Ne guzel hazirliklar baslamis, biz daha cinsiyeti ögrenemedik.. çok merak ediyorum bende... gerci ufak tefek şeyler almak istiyorum ama kv erken diyor.. erkenden alinmasi iyi olmazmis. Bir nevi batil inanç.. ama ben cinsiyeti ögrenince ufak tefek seyler almayi dusunuyorum :) bana en iyi sampuan en iyi losyon vs önericekleriniz var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ikisini 20 Tl ye aldım yanlış hatırlamıyorsam, carrefourdan kaptım çıktım :)
Amin cumlesine banada . Ne diye dua edip yattun acaba?
Benide ikili testime iyi cikti dedi doktorum ama 3luye de olacakmisim. Doktorumun cok hastasi var 15dk bile surmuyo muayene sizle nasl ilgleniyo doktorlar? Özele mi gdiyosunuz?
Çok haklısın bende ilk bebeğim heyecanla cinsiyetten sonraki hafta sonu eşimle bişeyler alalım dedik annem ne gerek var daha erken dedi anlamıyorum şu annelerihevesim kursağımda kaldı alırsamda söylemicem artık çünkü son anda almak daha masraflı olur evet onlarda olumsuz bişey olursa diye düşünüyorlar ama hayat hep risk değil mi zaten
Benide ikili testime iyi cikti dedi doktorum ama 3luye de olacakmisim. Doktorumun cok hastasi var 15dk bile surmuyo muayene sizle nasl ilgleniyo doktorlar? Özele mi gdiyosunuz?
Bende cinsiyeti öğrenince tutamadım kendimi bikaç parça kıyafet aldım çok güzeller :) Açıkçası marka olarak herkes kafamı karıştırdı birinin iyi dediğine başkası kötü dedi :44: bende kendi kararımla aldım. Hepsini dalin marka aldım arkadaşlarım kullanmışlar önerdiler ama eczanelerde organik olanlar var biraz pahalı gelmişti bana ama bi bakın isterseniz
harikalar bayıldım :) Ama bizimkiler kış bebeği olacak bunu unutma alışverişlerinde
bence de çok güzeller :) ama kumaş kalıtelerı nasıldır acaba, sert falansa
bu arada slıng almıs kardesım hedye kargodan gelmedı
onlar kullanıslı mı nasıl??
babeslıng dıe bısı
hepsi cok guzel ama ortadaki tuluma bayildimkiz bebekler cok sansli. gecen hastane cikisi bi bebek magazasina girdim. hep kiz elbiselerine kaydi gozum. erkekler icin cok secenek yok. isimlerde bile kiz ismi daha fazla kiz bebisi olacaklari cok cicili bicili alisverisler bekliyor
Bende cinsiyeti öğrenince tutamadım kendimi bikaç parça kıyafet aldım çok güzeller :) Açıkçası marka olarak herkes kafamı karıştırdı birinin iyi dediğine başkası kötü dedi :44: bende kendi kararımla aldım. Hepsini dalin marka aldım arkadaşlarım kullanmışlar önerdiler ama eczanelerde organik olanlar var biraz pahalı gelmişti bana ama bi bakın isterseniz
ikilinde sorun yoksa 3luye gerek yok bazı drlar yapıyor yıne para için bızım bır arkadasın 2lı ıyı cıkmıs dr ılla 3lude yaptırdı ondada tuhaf bırsey cıkmıs bebek doğsa bıle en cok bır ay yasar fln demıs kromozom normalde 2ye bölünüyomus bunda 3e bölünme riskimi ne varmış şimdi başka bır test yapmışlar bu doğrumu dıye oda 3000 doalrmıs yurtdışına fln gıdıyomus sonuç kız perısan olmuş ben düşünmüyorum dr desede 3luyu kı sanırım ıstemıyor oda bende özle gıdıyorum ama hastane sgk anlasmaLI kalabalık oluyor ondan kısa süryor benımde aman bebekler sağlıklı olsunda kısa sürsün önemlı degıl
bende unı baby almayı düşünüyorum köpük şampuanı fln ıslak mendılıde yenı dogan ıcın güzeldi oğluma almıştım chıcconunda ürünlerı güzel özellıle pişik kremı fıyatlarıda dalınden pek pahalı degıl
Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum
Bende alicam Allah izin verirse. Daha ögrenemedim,doktorum erken dedi bana cinsiyet için..
Aslında çok seçenek var ben eczaneye gitmiştim iyi bişey almak için ama bayan bildiğimiz markaları kötüledi ve doğru olmayan bazı şeyler söyledi kendi ürününü satmaya çalıştı hoşuma gitmedi sonra Dalin aldım ama çok daha iyileri var tabi. Annem kurdele nakışı kursuna gidiyo orda bebek sepeti yapmıştı yakında sergi var içini doldurmak lazımdı az zaman var diye acele ettim ama memnunum :)
https://www.google.com.tr/search?q=...2F09%2Fjoovy-babasling-lite-review%2F;234;424
bundan almıs kardesım hedıye, ne dusunuyorsunuz bunlar kullanıslı mı??
sepetin resmini sonra paylaş canım merak ettim :)
Şimdi hepsi sergide sergi bitince paylaşıcam . Annem bebek pike takımı yaptı çok güzel onunda resmini atıcam
Doktor haftada bi balik yemiyosan somon ozellikle oneririm cok faydali dedi yeni dogum yapan arkadaslarimda kullandilar hep bebegin kas ve sinir gelisimi icin cok faydaliymis
Banada doktor agir geciriyosun dedi,ben mevsim meyveleri aşeriyorum hep. Et tawuk yiyemiyorum,süt içmiyorum.. yumurta arada yiyorum.. hatta 2hafta önce idrarimda kum ve tas görmüs, hastaneye yatiracam yemekte yemiyosun zaten dedi.su icemiyorum diye yatirackti. Ben yatmadi su icecem dedim. Suya yöneldim. En az 15 bardak ic dedi. Içmeye calisiyorum bende
Zaten kışlık çok var abisinden, Kışın dışarıda çok çıkılmıyor çıkılsada battaniye falan, Yazlık bakıyorum ben hep.. Daha cinsiyeti bile belli değil ama nasip..
Canım internetten alıyorum, Kargodan gelince bakıyorum beğenmezsem geri veriyorum.. Kendime de çok alırım öyle.. Genelde çok nadir oluyor beğenmediğim..
Baba slıng kullanmadım ama kanguru kullanmıştım. Oğlum hiç rahat edemiyordu ama ev işi falan yaparken rahat olurdu sırtıma takıp işimi gücümü hallediyordum.
Ama bu daha kullanışlı görünüyor çok pozisyonda kullanılabilir. 5 yıl önce bu kadar yaygın değildi. olsaydı o zaman bundan kullanırdım heralde..
Evet bende hep kız eşyalarına özeniyorum. İnşallah rabbim hevesimi kursağımda bırakmazda bir kız evlat nasip eder.. cicili bicili alırım bende ... Kokoş olur benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?