• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım erken ayrılıyorsun iznee?
hayırlısı olsun benim de kontrolum salı günü ama ben bayramdan sonra da çalışıp sonra ki haftasında 37 yi doldurup bırakmayı düşünüyorum en azından şimdilik
benim bünyem artık kaldırmıyordu, bide sabahları belimden sağ bacağıma bi ağrı girmiş oluyor yarım saat üstüne basamıyorum, diyabet için diyet yapıyorum, okulda birbirine girdi tüm düzenim. O yüzden çıkayım izne dedim. Bu şekilde ilk dönemin bitmesine 1 hafta kalmış oluyor, o haftada rapor falan alıp dönemi kapatırım heralde diye düşünüyorum.

açıkçası bende gitmezdim. başka bi ilde ve başka bi doktorda doğum yapman en iyi ihtimal bence. allah korusun bayram bu. trafik olabilir. ve haberlerde görüyoruz en çok kazalar bayramda oluyo. trafik kazası faln olurallah korusun senin ve ya bebeğinin başına bişey gelse en çok üzülen yine sen olujrsun. ateş düştüğü yeri yakar. bence hiç riske girme.

Canım çok güvenilirdir kendisi. Öyle diğer satıcılar gibi para delisi de değil. Önce işimi yaparım sonra para mantığında bir bayan. Benim bütün arkadaşlarım yaptırdı ona çok memnun kaldık. Eğer çok yoğun olmazsa 3 günde yapıp yolluyor. Ben acelem yok dediğim halde 1 haftada gönderdi.

Aynı ağrıyı bende çekiyorum 2 gündür. Ama panik yapmadım. Düzenli değil çünkü. Muhtemelen rahim büyüyor, vücut doğuma hazırlanıyor.

Yaa Allah izin verirse inş ben mutlaka duşumu alıp, temizlenip son kontrollerimi yapıp öyle gitmek istiyorum. Hatta sancım çok olmazsa fön çektirmeye b ile gitmeyi düşünüyorum. Tabi dediğim gibi her şey yolunda giderse. Çok sancım olursa duş alır çıkarım hemen. 5 dakikaya kdr beklemem asla. Ne olur ne olmaz. Trafik olur bişey olur erkenden gidip odamda pilates topumla oyalanırım.

Ay ben seni dövücem. Vallahi dövücem.
Yavrum sen ne laf dinleyecen bi kuzusun yaa. Kocan ne şanslı dicem de adam tripcan. Sen niye bebeğini kendini riske atıyosun hayatım? Gitmeliyim ne demek? Sen hamilesin. Bütün programların sana göre yapılması gerekiyor. Doktoruma soruyum demişsin. Doktor sana hayır kesinlikle gidemezsin izin vermiyorum diyip kapında beklemicek. Bana kalırsa gitme dicek. Allah korusun bişey olsa doktorun mu sorumlu olacak sen olacaksın. O bebeğe sen sahip çıkacaksın. Bnm eşime bedava amsterdam tatili geldi bırak amsterdamı iş için 2 saatlik seyahate bile gitmemem lazım dedi. Hele ki sen gideceksin o bayram yoğunluğunda hamilehamile. Biraz kendini düşün kendini! Tamam mı kuzular?

Çikolatalar çok pahalı. Ben orduevinden aldırıcam. Daha doğrusu kardeşimin nişanlısı (elti lafına gıcık oluom) hediye olarak yaptıecakmış. Bana bırak dedi.

Canlarım benim ya.. Sormayın ben çok sessiz biriyim bu huyuma sinir oluyorum... Gebeliğim boyunca da nazlanmadım ya hiç o yüzden her şey normalmiş gibi geliyor bizim beye... Neyse ki doktorum kesinlikle önermem dedi ben de biraz abartarak söyledim gitmicem bayrama felan... O da ikileme düştü ben ne yapıcam orda babam hasta gelen giden olacak masraflar olacak vs. Dedim benim yapabileceğim ne var ben göze alamam dedim bakalım ne olacak kuzular...
Sizi seviyorum :KK19::KK19:

Sokak agziyla konusan daha yeni tanistigi kadinlara eliyle dokunup tutan adamlarin oldugu mesafesiz bi program bugun 5 dk denk geldim cok igrenc bi program..
aynen tiksinç verici resmen ya hem ağlayıp zırlıyorlar sonrada sonçtan memnun kalıyor rol yaptıkları nasılda belli zatn

Kızlar bugün doktordaydık ancak girebildimmmm... Bu bebişlerimiz bu ay çok nazlı çıktılar ya... Benim bebeğim de 15 günde sadece 330 gram almış.. 33+5 teyiz ve 2380 gram, 44,8 cm... Radyoloji uzmanı geçen kontrole göre az almış ama hala önde gidiyor kilosu dedi.. Doktoruma söyledim Zaten önde gidiyor hergün illa şu kadar gram alacak diye bir şey yok şu kalıpları aklına takma artık dedi... Yolculuğu söyledim kesinlikle önermiyorum dedi.. Eşime söyledim gitmicem artık ne yapacaksa kendi nasıl gidecekse bir çözüm bulsun... Kabızlık için osmolak diye bir ilaç verdi çünkü artık çok kötüyüm o da o kadar iğrenç bişi ki anlatamam:110:
Veeeee asıl meseleeeeeee 15 günde nerdeyse 2 kilo almışım 74 kilo olmuşum :KK57::KK57: Bu zamana kadar ayda 1 kilo alan ben 15 günde ne yapmışım anlamadım.. Ona rağmen bebeğim sadece 330 gram almış... 35. haftama girerken toplam 7 kilo almış bulunmaktayım yani arkadaşlar...

Kızlar merhaba biz bugün oglusun etiketlerinin siparisini verdik ve de çikolataları koymak için tepsi aldım afisimiz de yapıldı hazırlık devam bu arada sizce pusetin etrafına tül yaptırımmı karasız kaldım

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    332,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 10617706_1497067360550353_1786782527_n.webp
    10617706_1497067360550353_1786782527_n.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
Szce magnzyumun erkn dogum riskini azaltma etkisi var mi duydunuz mu boyle bise
Ben 18. Haftadan beri magvital kullanıyorum rahim ağrılarına iyi geliyo içmediğim zaman ağrım oluyo canım...
Suyunun azlığı için de armut tavsiye ederim suyu arttırıyomuş..ben her gün yemeye çalışıyorum..

Kızlar merhaba biz bugün oglusun etiketlerinin siparisini verdik ve de çikolataları koymak için tepsi aldım afisimiz de yapıldı hazırlık devam bu arada sizce pusetin etrafına tül yaptırımmı karasız kaldım
güzelmiş canım güzel günlerde kullan puset dediğin hastanedeki bebeğin yatırıldığı ise ay tül çok yakışıyor ben öneririm:KK25:

Back
X