• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende 73 üm şimdi hedefim 60 olmak tekrardannnn gayet iyi..
boy 170 kilo 60 süperr olucammm
aynennn canım benimde tek amacım 60 ta kalmak olacak altına inmicm ta kiii ikinci bebeği düşünene kadar :KK48:düsündüügümde sıkı bir diyetle 60 ın altına düşüp oyle gebe kalırız oppppp yineeee toparlarız durumu:KK45:süper olcaz süper:KK71:hadiiiiiiii zaman ileri aksınnnn:KK70:

bu arada bugün yemek konusu açılmadı çok mutluyum..
birgün önce türk kahvesi dediniz gittim içtim..dün kısır dediniz akşam yemeğinde kısır vardı..
eşimde diyor noluo..
kk dan duyuyorum canım çekiyor dedim..
o zaman kebap falan sölesinlerde sen de onu yap diyor..
haspamm kendine yontuyor hemennn :KK70:
cok zekiler bu adamlar isyancım cokkk:KK48:

benimki 28 den sonra 31 de çağırdı, üzerine artık hep 2 haftada 1 dedi, 33 te gittim, 35 te de gidip raporumu alıcam inşallah ve beni nst ye bağlamadı henüz, 2 haftada bir ultrason sık değil ki canım, o konuyu ben ilk gittiğimde sordum, doktorum da baktığımız süre çok kısa bir süre, saatlerce ultrasonda durmuyorsun ki zararı olsun dedi, ben güveniyorum yorumlarına, bu dönemlerde plesanta da iyi takip edilmeli yaşlanma olabiliyor, idrar yolları iltihabı bu dönemlerde daha çok başımıza geliyor ve bebeğin gelişimi kilosu iyi takip edilmeli, 30 dan sonra 2 haftada bir gidilmesi çok önemli diye düşünüyorum

Bende gittigimde doktorumla konusacam,ben 2hafta 1gelmek istiyorum dicem :)

KIZLAR NE ZAMANDIR SORACAM SİZE HEP ES GECİYORUM MERAK ETTİM AYNI DURUMU YASAYAN VAR MI YA DA TECRÜBESİ OLAN VAR MI DİYE BENİM ÖZELLİKLE BU SON BİR HAFTADIR SADECE SOL AYAK KISMIMA ARADA SICAK SU DÖKÜLÜYORMUS HİSSİ OLUYOR..SANKİ ANLIK SICAK SU DÖKÜLÜYOR AZ KALIP GECİYOR AMA HERGUN MUHAKAK YASIYORUM VAR MI BUNU YASAYAN

KIZLAR NE ZAMANDIR SORACAM SİZE HEP ES GECİYORUM MERAK ETTİM AYNI DURUMU YASAYAN VAR MI YA DA TECRÜBESİ OLAN VAR MI DİYE BENİM ÖZELLİKLE BU SON BİR HAFTADIR SADECE SOL AYAK KISMIMA ARADA SICAK SU DÖKÜLÜYORMUS HİSSİ OLUYOR..SANKİ ANLIK SICAK SU DÖKÜLÜYOR AZ KALIP GECİYOR AMA HERGUN MUHAKAK YASIYORUM VAR MI BUNU YASAYAN

benim de ayağımın altından bazen ateş çıkıyor gibi oluyor ama bu başka bişey sanırım

:oops:
bende seviyorum ne yalan soyleyim kilo vericez tabikisi ama oyle bir deri bi kemik kalmam hafif balık etli kalmak istiyorum valla:oops:soyle kotu topukluyu giyince yeri sallayalım azcık:KK48:

topuklu ayakkabıyı ben de özledimm, hafta sonu güzel bir elbise bulmaya çalışıcam, topuklu ayakkabı ile fotoğraf çektireceğiz inşallah stüdyoda, hiç düzgün fotoğrafım yokk

Ama ağlattın sen benii:cry::cry:

süt içerken aklıma geliyor benim de kuzummm

O zaman yeniden tanistigimiza memnun oldu. :KK19:

ben de canımm ;)

durumunu bilemiyorum ama hamilelikte ayaklarda da birtakım belirtiler olduğu kesin mesela yerleşme kanamam olduğu hafta sol ayağım o kadar çok kaşındı ki o da bir belirtiymiş mesela

topuklu ayakkabıyı ben de özledimm, hafta sonu güzel bir elbise bulmaya çalışıcam, topuklu ayakkabı ile fotoğraf çektireceğiz inşallah stüdyoda, hiç düzgün fotoğrafım yokk

süt içerken aklıma geliyor benim de kuzummm

ben de canımm :KK66:

durumunu bilemiyorum ama hamilelikte ayaklarda da birtakım belirtiler olduğu kesin mesela yerleşme kanamam olduğu hafta sol ayağım o kadar çok kaşındı ki o da bir belirtiymiş mesela
bu gebelik hergun yeni bir bilgi demek bunu öğrendim :) buaradaa cokk cici bir elbise al annesi cok güzel bi anı kalsın size:KK22:

bu gebelik hergun yeni bir bilgi demek bunu öğrendim :) buaradaa cokk cici bir elbise al annesi cok güzel bi anı kalsın size:KK22:

inşallah canım yaa bulabilsemmm alıcam, bulamazsam da diktiricem şifon şöyle bol renkli göğüs altından bollaşan diz boyu bir elbise istiyorum , hem bu hamile son bayramımız, çok güzel olalım hepimiz:KK68::KK68: 82 kilo oldumm bugüne bugün devlet gibi hatunum ne giysem gösterecem :cool::cool:

ne güzel hatıra kalır işte benimki çekinse ben de çekinirim valla ama utanıyor adam ancak ancak alıştı gebeliğe arkadaşlarının çoğunun çocuğu nişanlı evli torunu bile olan var :))))))

bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn) :KK70::KK70::cool::cool:

Ayy âlemsin ya. Koptum resmen.. :KK48: Adama çok derin bakma, oğlun benzerse kocana ne açıklama yapıcaksın:KK70:

Oy annem yaaaa. :KK60:

Eklentiler

• IMG_20805855412952.webp
    IMG_20805855412952.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 65
Hiç valla nerden takıldım, neyse döndüm geldim. Ne diye gerdim kendimi onu da anlamadım ya:KK76::KK76:

Valla senin kızınada rakip benim kızım geliyor o zaman:-):-)Sürekli bir popo attırma durumu var, ben orada bacakları var sanırken meğer poposuymuş, popsuyla bu kadar hareketi nasıl beceriyor o da ayrı bir konu tabi:KK73::KK73:

Canım ben Önder Halı Yıkamaya veriyorum halılarımı, şimdiye kadar tek sorun yaşamadım. Halılarım yeni gibi geliyor, bir de benim halılarım beyaz , düşün yani. Piyasaya göre biraz pahalıdır ama güvenlidir, annem bir kere başka yere verdi, valla sanırım halılar yıkanmamıştı dedi. Bir daha hep Önder Halı'ya verdi o da.

BDV' de evliliğim bitiyor mu ne öyle bir konuydu, aman neyse koptum geldim :-)

Al benden de o kadar, görmeden üzüldüm kadının saçlarına:-)
İyi yapmışsın ne diye gereceksin boş yere kendini.
Önder halı yıkama yı duymuştum daha önce. Fiyatları piyasaya göre fazlaymış evet. 30 yıllık tecrübeleri varmış ama.
Hereke ye veriyordum ben. Nedense bir araştırma gereği hissettim. Ablamda verecek. Sağol birde bunu deneyelim bakalım.

demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende 73 üm şimdi hedefim 60 olmak tekrardannnn gayet iyi..
boy 170 kilo 60 süperr olucammm
Aynen bende 1,70 boy 60 kilo olarak kalmak istiyorum. 48 kg ile evlendim. Ömrüm boyunca 55 i göremem diyordum. Folik asit ile 58 i gördüm ve hamile kaldım. Şimdi 60 beni paklar diyorum :KK48:

Back
X