Dün doktor kontrolüme gittim kızlar. Yavruceylan 900 gr olmuş, doktorcum poz istiyorum dedim ne yaptı etti bizim oğlan hep ense tıraşını gösterdi. Sırtı poposu güzel maşallah oğlumun, artık doğuma bana mı babasına mı benzedi görücez ihihihi.
Mutlu olduğum bir durum var; doktor tarttı beni, gebeliğin başından bu yana 9 kilo almışsın dedi, (ben 12 zannediyodum sevindim) çok şişiyo oram buram doktor dedim, bacağıma bastırdı içeri çöktü, humm ödem çok dedi, espiri yaptım yaa dedim ben az kilo aldım analiz yapsanız görürsünüz gerisi su dedim (hamilelere vücut analizi yapılmaz bu arada) iki bacakta komple 4 lt su vardır deyince gözlerim pörtledi. Şişliklerim giderse 5 kg fln mı aldım yaneee dedim o civar dedi, ben oleyy diye sevinirken ama şu an 9 kilo fazlasın die söndürdü tabi balonumu heheh. 3 hafta sonra 1,5 kilodan fazla almamamı şart koştu doktorcum. Panik bir yapım olduğunu söylüyorlar ben hiç farketmiyorum.. Doktor şey dedi (canım doktorum) tonton neden streslisin şu an, sakin ol, yoksa kayınvaliden mi geldi dedi

gülüştük fln eşime bir dürtük oldu galiba.
Evet sanırım fazla gergin bi yapım var..
Minik minik sancılar var ama rahim büyümesi diye korkmuyom dedim, sık sık periyodik olarak bi sancı varsa beni ara dedi. Erken doğum şeyisiymiş o sancılar. Bizim rahim sancısı bıçak oyuyo gibi tabi.
Böyle bi kontroldü kızlar. Paylaşiiym dedim