• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

[QUOTEhayvanlapost: 37086365, member: 484831"]fOXİ Mİ, HAHAHAAAAA:KK70::KK70::KK70:

Koca 4 saat, süpermiş :KK48:

Ya benimde şey dikkatimi çekiyor bu belgesellerde, erkekler hep çiftleşmek için savaşıyor, dişilerde genelde çiftleştikleri erkeği öldürüyor:KK48::KK48: Dişiler yine bir kısım da, erkekler sürekli savaş halinde, sürekli bir seks savaşı:KK53:[/QUOTE]
Aynen hayvanlar alemi uckuruna cok duskun :KK48:

ne güzel hatıra kalır işte benimki çekinse ben de çekinirim valla ama utanıyor adam ancak ancak alıştı gebeliğe arkadaşlarının çoğunun çocuğu nişanlı evli torunu bile olan var :))))))
diimi ama cekilp bıraksak bir kösede sonraa güzel bir çerçeve alsak koysak salonun en güzel kösesine söyle sevgi dolu bir foto olsa:KK68:

Evet canım fiyat olarak piyasanın üzerinde zaten. Ama yün halıları bozması çok kötü. Ablam el dokuması halılarını verecekti onda endişe ediyor zaten. Off bak kafam karıştı şimdi. Aksu iyi diyorsun sende. :KK64:Birde onu araştırayım bakalım.

AA bak demek hüsrana uğrayan da varmış X xilerixx 'te böyle birşey duymuş. benim anneminde 2 halısı ve girişteki ufak halısı el halısı, sorun yaşamadı ama bilemiyorum. İnsan çekiniyor böyle bir yer tavsiye ederken. Bak biz hiç sorun yaşamadığımız hatta memnun kaldığımız halde, sorun yaşayan da var demek ki.

Geçen günde benim eşim diyor, halıları vermiyor musun sen yıkamaya, bebek için temizletmek şart, benim eşim titizdir birazda. Biz daha ağustos ayında verdik yıkandı halılar, tatilden geldiğimizde temiz olsunmuş. Şimdi de halılara ve koltuklara taktı.

Önder halı yıkama, Bursa'da kurulan ilk halı yıkama firması canım. Tabi ki karar sizin ama, benim annem ve ben daha hiç sorun yaşamadık. Tam saatinde gelir alırlar, tam saatinde getirirler.
Eşe bak beee :KK9::KK9:
Ben diyorum halılar verilecek. benim ki diyor temiz ya. Neresi temiz bu yıl sadece oturma odasını yaz başında verdim. Özellikle vermedim. Doğumda veririm yazın kapı pencere açık tekrar pislenecek diye. Ben vermeyelim tmm desem temiz der oturur :KK70::KK70:
Evet çok köklü bir firma. Benim el halım yok sorun değilde ablamın el halısı ne olacak onu düşünüyorum :KK70::KK70:

fOXİ Mİ, HAHAHAAAAA:KK70::KK70::KK70:

Koca 4 saat, süpermiş :KK48:

Ya benimde şey dikkatimi çekiyor bu belgesellerde, erkekler hep çiftleşmek için savaşıyor, dişilerde genelde çiftleştikleri erkeği öldürüyor:KK48::KK48: Dişiler yine bir kısım da, erkekler sürekli savaş halinde, sürekli bir seks savaşı:KK53:
tam dayaklık aslında tammm:KK53::KK48:

AA bak demek hüsrana uğrayan da varmış X xilerixx 'te böyle birşey duymuş. benim anneminde 2 halısı ve girişteki ufak halısı el halısı, sorun yaşamadı ama bilemiyorum. İnsan çekiniyor böyle bir yer tavsiye ederken. Bak biz hiç sorun yaşamadığımız hatta memnun kaldığımız halde, sorun yaşayan da var demek ki.

Oluyor işte bazen nedense onun halısını mahvettiler ama bana denk gelmemişti hiç
ben sadece tavsiye ile fiyat ve güzel dendi konusunda aksu ya geçtim canım

Hem tanıdık vasıtası ile olsun. Memnun kalınan bir yer olsun emin olalım diye araştırıyoruz. Sonra böyle sorunlar yaşayanlarda oluyor işte. Bakalım düşüneceğiz iki yeri de.

Ben diyorum halılar verilecek. benim ki diyor temiz ya. Neresi temiz bu yıl sadece oturma odasını yaz başında verdim. Özellikle vermedim. Doğumda veririm yazın kapı pencere açık tekrar pislenecek diye. Ben vermeyelim tmm desem temiz der oturur :KK70::KK70:
Evet çok köklü bir firma. Benim el halım yok sorun değilde ablamın el halısı ne olacak onu düşünüyorum :KK70::KK70:

O yine iyi, eğilmiş koltukların altına bakıyor lafa bak "oo burada national geographic belgesel çeker valla, çocuk olunca olmaz böyle toz falan ona göre" , bende bakıyorum öyle şaşkın şaşkın. Yok yani eskisi gibi yapamıyorum, işte dip köşe annem falan yapacağız ya onu bekliyorum. O da kalkmış, ev teftiş ediyor.

tam dayaklık aslında tammm:KK53::KK48:

Ne yapsınlar onlarında eğlenceleri biz olduk işte:KK48:

bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn) :KK70::KK70::cool::cool:
Bende sıkı takipçisiyim bu dizinin:KK76:
Benim oğluşum da babasına benzerse kara kaşlı kara gözlü olacak:KK51:
Gerci bende oyleyim ama oglusum babişine benzesin:KK54: benim eşimi de unlu bi futbolcuya benzetirler:KK48:

O yine iyi, eğilmiş koltukların altına bakıyor lafa bak "oo burada national geographic belgesel çeker valla, çocuk olunca olmaz böyle toz falan ona göre" , bende bakıyorum öyle şaşkın şaşkın. Yok yani eskisi gibi yapamıyorum, işte dip köşe annem falan yapacağız ya onu bekliyorum. O da kalkmış, ev teftiş ediyor.

Ne yapsınlar onlarında eğlenceleri biz olduk işte:KK48:
bi doğuruverelim ben eğlenceyi geceleri oğlumla göstercem ona canım sabırla bekliyorum uykusunun en tatlı yerinde oğlumla uyandırıp ne cesit eziyetler yapcaz ona şimdilik gülsün:KK53:

valla bizee her sey yakısırr canım:cool: biz her halimizle devlet gibi hatunlarız:D buarada tarif ettiğin tarzdaki kıyafetleri cok seviyorum tam bizlik sirin mi sirin :KK28: hatta göğüs altında ipide olabilir kurdele seklinde düğüm atılmalık alta doğruda bollaşır cokk yakısırrrr:KK52:

tam da öyle istiyorum iştee:KK73::stop: bulurum inşallah:cool::cool:

cnm satıcı cok ovmus, kraft falan herkes ıstıyor ama mamas papas ın pusetı falan ödül almıs. cok kullanıslıymıs. pusetı de alınca ındırımle 1000 lıra demısler. ama fotolardan begenemedım cnm sıkıldı. gorumcem falan bayılmıs

hiç canını sıkma canım, görünce ve özellikleri duyunca fikrin değişebilir, bazıları fotoda çok güzel duruyor ama kullanmaya başlayınca ağırlığından hiçbir işe yaramıyor, artık hafifleri tercih ediyorlar, hatta baston tipleri çok önerenler oldu bana ama cesaret edemedik almaya, bi eve gelsin içinize sinmezse düşünürsünüz

ayy bu erkeklere göre halılarla perdeler hiç kirlenmiyorr:KK62::KK62: ben de geçen hafta zebraları storları sildim annemle, eşime de taktırdım, bayaa zaman aldı tabii, şimdi diyor 5 sene dokunmayız bunlara olduuu dedim :KK35::KK35:

bi doğuruverelim ben eğlenceyi geceleri oğlumla göstercem ona canım sabırla bekliyorum uykusunun en tatlı yerinde oğlumla uyandırıp ne cesit eziyetler yapcaz ona şimdilik gülsün:KK53:

Hahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkça :-):-) Benim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.

tam da öyle istiyorum iştee:KK73::stop: bulurum inşallah:cool::cool:

hiç canını sıkma canım, görünce ve özellikleri duyunca fikrin değişebilir, bazıları fotoda çok güzel duruyor ama kullanmaya başlayınca ağırlığından hiçbir işe yaramıyor, artık hafifleri tercih ediyorlar, hatta baston tipleri çok önerenler oldu bana ama cesaret edemedik almaya, bi eve gelsin içinize sinmezse düşünürsünüz

ayy bu erkeklere göre halılarla perdeler hiç kirlenmiyorr:KK62::KK62: ben de geçen hafta zebraları storları sildim annemle, eşime de taktırdım, bayaa zaman aldı tabii, şimdi diyor 5 sene dokunmayız bunlara olduuu dedim :KK35::KK35:
bulursun canım inşallah bulamazsan eger dediğin gibi diktririsin cok zor bir model deil hemencecik yaparlar cici anne:)

Back
X