2014 Kasım Anneleri

doktoruma ulasamasım bi türlü suan dediğim gibi 14+2 yim hastane yakın olmazsa giderken doktora sorayım dicem de doktorda geceleri geliyomus neyse bi şekilde olmazsa ultrasona göre 16. Haftamda giderim

Sağlık ocağında ki ebeye sorabilirsin canim. Kayıt yaptirdin mi sağlık ocağına?? Ebenin telefonu varsa ara sor Ya da gittiğinde alirsin telefonunu lazim olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona sordum adet tarihine göre git dedi peki 15. Hafta 7ada 17. Hafta farkedermi aceba ya ben adet tarihime göre gideyim en iyisi hem heyecanlandım iyice cinsiyeti için

Inşallah canim oglusum olsun istiyorum ogrenince yazarim inşallah

ona sordum adet tarihine göre git dedi peki 15. Hafta 7ada 17. Hafta farkedermi aceba ya ben adet tarihime göre gideyim en iyisi hem heyecanlandım iyice cinsiyeti için

:) çok güzel heyecanlar bunlar :) hayırlısı olur inşallah ne doğuyor içine senin :)

Kızlar Milupanin mamalarinda GDO çıkmış.... :/ :what: kullanmayı düşünen varsa..

Kızlar Milupanin mamalarinda GDO çıkmış.... :/ :what: kullanmayı düşünen varsa..

evet yaa bende okudum haberi yani bebeklerede bu yapiliyosa dunyann civisi cikms gercktn

evet yaa bende okudum haberi yani bebeklerede bu yapiliyosa dunyann civisi cikms gercktn

Valla piyasada heryerde bulunan ürünleri almamak lazım. Ne mama olarak ne şampuan vs olarak. Daha kaliteli markalar bulmak gerek paraysa para ne yapalim. Kimsenin umurunda degil bebeklerimiz. Herkes para peşinde.

:) çok güzel heyecanlar bunlar :) hayırlısı olur inşallah ne doğuyor içine senin :)

valla hep oglum diye sevesim var rüyamdada erkek gördüm ama hayırlısı eli ayagı düzgün sağlıklı olsunda

bence bişey olmaz toprak bile yiyen duydum fazla evhamlanmamak lazım

Doktor haftada bi balik yemiyosan somon ozellikle oneririm cok faydali dedi yeni dogum yapan arkadaslarimda kullandilar hep bebegin kas ve sinir gelisimi icin cok faydaliymis

valla hep oglum diye sevesim var rüyamdada erkek gördüm ama hayırlısı eli ayagı düzgün sağlıklı olsunda

İnşallah hayırlısı olur öğrenince haber et mutlaka :)

Banada doktor agir geciriyosun dedi,ben mevsim meyveleri aşeriyorum hep. Et tawuk yiyemiyorum,süt içmiyorum.. yumurta arada yiyorum.. hatta 2hafta önce idrarimda kum ve tas görmüs, hastaneye yatiracam yemekte yemiyosun zaten dedi.su icemiyorum diye yatirackti. Ben yatmadi su icecem dedim. Suya yöneldim. En az 15 bardak ic dedi. Içmeye calisiyorum bende

gözün aydınnn

maşallah canım

canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?

senin isteğine bağlı canım 2li testin iyi çıksada istiyosan yaptırabiliyosun..

kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten

doktoruna sor canım hamilelikte öneriyle ilaç kullanma...
bu arada susuz kaldıysan o da çok baş ağrısı yapar...

canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?

Benide ikili testime iyi cikti dedi doktorum ama 3luye de olacakmisim. Doktorumun cok hastasi var 15dk bile surmuyo muayene sizle nasl ilgleniyo doktorlar? Özele mi gdiyosunuz?

kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten

Bana doktor minoset verdi ama plus olan degil. Sadece minoset. Parolda kullanilabilir. Ama ben basim agriyinca aktardan aldigim nane yagiyla 1damla kullanarak sakaklarima ve kaslarimin ustune suruyorum , 15dk da geciyor.

Teşekkür ettim canim :)

ben özele gidiyorum genelde çok zaman ayırır her sorumu sorarım

Bendd özele gidiyorum ama cok hastasi var. 5 dk bile ulturasynda göremiyorum bebegimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…