bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)![]()
Ahhhh canımm arkadasım ahhh bi özlem doldu içime anlatamam o günler gelseeeyasasın yalnız deilizayyy hadii gelsin o güzell günler soyle bi bastan asagı bakım ondan sonra fıstık gibi kotlarımızı dilediğimiz kıyafetlerimizi giyip bebeklerimizi cicili biçili giydirip pusete koyup gezmelere başlasak yaaaa
![]()
Aynen canım bende öyleyim esime diyorum bana 1 senelik alışveriş bütçesi ayırman lazım alışveriş yapmayı bile özledim kendimeAhh ahh bende dar paca kotlarimi ozledim kac aydir vucudumun yarisini gormuyorum.. Bi dogurayim gobis gitsin guzel gecelikler kiyafetler alcam.kendime..
yasasın yalnız deilizayyy hadii gelsin o güzell günler soyle bi bastan asagı bakım ondan sonra fıstık gibi kotlarımızı dilediğimiz kıyafetlerimizi giyip bebeklerimizi cicili biçili giydirip pusete koyup gezmelere başlasak yaaaa
![]()
inan bana canım bu hayalleri kurunca bile cok mutlu oluyoruz deil ki yasadıgımız zaman ama baksana cok az kaldı eylülüde deviriyoruz söyle bi donup bakınca koskaca 7 ayı nasılda geride bırakmışız adım adım yaklaşıyoruz sona dogruAhhhh canımm arkadasım ahhh bi özlem doldu içime anlatamam o günler gelseee
Ayy Allahim ya tobeee.. bana en cok.timsah denk geldi bi zarari.olmamistir insallah.. Niyeyse duygu ben seni hep resmi konusan biri olarak hatirliyorum oyle degilsin ama..bana etraftan maymuna bakma diyenler oldu, kıllı olurmuş
![]()
ya polatmııı bbbööğğğğ
kızım engin, kıvanç gibiler dururken kartlara ne gerek var hem onun boyu kısaa..şöle fidan gibi olsun oğulcazımmmkocişimm duymasınnn
![]()
hiççççç oylee düşünmee canım benim kardeşim gebelikte 30 a yakın kilo aldı doğurdu 40 ı geçti kız nerdeyse 20 kilo verdiayy evett yaa evettt ama bunun için azıcık baharı beklemek lazım..
kışın henüz dobişkolar, memişler ve göbüşş tam kıvama gelmez 4-5 ay zamana ihtiyacımız var anacımmm![]()
Ayy Allahim ya tobeee.. bana en cok.timsah denk geldi bi zarari.olmamistir insallah.. Niyeyse duygu ben seni hep resmi konusan biri olarak hatirliyorum oyle degilsin ama..
o kanallarda tabi timsah denk gelecek canımcım kanarya denk gelecek değil ya :))))))))
canım ben düşünüyordum ama bazı doktorlar göbek bagı düşüne kadar bebeğin sadece ıslak mendil ile silinmesini öneriolar..böylelikle sarılık durumunu daha hafif atlatıyorlarmıskızlar gobek dusmeden once bebısı yıkamak ıcın eczanelerde gobek bantları satılıyormus
bılen ve kullanmayı dusunen var möı?
Aynen canım bende öyleyim esime diyorum bana 1 senelik alışveriş bütçesi ayırman lazım alışveriş yapmayı bile özledim kendime![]()
inan bana canım bu hayalleri kurunca bile cok mutlu oluyoruz deil ki yasadıgımız zaman ama baksana cok az kaldı eylülüde deviriyoruz söyle bi donup bakınca koskaca 7 ayı nasılda geride bırakmışız adım adım yaklaşıyoruz sona dogru![]()
bazı bebeklerin 3-5 güne düşüyor bazılarınında daha uzun sürede 20 gün sürenler bile var duruma göre artık inş çabuk düşer göbişlericanım ben düşünüyordum ama bazı doktorlar göbek bagı düşüne kadar bebeğin sadece ıslak mendil ile silinmesini öneriolar..böylelikle sarılık durumunu daha hafif atlatıyorlarmıs
hiççççç oylee düşünmee canım benim kardeşim gebelikte 30 a yakın kilo aldı doğurdu 40 ı geçti kız nerdeyse 20 kilo verdidaha ne yürümüş ne bir sey yapmış emzirmek bile bizim vücudumuzu düzene sokacak fıstık gibi hatunlar olcaz
kısa süredece hem fit hemde süper anneler olcazzzzzzzz
![]()
ben vitrinlere bakmıyorum bile artık içim soğudu valla ya sanki hamile değil de hasta gibi oldum ruhsal dengem bozuk benim ha
Benim esim biraz engini andiriyor bende begeniyorum onu.. Bu arada dr a sordum saclari varmis minnosumun usttte de altta da baya var dedi..
bak şimdi ya ben onları beğenmem yavrum onlar benim seviyemde değil
beni ancak polat açar malum yaş meselesi (duyan da bayılıyom sanacak benim ki de duymasın :)))
Benim esim biraz engini andiriyor bende begeniyorum onu.. Bu arada dr a sordum saclari varmis minnosumun usttte de altta da baya var dedi..
Ben hiç sormadım sacları varmı diye bu gidişimde sorayım iyi hatırlattın :)Benim esim biraz engini andiriyor bende begeniyorum onu.. Bu arada dr a sordum saclari varmis minnosumun usttte de altta da baya var dedi..