- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
merhabalar,,, geçtiğimiz 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..Karnımda öldü ve kürtaj oldum.Oyüzden şimdi tekrar çok heveslenip,
çok heyecanlanmaya korkuyorum...Ozaman deli gibi sevinmiştim çünki sonrası hüsran oldu...Şimdi bu yüzden kendimi kaptırmamaya çok heveslenmemeye umutlanmamaya gayret ediyorum ama olmuyor içimde yine acayip heyecan var...Bu sayfaya bile girmicektim ama dayanamadım.... İnşallah dr a gittiğimde kötü bir sonuçla karşılaşmam.Adetim bu gün tam 1 hafta oldu gecikti...zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor.Yarın aile dr umdan randevu aldım haftaya salıda Kadın doğumdan ..Allahım herşey inşallah istediğim gibidir ve burdan bende müjdeyi veririm....tanıştığıma çok memnun oldum..Senin cevabın bana ilaç gibi geldi tekrar çok sağol.....
Canım seni çok iyi anlıyorum, çünkü kasım ayında bende bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için. O yüzden şimdi çok sevinemiyorum, ve kimseye söylemedim daha hamile olduğumu, oysa ki avaz avaz bağırasım var...
Rabbim inşallah aynı acıları yaşatmaz bize ve bu sefer sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah hep beraber...
Son düzenleme: