Bende özel gidiyorum, acaba gidp 3lu devlettemi yaptirsam 25 tl wermemis olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben annemin karnındayken demişler erkek diye kız doğmuşum
canım eğer 3 lü test 35 tl ise hiç uğraşma devlette falan inan sinir krizi geçirirsin. Eğer ikili testi uygun fiyata yapan özel bulsaydım bende uğraşmazdım. En düşük bulduğum 120 dedi. öyle 35 e 50 ye olsa yaptırırdım..
Şimdi sayfayı yenileyip tekrar dener misin? Sanırım ben sana teklif yolladığım için olmuyordu.
3lu 25 tl ama ikiliyi 60 tlye yaptirdim.. gerci sende haklsn devletde hersey zor oluyor..
Baya buyuk yanılgı ama olabiliyormus hem hayirlisi kiz evladi derler hayirlisi olsun:)
Aa 3'lü test 2'li den daha mı ucuz, ben 2'li taramayı Bursa Medical Park Hastanesinde 60 TL dediler, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim yapıldı 47 TL'ye yaptırdım. 4'lü kaç lira acaba? Fiyatlar gittikçe düşüyor gibi de
aynen öyle evladın kızı erkeği değil hayırlısı sağlıklısı. Allah sağlıklı,bir çırpıda doğum nasip etsin hepinize sağ salim mutlulukla çıkarsınız doğumdan
Ayyy yokk ayol olmuyor bildirimde hic arkadaşlık istegi diye bir sey gorunmuyor senin profilinde tiklanmiyor dedigim gibi sadece mesaj sayisi ve bir tarih var canim :what:
Canim 3 luye benim gittigim hastanede 11 ikiliyw 50 istiyorlr ben 50 ye yaptirdim muayene ucreti de 50 etti mi 100 lira her ay zaten 50 lira veriyorum bazen 20 gunde birde cagiriyor
Ayy canim hem de buyuk bir zevkle bu dedigim corabin filli olani da vardi ama maviydi ogrenmeden alamadim iste insallah haziranda alip gosteririm o zaman dort ay bitiyor inşallah
Çaresiz kaldım inan şu anResimle bile anlattım ama, neyse ...
Demek fiyat gittikçe düşüyormuş.Benim eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için muayene ücreti normal gitsem 60 TL ama indirimli 30 TL veriyorum.
hadi bakalım az kaldı hazirana, Allah hayırlı evlat versin.
Demek fiyat gittikçe düşüyormuş.Benim eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için muayene ücreti normal gitsem 60 TL ama indirimli 30 TL veriyorum.
3lu 25 tl ama ikiliyi 60 tlye yaptirdim.. gerci sende haklsn devletde hersey zor oluyor..
Ayyy yokk ayol olmuyor bildirimde hic arkadaşlık istegi diye bir sey gorunmuyor senin profilinde tiklanmiyor dedigim gibi sadece mesaj sayisi ve bir tarih var canim :what:
Aa 3'lü test 2'li den daha mı ucuz, ben 2'li taramayı Bursa Medical Park Hastanesinde 60 TL dediler, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim yapıldı 47 TL'ye yaptırdım. 4'lü kaç lira acaba? Fiyatlar gittikçe düşüyor gibi de
İstanbulda mısın canım nerde yaptırdın 60 tl ye.. Benim sorduğum en kıytırık tıp merkezi bile 120 tl dedi.. fiyatlar zaten 300 den falan başladığı için aklıma gelen gidilebilecek mesafede ki tüm özellere sordum nerdeyse..
Canım yaww işinize karışmak gibi olmasın ama arkadaş eklemek istiyorsan
1- eklemek istediğin kişinin ismine normal tıkla
2 açılan kutucukta özel mesajın altında add contact diye bişe çıkıyor + işareti var yanında ona tıkla
3- açılan ekranda kişiye arkadaşlık isteği gönder diye bir yazı var onu tikle.
4- onay ekranına ok de bu kadar...
İstanbul medical park 350-400 e yapıyor..
Ölürmüsün öldürürmüsün.. Bazen istanbulda yaşamaktan nefret ediyorum...
Amin canim icini ferah tut ben onceden ck takiliyordumher seye hatta ilk hafta keseye kalp atisina takmistim ama anladm gereksizmis zaten Rabbim her seyi diledigi gibi yapiyor ona ne isterse o olur canim rahat ol sen ama tedbiri de elden birakma tevekkul Allahin amin canim hepimize 4 kilo bebek versin
Amin diyemicem kiz ne 4 kilosu 😳 onun birde cikmasi var 😄 tabi 3kilonunda altinda olmasin, yok ya vazgectim saglikli olsunda :)) öyle cnm taktir Rabbimden tekbir bizden, biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah Kerim.
Bende senin gibiydim herseyi takardim ve cok arastiran biriyim, hastahaneye gittim, doktora dedim internete böyle okuyunca endiselenmeye basladim diye, doktor güldü ztn hic iyi birsey yazmazlarki dedi :)
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler 👆❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?