2014 Kasım Anneleri

Bende cinsiyeti öğrenince tutamadım kendimi bikaç parça kıyafet aldım çok güzeller :) Açıkçası marka olarak herkes kafamı karıştırdı birinin iyi dediğine başkası kötü dedi :44: bende kendi kararımla aldım. Hepsini dalin marka aldım arkadaşlarım kullanmışlar önerdiler ama eczanelerde organik olanlar var biraz pahalı gelmişti bana ama bi bakın isterseniz

bende özele gidiyorum canım doktorun yanına girmemle çıkmam 15 dakka benimde...

Benim annemde sürekli almayın diyo ama bence hamileliğimizin yarısı anlamadan bitti bile. Eğer bişey olcaksa Allah korusun ama doğumda da olur doğumdan sonra da olur . Bence biz güzel güzel ciciler almaya devam etmeliyiz

ikilinde sorun yoksa 3luye gerek yok bazı drlar yapıyor yıne para için bızım bır arkadasın 2lı ıyı cıkmıs dr ılla 3lude yaptırdı ondada tuhaf bırsey cıkmıs bebek doğsa bıle en cok bır ay yasar fln demıs kromozom normalde 2ye bölünüyomus bunda 3e bölünme riskimi ne varmış şimdi başka bır test yapmışlar bu doğrumu dıye oda 3000 doalrmıs yurtdışına fln gıdıyomus sonuç kız perısan olmuş ben düşünmüyorum dr desede 3luyu kı sanırım ıstemıyor oda bende özle gıdıyorum ama hastane sgk anlasmaLI kalabalık oluyor ondan kısa süryor benımde aman bebekler sağlıklı olsunda kısa sürsün önemlı degıl

bende unı baby almayı düşünüyorum köpük şampuanı fln ıslak mendılıde yenı dogan ıcın güzeldi oğluma almıştım chıcconunda ürünlerı güzel özellıle pişik kremı fıyatlarıda dalınden pek pahalı degıl

harikalar bayıldım :) Ama bizimkiler kış bebeği olacak bunu unutma alışverişlerinde

Zaten kışlık çok var abisinden, Kışın dışarıda çok çıkılmıyor çıkılsada battaniye falan, Yazlık bakıyorum ben hep.. Daha cinsiyeti bile belli değil ama nasip..

bence de çok güzeller :) ama kumaş kalıtelerı nasıldır acaba, sert falansa

bu arada slıng almıs kardesım hedye kargodan gelmedı

onlar kullanıslı mı nasıl??

babeslıng dıe bısı

Canım internetten alıyorum, Kargodan gelince bakıyorum beğenmezsem geri veriyorum.. Kendime de çok alırım öyle.. Genelde çok nadir oluyor beğenmediğim..
Baba slıng kullanmadım ama kanguru kullanmıştım. Oğlum hiç rahat edemiyordu ama ev işi falan yaparken rahat olurdu sırtıma takıp işimi gücümü hallediyordum.
Ama bu daha kullanışlı görünüyor çok pozisyonda kullanılabilir. 5 yıl önce bu kadar yaygın değildi. olsaydı o zaman bundan kullanırdım heralde..

Evet bende hep kız eşyalarına özeniyorum. İnşallah rabbim hevesimi kursağımda bırakmazda bir kız evlat nasip eder.. cicili bicili alırım bende ... Kokoş olur benim kızım

Bende alicam Allah izin verirse. Daha ögrenemedim,doktorum erken dedi bana cinsiyet için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bana direk 2linin snucunu aldigim gun 3hafta snra aç gel 3lü test yapacaz dedi. Hepsi ayri para. Ama 4lüyü yaptirmicam 3lü de guzel cikarsa.. bizimde sgk anlasmali.. ondan dolayi kalabalik..

Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum

Aslında çok seçenek var ben eczaneye gitmiştim iyi bişey almak için ama bayan bildiğimiz markaları kötüledi ve doğru olmayan bazı şeyler söyledi kendi ürününü satmaya çalıştı hoşuma gitmedi sonra Dalin aldım ama çok daha iyileri var tabi. Annem kurdele nakışı kursuna gidiyo orda bebek sepeti yapmıştı yakında sergi var içini doldurmak lazımdı az zaman var diye acele ettim ama memnunum :)

Bende alicam Allah izin verirse. Daha ögrenemedim,doktorum erken dedi bana cinsiyet için..

bende 14. haftada öğrendim erkek olduğu için daha erken öğrendik sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı cinsiyeti de bir an önce öğrenmeyi nasip etsin insan sağlıklı olsun diyo ama merak etmeden de duramıyo

sepetin resmini sonra paylaş canım merak ettim :)

Şimdi hepsi sergide sergi bitince paylaşıcam . Annem bebek pike takımı yaptı çok güzel onunda resmini atıcam

ohh çok şanslısın :) bebişin iyi günlerde kullasın şimdiden
kızlar sizlerde aldığınız şeyleri paylaşın o cici şeyleri merak ediyorum :) ben daha bişey almadım

Doktor haftada bi balik yemiyosan somon ozellikle oneririm cok faydali dedi yeni dogum yapan arkadaslarimda kullandilar hep bebegin kas ve sinir gelisimi icin cok faydaliymis

o zaman kullanayım ben cok tesekkur ederım,

aynen bendekılerın aynısı, bende et met oyle tıksınıyorum kı, sut falan hıcc, yıne en guzel peynır, bırde meyve yenılıyor, ama bı kac kez kahvaltıda yumurta yıyebıldım, suda zorla ıcıyrm, oyle acı kı suyun tadı off, sımdı muz yıcem, oglen yyemeye calıstıgım yemekler agzıma gelıyoer böö

dayancaz artk napalım

o zaman al onları ole guzeller kı:)

bende kız hıssedıyrm bakalım ne cıkack cınsıyetı :)

bende merak eıdyrm kullanıslı olacakmı babaslıng :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…