doktoruma ulasamasım bi türlü suan dediğim gibi 14+2 yim hastane yakın olmazsa giderken doktora sorayım dicem de doktorda geceleri geliyomus neyse bi şekilde olmazsa ultrasona göre 16. Haftamda giderim
sağlık ocağında ki ebeye sorabilirsin canim. Kayıt yaptirdin mi sağlık ocağına?? Ebenin telefonu varsa ara sorya da gittiğinde alirsin telefonunu lazim olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim erkekler daha erken belli olur pipilerinden dolayi.yanilma paylari olur tabii ama erkek olmasi muhtemel bence. 11-12. haftalarda bebeklerin disaridaki cinsel organlari vücuduna yerleşmeye başlıyor 15. Haftaya kesinleşir
ona sordum adet tarihine göre git dedi peki 15. Hafta 7ada 17. Hafta farkedermi aceba ya ben adet tarihime göre gideyim en iyisi hem heyecanlandım iyice cinsiyeti için
Inşallah canim oglusum olsun istiyorum ogrenince yazarim inşallah
evet yaa bende okudum haberi yani bebeklerede bu yapiliyosa dunyann civisi cikms gercktnKızlar Milupanin mamalarinda GDO çıkmış.... :/ :what:kullanmayı düşünen varsa..
Tamam cnm haber et
evet yaa bende okudum haberi yani bebeklerede bu yapiliyosa dunyann civisi cikms gercktn
:) çok güzel heyecanlar bunlar :) hayırlısı olur inşallah ne doğuyor içine senin :)
bence bişey olmaz toprak bile yiyen duydumfazla evhamlanmamak lazım
bana doktor omege vermedı kendım aldım ama yutmaya korktum doktor vermedı sonucta dıe dusundum :s
sabah kahvaltıdan ıkı saaat sonra bı tane ferrum fort
ıkı saat boyunca cay yogurt vs yasak
aksamda decavıt yutrym o kadar
valla hep oglum diye sevesim var rüyamdada erkek gördüm ama hayırlısı eli ayagı düzgün sağlıklı olsunda
14 haftada gectı bnm kusmalarım mıde sorunlarım yanı gecmedıde hafıfledı dıyım, sımdı daha ıyıyım ama bı gun bı gunu tutmuyor
sen daha sıddetlı yasıyorsun sanırım, doktorum banada oyle dedı canın ne ıstıyorsa ye dedı
ama canım hala bırsey ıstemıyor
ya valla kusmayımda ıstahlı olayım 30 kılo alayım zerre umrumda degıl
cok sıkıntılar atlattım yaa cok zorms, benden kotulerıde cok ama ne bılyım ınsana yasadıgı zor gelıyor
bence senınde 4 kılo ıyı
Kızlar çok mutluyumbebeğimin suyu düzelmis,gene de su içmeye devam :) ayrıca kesinlesti artık bir erkek bebeğim olucak :) uyuyordu bugün bayağı bekledik 2defa ultrasona girdim gene uyanmadi tembel.. ileriki haftalarda hareketlerini inceleyeceğiz :) 3'lu testide verdim ohhhh rahatim :)
marhaba kızlar
bu sabah kontrolum vardı bebişim 150 gram olmuş boyuda 14 cm maşallah
ama bu sefer çok hareketli değildi nazlı nazlı yatıyordu ara sıra bacaklarını uzattı sıpa
ikili testim iyi çıktığı için üçlü teste gerek duymadı zaten bende düşünmüyordum ama 18-20. haftam arası ayrıntılı organ taraması yaptırıcam
folic asite devam ayrıca imom,ferro sanol,coraspirin alıyorum
canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?
kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten
inşallah hayırlısı oluröğrenince haber et mutlaka :)
marhaba kızlar
bu sabah kontrolum vardı bebişim 150 gram olmuş boyuda 14 cm maşallah
ama bu sefer çok hareketli değildi nazlı nazlı yatıyordu ara sıra bacaklarını uzattı sıpa
ikili testim iyi çıktığı için üçlü teste gerek duymadı zaten bende düşünmüyordum ama 18-20. haftam arası ayrıntılı organ taraması yaptırıcam
folic asite devam ayrıca imom,ferro sanol,coraspirin alıyorum
canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?
kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten
gözün aydınnn
maşallah canım
senin isteğine bağlı canım 2li testin iyi çıksada istiyosan yaptırabiliyosun..
doktoruna sor canım hamilelikte öneriyle ilaç kullanma...
bu arada susuz kaldıysan o da çok baş ağrısı yapar...
ben özele gidiyorum genelde çok zaman ayırır her sorumu sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?