• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bayramlıklarmzı aldık teyzelerii :)
o kadar tunik denedim ama afedersiniz göt göbek meydanda. son çare elbise denedim lcw de ve aldık şükür vücut elbise ile daha derli toplu oldu :-)
şal eşarp aldım elbiseye uygun renk.çok gezdim tabi karar veremeyince,sancı girdi haliyle .
paylaşsana grelim

Bence hoş. Ben bebek arabasında klasik çok bilindik Olanları şahsen beğenmiyorum. Bu farklı geldi bana. Bende quınny zapp xtra aldım. Bu da biraz o tarz. Bu arada kullanımı, manevra kabiliyeti de çok önemli. Inşallah görünce içine siner. Bebişin sağlıkla kullansın
cok tesekkurler teyzesıı

senın aldıgın araba tam ıstedıgım tarz, cok guzelmısss gule gule kullanın guzel gunlerde ınsallah

kızlar bugun arkadas dedıkı olurda epıdural anestezı olursan tembıhle sondayı onceden degıl uyustuktan sonra taksınlar yok yere canın yanmasın dedı aklınızda bulunsun

bırde soguk bırsey yıyıp ıcmemız sımdıden bebegın gazlı olmasını saglıyormus, soguk tuketmemk lazımmıs, hanı lohusalıkta dıkkat edılır ya gaz olmasın dıye, asıl sımdı dıkkat etmek gereklıymıs :KK12:

bayramlıklarmzı aldık teyzelerii :)
o kadar tunik denedim ama afedersiniz göt göbek meydanda. son çare elbise denedim lcw de ve aldık şükür vücut elbise ile daha derli toplu oldu :-)
şal eşarp aldım elbiseye uygun renk.çok gezdim tabi karar veremeyince,sancı girdi haliyle .

İyi günlerde kullan canım:KK68:

nesli60 nesli60 telden giriyorum foto yükleme beceremiyorum telden.
notebook eşimde,elime geçince yüklicem hemen fotosunu alışveriş topigine :) sende tesettürlydün yanlış hatırlamıyosam dimi ?

evet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...

cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl

tek olayı markası var. of :cry::KK43:
ya pusetli hali çok güzelmiş beğendim hayırlı olsun güle güle kullan

cok tesekkurler teyzesıı

senın aldıgın araba tam ıstedıgım tarz, cok guzelmısss gule gule kullanın guzel gunlerde ınsallah

Çok saol canım hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah. Bunlar aynı tarz arabalar. Daha çok yurt dışında tercih edilen tipler. Dediğim gibi klasik bebek arabası tercih edenlere göre değil ama ben farklı şeyleri severim. Bence modern tarzda bu arabalar. Kalitesini söylememe gerek yok zaten. Sen o arabayı eline alınca, kullanımını görünce eşine teşekkür edeceksin:KK66:

Çok saol canım hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah. Bunlar aynı tarz arabalar. Daha çok yurt dışında tercih edilen tipler. Dediğim gibi klasik bebek arabası tercih edenlere göre değil ama ben farklı şeyleri severim. Bence modern tarzda bu arabalar. Kalitesini söylememe gerek yok zaten. Sen o arabayı eline alınca, kullanımını görünce eşine teşekkür edeceksin:KK66:
ayy cnm suprsın ck sgl, bnm esımde o kafada bırıdır, ondan bayıldı arabaya herhalde, hep tarz seyler begenır, paraya da acımaz verır. ıns bende bayılırım :KK19:

Hahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkça :-):-) Benim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.
Canım benim bi arkadasin eşi de önceleri hergece nobetteydi hatta ama 10. Gunden sonra uyanamamis bile:KK14:

Ee tmm benimkide buna benzer puseti takinca zaten sana bakiyor cift yonlu olmasi gerekli degil 1 yasindan sonra sana bakmak istemicek zaten.. Bir yasina kadar oto koltugu gibide kullanirsin bence guzel bi model..

Back
X