2014 Kasım Anneleri

Bende özel gidiyorum, acaba gidp 3lu devlettemi yaptirsam 25 tl wermemis olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım eğer 3 lü test 35 tl ise hiç uğraşma devlette falan inan sinir krizi geçirirsin. Eğer ikili testi uygun fiyata yapan özel bulsaydım bende uğraşmazdım. En düşük bulduğum 120 dedi. öyle 35 e 50 ye olsa yaptırırdım..

3lu 25 tl ama ikiliyi 60 tlye yaptirdim.. gerci sende haklsn devletde hersey zor oluyor..

Şimdi sayfayı yenileyip tekrar dener misin? Sanırım ben sana teklif yolladığım için olmuyordu.

Ayyy yokk ayol olmuyor bildirimde hic arkadaşlık istegi diye bir sey gorunmuyor senin profilinde tiklanmiyor dedigim gibi sadece mesaj sayisi ve bir tarih var canim :what:

3lu 25 tl ama ikiliyi 60 tlye yaptirdim.. gerci sende haklsn devletde hersey zor oluyor..

Aa 3'lü test 2'li den daha mı ucuz, ben 2'li taramayı Bursa Medical Park Hastanesinde 60 TL dediler, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim yapıldı 47 TL'ye yaptırdım. 4'lü kaç lira acaba? Fiyatlar gittikçe düşüyor gibi de

Baya buyuk yanılgı ama olabiliyormus hem hayirlisi kiz evladi derler hayirlisi olsun:)

aynen öyle evladın kızı erkeği değil hayırlısı sağlıklısı. Allah sağlıklı,bir çırpıda doğum nasip etsin hepinize sağ salim mutlulukla çıkarsınız doğumdan

Canim 3 luye benim gittigim hastanede 11 ikiliyw 50 istiyorlr ben 50 ye yaptirdim muayene ucreti de 50 etti mi 100 lira her ay zaten 50 lira veriyorum bazen 20 gunde birde cagiriyor

aynen öyle evladın kızı erkeği değil hayırlısı sağlıklısı. Allah sağlıklı,bir çırpıda doğum nasip etsin hepinize sağ salim mutlulukla çıkarsınız doğumdan

Amin cnim inşallah korksamda normal istiyorum inşallah dedigin gibi olur

Çaresiz kaldım inan şu an Resimle bile anlattım ama, neyse ...

Demek fiyat gittikçe düşüyormuş. Benim eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için muayene ücreti normal gitsem 60 TL ama indirimli 30 TL veriyorum.

Canim benim esim emniyet mensubu sivasta bu hastanenin ozel indirimi vardi 33 ken 22 ye oluyorduk simdi zam geldi 60 lira oldu sonra bize 5 lira indirim geldi ama o da kalkti artik herkese 50 lira cokk pahali

Canim inan olmuyor ne bildirimde var ne de senin profil aciliyor anlamdim bende bir daha yollasan sen

İstanbulda mısın canım nerde yaptırdın 60 tl ye.. Benim sorduğum en kıytırık tıp merkezi bile 120 tl dedi.. fiyatlar zaten 300 den falan başladığı için aklıma gelen gidilebilecek mesafede ki tüm özellere sordum nerdeyse..

Canım yaww işinize karışmak gibi olmasın ama arkadaş eklemek istiyorsan
1- eklemek istediğin kişinin ismine normal tıkla
2 açılan kutucukta özel mesajın altında add contact diye bişe çıkıyor + işareti var yanında ona tıkla
3- açılan ekranda kişiye arkadaşlık isteği gönder diye bir yazı var onu tikle.
4- onay ekranına ok de bu kadar...

İstanbul medical park 350-400 e yapıyor..
Ölürmüsün öldürürmüsün.. Bazen istanbulda yaşamaktan nefret ediyorum...

Estagrurullah canim ama webten girdim uygulamadn olmadi kabul ettim

Canim webten kabul ettim uygulamadn olmadi bak bakalim becrebilmis miyim su an telefonlada baska arkadasimla konusuyorum ama sizi takipteyim

Kizlar emzirme isini hic dusundunuz mu inşallah sutlerimiz bol bol olur bebeklerde emer bir yakinimin bebego emmiyormus onunda sutu kesilmeye baslamis

Amin diyemicem kiz ne 4 kilosu 😳 onun birde cikmasi var 😄 tabi 3kilonunda altinda olmasin, yok ya vazgectim saglikli olsunda :)) öyle cnm taktir Rabbimden tekbir bizden, biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah Kerim.

Bende senin gibiydim herseyi takardim ve cok arastiran biriyim, hastahaneye gittim, doktora dedim internete böyle okuyunca endiselenmeye basladim diye, doktor güldü ztn hic iyi birsey yazmazlarki dedi :)

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler 👆❤

Olsun ya kilosu iyi olsun ayni seyi bende doktoruma dedim o da benimle dalga gecti inanma orada yazilanlara dedi ben artik eskisi gibi takmiyorum canim bazi seyler hariç ama heyecanim artiyor meragimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…