- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
Kurabiyeleri ben 2 gun oncesinde yaptim hala var bi kac tane hicc bayatlmiyr ve oyle cabukta kirilmiyr ayrca coook fazla cikiyr benimki cok kalblk oldgu icn bitti sadece 20 cocuk vardi 2.gun yaptigim d.gununde
Ben daha başladım ya hiç bişey yok ortada valla
1 kalıpım gelmedi yoksa bugün yapıcaktım onları da bakalım.
geçen hafta çarşamba Yağız Selimin doğum gününü yaptık teyzeleri sizinle doğum gününden bir kaç kare paylaşmak istedik kuzumla Eki Görüntüle 1676472 Eki Görüntüle 1676473 Eki Görüntüle 1676474 Eki Görüntüle 1676475
çok hoş olmuş iyi yaşlar olsun inş.
1 i nasıl yaptınız güzel olmuşş o.
Benim oglum bayadir baba anne nene dede mama Allah diyordu bir aydirda le ilahe illallh dedigimizde bizimle ayni ritimde lee ila diyo bu aralar babasi resmini gosterip asill diyor oda adill diyo atta diyo abba diyo bilinci olarak bay bay yapiyo biri gidince hemn yapiyo alkis yapiyo muzik duyunca, ust komsumn yegenin adi ada o soyluyr die benimkide ada diyo,anne cicik yapiyo yuzume ama 1 2 cicik ardina tokati patlatyor:)) 2 gundurde hani 101den aldgmz matematik evinin ahizesi varya onu aliyor kulagna alo baba diyince:))herkes diyo yani dili iyi diye
maşallah paşaya herşey konuşuo benimki daha pek
konuşmuo eve gittiğimde sadece meme meme başka bişey yok :):)
ayy geçen yıl tamda bugünnn...doğuma son 8 gün kala isyan yürüyüşe çıkar..normal doğuracak ya haniiiEki Görüntüle 1676985
ben bu günleri pek takip edemedim 4 aylık hamileyken
bırakmıştım burayaı işi bırakınca evden de girememiştim
baya uzak klamıştım yani..çok hoş olmuşsun.
Eki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr
ohh valla ne güzel olmuş hepsi
ilki zor yapamam vaktim yokda
diğerlerini düşünüodum zaten etipuf değil ama
diğerini basit o yaparım heralde onu vaktim olursa bakalım.
merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
hoşgeldin cnmm keşke erken gelseydin
herşeyi paylaştık çok şey öğrendik burda.
iyi doğmuş prensesin nice sağlıklı yaşlar
olsunn inş..