• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ben artik inek sutunede gectim ona ozel corbada nadir yapiyorum bizim yemeklerimize tusu en son ilave ediyrum cok salcali ve yagli yapmiyrum zaten ki salcayi biz yapiyruz zaten icim raht o yuzden dun pirasa yapmistim havuclu princli onu yedi aksam artik aksamlarida yemek veya corba tarzi seyler veriyrum princ unu veriyordum onceleri simdi nadir yapiyrum

Sadece emerek uyuyan ve emmeye cok düşkün olan kizim dün geceden beri emmiyor.. Bütün gece nazlanip aglamaktan uyumadi en son sizdi sallarken.. Gündüz de uyuyamadi gogsume yaklastirinca bile hemen agliyor niye boyle oldu anlamadim ki birden.. Gogsum cok fena sisti emmemesinden sagdim sonunda :KK43: emmeyi birakan bebisler nasil birakti birakiyor mu acaba kizim..
Benim sütüm yoktu oğlum bikaç gün emek istedi ama olmadığı için ağlıyordu. Senin varsa niye emek istemiyor bilmiyorum ama biberonu vermeye çalış. Belki geçici bi seydir

Benim sütüm yoktu oğlum bikaç gün emek istedi ama olmadığı için ağlıyordu. Senin varsa niye emek istemiyor bilmiyorum ama biberonu vermeye çalış. Belki geçici bi seydir
İnsallah canim ya hala emmiyor.. Hayir emmeyi birakirsa mama da icemez süt alerjisi var ona üzülüyorum.. biberonla denedim onu da almadi ya :(

lilipit lilipit çok ayrıntılı ve güzel bilgi vermiş.mükemmel bir beslenme tablosu sanırım olması gereken böyle.ama mesela benim NAZım iştahsız bu şekilde almaz.maşallah onun bebeğine
Birde çalışan anneleri merak ediyorum kızlar..ben evlenene kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum.sizler ne iş yapıyorsunuz?özel sektörmü devletmi?meslekleriniz?kendi işyerini işleten varmı hepinize sevgiler
Cnm sana sunu diyim calisinca duZen daha iyi oluyor
Haftasonlari duzeni oyle bozuluyorki
Beni emmek istiyor durmadan
Emknce kahvalti yapmiyor cok az yiyo
Beni en son sekiZde emiyor
Onbucuk onbir gibi kahvaltisi oluyor
Mecbr yiyor acikiyor bende yokum
Ama oglen kapidan girince ben, nasil agliyor
Elimi yikatmiyo
Bu arada ben bankaciyim

Sadece emerek uyuyan ve emmeye cok düşkün olan kizim dün geceden beri emmiyor.. Bütün gece nazlanip aglamaktan uyumadi en son sizdi sallarken.. Gündüz de uyuyamadi gogsume yaklastirinca bile hemen agliyor niye boyle oldu anlamadim ki birden.. Gogsum cok fena sisti emmemesinden sagdim sonunda :KK43: emmeyi birakan bebisler nasil birakti birakiyor mu acaba kizim..
Cnm gecicidir insallah
Bi sikintisi olabilir
Disleri cikmismiydi
Damagina baktinmi

ben adim adima üyelik dusunuyordum ama birkac yorum okuyunca vazgectim bardabas bebege üye olacagim önümüzdeki ay.. Adim adim icin gelisimin gerisinden geldigi ve cok basit aktivite gonderdiklerini duydum bardabasta ise montessori egitimine gore yol aliniyor.. Umarim begenirim pisman olmam baska düşünen bardabas hakkinda fikri olan var mi?
Banada adim adim icerigi zayif geldi

efsunkar efsunkar canim gecici bi durum merak etme benim oglumda cok duskunken bi ara ne olduysa anlamdm ama dis cikardigi zamandi 2 gun emmedigi oldu sonra duzene girdi simdi uzerimi degisirken bile meme istiyor:))ama sen stres yapma azalir sutun bende cok uzulmustum nie emmiyor die

Aylik bebek dergileri canim.. Arastir bi istersen adim adim bebegin kacinci aydaysa ona gore bir dergi kitap ve aktivite gonderiyor mesela oyun hamuru cubuklara halka gecirme vs benim dediklerim en basiti..
Bardabas ise 5 aktivite gonderiyor Montessori diye bir eğitim var ona bagli kalarak.. Mesela ben evde kizimla ne yapsam diye dusunuyorum onun gelisimine katki icin bu dergi gelirse cok yardimci olur insallah..
tam olarak icerigini nerden gorebilirim acabaa sitede sadece fiyat bilgisini buldumda

Hayirli geceler arkadaslar iyisinizdir inşallah, Haftaya yasimiza giricez bizde ama iki tanecik diş cikardik daha yok başka. Bes ay oldu cikarali. Neden çıkmıyor acaba ki, boyle bişey icin dr gidilir mi sizin disler nasil?

Cnm gecicidir insallah
Bi sikintisi olabilir
Disleri cikmismiydi
Damagina baktinmi
insallah canim ya tek disi var baska gelen de gozukmuyor.. :(

efsunkar efsunkar canim gecici bi durum merak etme benim oglumda cok duskunken bi ara ne olduysa anlamdm ama dis cikardigi zamandi 2 gun emmedigi oldu sonra duzene girdi simdi uzerimi degisirken bile meme istiyor:))ama sen stres yapma azalir sutun bende cok uzulmustum nie emmiyor die
ay insallah canim ya umut oldun bakalim cok bitkinim suan uyuyamiyor sinirden sabahtir..

tam olarak icerigini nerden gorebilirim acabaa sitede sadece fiyat bilgisini buldumda
tek kutunun icerigini koymuslar canim bardabasta digerleri surprizmis :) instagram varsa bardabas cocugu takip et foto paylasiyor kimi anneler..

Hayirli geceler arkadaslar iyisinizdir inşallah, Haftaya yasimiza giricez bizde ama iki tanecik diş cikardik daha yok başka. Bes ay oldu cikarali. Neden çıkmıyor acaba ki, boyle bişey icin dr gidilir mi sizin disler nasil?
sizin iyiymis bizim tek disimiz var hayir yanindaki de cikaydi bari anlamadim ki gelen de gozukmuyor tek disle kaldi yavrucagim..

insallah canim ya tek disi var baska gelen de gozukmuyor.. :KK43:

ay insallah canim ya umut oldun bakalim cok bitkinim suan uyuyamiyor sinirden sabahtir..

tek kutunun icerigini koymuslar canim bardabasta digerleri surprizmis :) instagram varsa bardabas cocugu takip et foto paylasiyor kimi anneler..

sizin iyiymis bizim tek disimiz var hayir yanindaki de cikaydi bari anlamadim ki gelen de gozukmuyor tek disle kaldi yavrucagim..
oda guzelmis:)

insallah canim ya tek disi var baska gelen de gozukmuyor.. :KK43:

Bizim de tek diş öyle duruyor

Bizimki de ters çevirip masanın ayaklarının arasına gövdesini sokup geçmeye Çalışıyor:KK70:Arada bir Kafasına eserse düğmelere de basıyor. Öyle çok uzun süre Başında durmuyor ama bence küçük küçük bir Sürü oyuncak yerine aktivite masası daha mantıklı. En çok ta üstündeki laptopun kapağını açıp kapatıyor, ne anlıyorsa o işten:confused:
böyle giderse tahtadan kılıç bezden bebek yapıp önüne koyucam. demek ki basit oyuncakları seviyor bu yaramazlar.o_O

Hadi ya insallah oynar canim.. Ben de bugün bebekleriniz hangi oyuncaklarla oyalaniyor diyecektim.. Bizim hic oyle basmali sesli oyuncagimiz yok kizim surekli benle oynamak istiyor ki benle oynayabilecegi oyuncaklar var hep.. Aktivite masasi hep aklimin ucunda ama ya oynamazsa diye tedirginim hep bir de sizin bebislerin boyle yaptigini duyunca.. Oyalanabilecegi ayaklarimdan cekistirip durmayacagi bir oyuncak istiyorum ya :mad::mad:
aktivite masasının başında ben durursam oynuyor veya komşunun çocuğu gelip oynarsa yine oynuyor onun dışında anasının dibinde :KK74:.benim oğlanın sıkılmadan oyalandığı tek bir şey var oda memem :KK48:

Ben artik inek sutunede gectim ona ozel corbada nadir yapiyorum bizim yemeklerimize tusu en son ilave ediyrum cok salcali ve yagli yapmiyrum zaten ki salcayi biz yapiyruz zaten icim raht o yuzden dun pirasa yapmistim havuclu princli onu yedi aksam artik aksamlarida yemek veya corba tarzi seyler veriyrum princ unu veriyordum onceleri simdi nadir yapiyrum
artık sar lahmacunu ver eline moduna geldiler çok şükür. bende ne varsa vermeye başladım.

benim kide oynayıp ters çeviriyor ne hikmetse bizim de aynı masa
trene sinir oluyor alıp atıyor onu
halbuki mağazada başından ayıramamıştık kuzuyu şimdi yüzüne bakmıyor ters daha çok seviyor:):)
eve senin bebeğin yaşlarda bir misafir çağır ve masayı onun önüne koy .bak bakim nasıl kıymete biniyor.

Back
X