı için kapanıyo ben de sorular soruyorum cevap verenler oluyo kızının yaş günü kutlu olsun.benimde bir kızım var hoşgeldin

Kızlar bebeklerinizin kilosunu merak ediyorum bide nasıl bi beslenme tablosu belirlediniz
Tombiş bebek tatlı oluyo ama Allah nasıl verdiyse kabulumuz.benimki 8750 geçen hafta kilosu seninki kaç kilo ??yemek dersen doktor siz ne yerseniz onu yesin diyo ama yiyen nerdeee?mama çorba yoğurt işte

Son düzenleme:
hoşgeldin
ben çalışıyorum, sabah emzirip çıkıyorum,
kahvaltısını ben evden cıktıktan sonra uyuyup uyandıgında yapıyor
yumurta, peynır, ıhlamur seklınde- zeytın bazen yıyor

oglen ben gelıyrm emzıyorum

ogleden sonra uykudan uyanınca, corba yıyor, bazen sebze yemegı bazen de et yıyor (kuzu haslama)

tavuk yedırmıyorum, yemeklerı hala ayrı pısıyor
hazır olan hıcbırseyı yedırmıyorum
aksamlarıda yogurt yıyor

arada bıde cok az meyve yıyor
meyve pek sevmıyor

kendı yedıgımız seylerı vermıyorm ben
yemeklerı bızımkıler gıbı pısıyor ama hergun taze ve ayrı pısıyor

kılosu gayet ıyı
masallah

hoşgeldin
ben çalışıyorum, sabah emzirip çıkıyorum,
kahvaltısını ben evden cıktıktan sonra uyuyup uyandıgında yapıyor
yumurta, peynır, ıhlamur seklınde- zeytın bazen yıyor

oglen ben gelıyrm emzıyorum

ogleden sonra uykudan uyanınca, corba yıyor, bazen sebze yemegı bazen de et yıyor (kuzu haslama)

tavuk yedırmıyorum, yemeklerı hala ayrı pısıyor
hazır olan hıcbırseyı yedırmıyorum
aksamlarıda yogurt yıyor

arada bıde cok az meyve yıyor
meyve pek sevmıyor

kendı yedıgımız seylerı vermıyorm ben
yemeklerı bızımkıler gıbı pısıyor ama hergun taze ve ayrı pısıyor

kılosu gayet ıyı
masallah
evde yardımcın mı var?

lilipit lilipit çok ayrıntılı ve güzel bilgi vermiş.mükemmel bir beslenme tablosu sanırım olması gereken böyle.ama mesela benim NAZım iştahsız bu şekilde almaz.maşallah onun bebeğine
Birde çalışan anneleri merak ediyorum kızlar..ben evlenene kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum.sizler ne iş yapıyorsunuz?özel sektörmü devletmi?meslekleriniz?kendi işyerini işleten varmı hepinize sevgiler

Hadi ya insallah oynar canim.. Ben de bugün bebekleriniz hangi oyuncaklarla oyalaniyor diyecektim.. Bizim hic oyle basmali sesli oyuncagimiz yok kizim surekli benle oynamak istiyor ki benle oynayabilecegi oyuncaklar var hep.. Aktivite masasi hep aklimin ucunda ama ya oynamazsa diye tedirginim hep bir de sizin bebislerin boyle yaptigini duyunca.. Oyalanabilecegi ayaklarimdan cekistirip durmayacagi bir oyuncak istiyorum ya :mad::mad:
benim kide oynayıp ters çeviriyor ne hikmetse bizim de aynı masa
trene sinir oluyor alıp atıyor onu
halbuki mağazada başından ayıramamıştık kuzuyu şimdi yüzüne bakmıyor ters daha çok seviyor:):)

ben adim adima üyelik dusunuyordum ama birkac yorum okuyunca vazgectim bardabas bebege üye olacagim önümüzdeki ay.. Adim adim icin gelisimin gerisinden geldigi ve cok basit aktivite gonderdiklerini duydum bardabasta ise montessori egitimine gore yol aliniyor.. Umarim begenirim pisman olmam baska düşünen bardabas hakkinda fikri olan var mi?
canım bunlar nedir benim hiç bilgim yok?

canım bunlar nedir benim hiç bilgim yok?
Aylik bebek dergileri canim.. Arastir bi istersen adim adim bebegin kacinci aydaysa ona gore bir dergi kitap ve aktivite gonderiyor mesela oyun hamuru cubuklara halka gecirme vs benim dediklerim en basiti..
Bardabas ise 5 aktivite gonderiyor Montessori diye bir eğitim var ona bagli kalarak.. Mesela ben evde kizimla ne yapsam diye dusunuyorum onun gelisimine katki icin bu dergi gelirse cok yardimci olur insallah..

Sadece emerek uyuyan ve emmeye cok düşkün olan kizim dün geceden beri emmiyor.. Bütün gece nazlanip aglamaktan uyumadi en son sizdi sallarken.. Gündüz de uyuyamadi gogsume yaklastirinca bile hemen agliyor niye boyle oldu anlamadim ki birden.. Gogsum cok fena sisti emmemesinden sagdim sonunda :( emmeyi birakan bebisler nasil birakti birakiyor mu acaba kizim..

CaNim ben buyuk cengelli ignelerle tutturdum

Back
X