• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ya uyuyorum diyenleri acayip kıskandım ha. Ben 7'de kendimi yataktan kazımak zorundayım. Gittikçe daha zor olmaya başladı üff:(

6+4'üz canım, çalışıyorum. Çalışmasam daha rahat geçirirdim elbet, ama buna da şükür. Mide yanmam reflüm dışında iyi geçiyor. He bir de korkularım tabi.
Korkularım olmasaydı, ilk hamileliğim olsaydı, eminim kafam daha rahat olurdu.
Ama bu halime de şükürler olsun :16:

canım inan çalışmak daha iyi , örneğin bugün benim dersim yok evdeyim ve midem bulanıyor.Okuldayken daha iyiyim sanki ,çalışmak çok güzell.:46:

Benimde bacagimin arkasinda dogun lekesi var :) annem coj kansizmis bana hamileyken. Dalak pisirmisler zorla yemis sinra bacagini kasimis güya :) kahverengi lekem var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bak işte eyvah eyvahhh yandım bennn dutu nasıl yedim bi görsenn ağzım yüzüm vampir gibiydi yaaa :52::52:

Ayyy çok şekermiş bayıldım güle güle giy biraz göbiş çıksada giysek hamiş kıyafetlerini :49: nerden aldın canım netten falanmı....

Yok canım dün akşam iş çıkışı kardeşimle buluştuk LCW ye girdik bir bakalım diye bayıldık buna aldık valla. Hem de 17 TL :1: Pantalonlar falan da vardı ama ben internetten keten pantalon söylemiştim bir de tulum alıcam ya çok beğeniyorum hamileler de tulumu , ayy çok heyecanlıı:52:

Demek ki ekşi şeyler yiyebiliyorsun bu güzel bişey ben ekşiden nefret ediyorum, aklıma gelince midem bulanıyor.Bence fazla zararı yoktur yine de abartma daha çok mevsim meyvelerinden yemeye çalış :49:portakal , havuç gibi meyveler de çok faydalı.

Portakalın da tatlısını yiyemiyorum ekşi olması lazım.. Ne bilim mideme başka bişi girmiyor Allah'tan meyve yiyebiliyorummm

lekelerden falan bahsetmeyin kızlar..
birşey gördüğünüzde (kötü) yada aklınıza gelince aklımda deyinn olrmuuu:29::29:

Yok canım dün akşam iş çıkışı kardeşimle buluştuk LCW ye girdik bir bakalım diye bayıldık buna aldık valla. Hem de 17 TL :1: Pantalonlar falan da vardı ama ben internetten keten pantalon söylemiştim bir de tulum alıcam ya çok beğeniyorum hamileler de tulumu , ayy çok heyecanlıı:52:

Benimde en yakın zamanda lcw ye gitmem lazım o zaman fiyatıda çok iyiymiş şu bulantılarım bi azalsın hemen alışverişe başlıycam çok zevkli ve heycanlı gercekten:49:

normalde çok severim meyveyi ama beni çok değiştirdi gebelik ,meyve yiyemiyorum.Genelde tuzlu ya da tatlı:56:

Herkese değişikliği farklı oluyor ya ben de meyve olmasa herhalde açlıktan ölürüm bi yediğim günde iki tane elma biraz kraker erik.. 24 saat mide bulanır mı ya bulanıyo :31:

canım inan çalışmak daha iyi , örneğin bugün benim dersim yok evdeyim ve midem bulanıyor.Okuldayken daha iyiyim sanki ,çalışmak çok güzell.:46:
tatlım ya bazen öyle ama sabahın 6sında kalkmak hiç de hoş değil, sürekli masa başında oturmaktan belim bacağım kopuyor :( felaket uyku bastırıyor, ama yatıp uyuyamıyorum :( evde olsam canım isteyince yatarım isteyince kalkarım ohhh :1:
şuan yatamamak bana resmen işkence gibi geliyor:50:

Portakalın da tatlısını yiyemiyorum ekşi olması lazım.. Ne bilim mideme başka bişi girmiyor Allah'tan meyve yiyebiliyorummm
kızz deli misin, portakalın tatlısı yenmez miiiiii :52::52::53:

kızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.

tatlım ya bazen öyle ama sabahın 6sında kalkmak hiç de hoş değil, sürekli masa başında oturmaktan belim bacağım kopuyor :( felaket uyku bastırıyor, ama yatıp uyuyamıyorum :( evde olsam canım isteyince yatarım isteyince kalkarım ohhh :1:
şuan yatamamak bana resmen işkence gibi geliyor:50:

kızz deli misin, portakalın tatlısı yenmez miiiiii :52::52::53:

Ay ne bilim bu hamilelik beni tuhaflaştırdı böyle ekşi ekşi olsun meyveler istiyorum :1:

Merhaba!
Bence endişe etme benim de ölçümlerim senin değerlerinden biraz daha fazlaydı. İlk gittiğim doktor söylediğin tarihe göre düşük dedi değerim. Ama geç döllenme olabilir dedi. İkinci gittiğimde kese göründü ultrason ölçümüne göre bir hafta daha küçük. Anlayacağın geç olmuş.
Kendini sıkma. Kese oluştuğuna göre geç döllenmedir. :nazar:

endişelenme cnm benim ilk gittiğimde adetim 5 gün geçmişti ve hcg degerim 26 çıkmıştı doktorum geç döllenme olmuş demişti geçen hafta çarşamba günü gittigimde 4 haftalık oldugunu söyledi aradan 4 gün sonra yani pazar günü düşük tehlikesiyle hastaneye yatırıldım dün ayrıntılı ultrasonda baktı doktor ve 7 haftalık hızlı gelişio bebeğin dedi ve çok saglıklı oldugunu söyledi yani geç döllenmesine ragmen fark arttı :D:49:

Herkese değişikliği farklı oluyor ya ben de meyve olmasa herhalde açlıktan ölürüm bi yediğim günde iki tane elma biraz kraker erik.. 24 saat mide bulanır mı ya bulanıyo :31:

senle herşeyimizz aynı bakalımm cinsiyetlerimiz ne olacakkk :1::1:
bende karpuz, elma, muz, çağla yiyorum sürekliii...hımmm olsada yesemm yanımdada yokk :1::1:
portakalmış, çikolata tatlıymışş ıyyygghhh diyorummm :1::1:

senle herşeyimizz aynı bakalımm cinsiyetlerimiz ne olacakkk :1::1:
bende karpuz, elma, muz, çağla yiyorum sürekliii...hımmm olsada yesemm yanımdada yokk :1::1:
portakalmış, çikolata tatlıymışş ıyyygghhh diyorummm :1::1:

O günlere de çok var ayy düşündükçe yerimde duramıyorummmmmmmmmm :52:
Reklamlarda görünce böyle simite sürüyorlarya nutellayı o an ımmm diyorum sonra öğğğ diyorum bende tatlı yemeyeli 1 ay oldu :)

O günlere de çok var ayy düşündükçe yerimde duramıyorummmmmmmmmm :52:
Reklamlarda görünce böyle simite sürüyorlarya nutellayı o an ımmm diyorum sonra öğğğ diyorum bende tatlı yemeyeli 1 ay oldu :)

hiç yiyeceğimide sanmıyorumm tatlıyııı yaaç..görünce içim kalkıyorrr :1::1:

benimde bütün gün midem bulanıyor
hatta şu anda bile fenayım,meyve olmasa bende açlıktan ölürüm herhalde
kusmuyorum ama farklı bi bulantı oluyor

hiç yiyeceğimide sanmıyorumm tatlıyııı yaaç..görünce içim kalkıyorrr :1::1:

benimde bütün gün midem bulanıyor
hatta şu anda bile fenayım,meyve olmasa bende açlıktan ölürüm herhalde
kusmuyorum ama farklı bi bulantı oluyor

Ah bu annelikkkkkkkk daha şimdiden kıymetini anlıyorum vallaaaaaa :16:

Kızlar ben yavaştan müsadenizi isteyeyim bugün biraz erken çıkacağım... Midem de kötü benim de inanın ki... Bu akşam bişiler yemeyi düşünmüyorum bakalım neyi çıkarıcam:9:
Çok iyi bakın kendinizeee :16::54:

Benimde en yakın zamanda lcw ye gitmem lazım o zaman fiyatıda çok iyiymiş şu bulantılarım bi azalsın hemen alışverişe başlıycam çok zevkli ve heycanlı gercekten:49:

Git git hatta De Facto'da da varmış hamile giysileri bir de bonprix diye bir site var ben oradan çok fazla alışveriş yapıyorum. Orda da hamile kıyafetleri var, hatta keten pantolonu oradan aldım. Ben yazın ketensiz yapamıyorum da, ee malum bu yaz göbekten eskileri giyemeyeceğiz. Yalnız bonprix sitesinin tek dezavantajı siparişleri 15 gün de geliyorum, yurt dışı olduğu için. Ama 16 gün asla olmaz. Kesinlikle çok güvenilir bir site tavsiye ederim.

kızlar cinsiyet ne doğuyor içinize. benim oğlum var 28 aylık. bu da oğlan olacak içime doğuyor.

Valla benim teyzemin bir testi vardı, bu kan değişimi yada hücre yenilenmesi ile ilgili o testi kime yapsa tuttu, zaten pek çok kişinin de bildiği bir testmiş. o testte benim erkek çıktı, bakalım önce sağlık sıhhat mutlaka ama insan kendine engel olamıyor illa merak ediyor, ya da illa gönlünden birşey geçiyor. Eşimde hep erkek istiyor bende erkek istiyorum ama bilmiyorum ki ya, sağlıklı olsun da gerisi boş.

Back
X