Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hissetmiştim canm hatta Burda'da sormuştum hıçkırık tuttuğunda kasıgımın orda pıt pıt ediyordu birde ayaklarını hep göğüs altımda hissediyordum .. Kolları desen sag tarafımı deliyor sende hareketler ne tarafta ya da nasıl#sudecet cigim birsey soracagim bebegin bas asagi döndüğünü hissedebilir miyiz?
Canim tarif etmeyi deneyecegim dünden beri boyle hissediyorum ve zaman zamanBen hissetmiştim canm hatta Burda'da sormuştum hıçkırık tuttuğunda kasıgımın orda pıt pıt ediyordu birde ayaklarını hep göğüs altımda hissediyordum .. Kolları desen sag tarafımı deliyor sende hareketler ne tarafta ya da nasıl
Canım benim pek sacım yokmuş doğdugumda hatta 7 -8 aydan sonra uzamaya basmamış hatta kirpiklerim saclarım kaslarım bile sarılıktan gözükmüyomuş resimlere bakınca gülüyorum tombiş koca gözlü bi bebekmişim yas ilerledikçe yana yana bronz bi hatun oldum saclar kumrala döndübabamız esmer kara kaslı kara gözlü o yüzden merak ediyorum sacları çoksa siyahsa babasına benzemiştir sorucam doktora hiç bişi demedi bize çünkü
![]()
Günaydın canim konuşuldu fakat yönetmelikte maksimum iznin 13 hafta olabileceği yapiyor
Keşke senin dediğin gibi olsa da bebegimizle daha fazla kalsak
Bu arada bu bilgiyi dayandirdigin bir bilgi yönetmelik varsa yollar misin bana en adindan elimde belge bulunsun idareye karsi
Günaydın sekerimmmm sana iyi alışverişler dilerim bende bugün kisliklari cikarmayi düşünüyorum hamile elbisesi mi alacaksin yani bayramlik mi
kızımla babasına kahvaltı hazırladık. Bugün arkadaşlarım gelecek su böreği açacağız dolaba koymak için kışlıkları indireceklere kolay gelsin ben geçen hafta indirdim yazlıkları kaldırdım bizim sadece benimçantam kaldı o da bayramdan sonra halledeceğiz![]()
#sudecet cigim birsey soracagim bebegin bas asagi döndüğünü hissedebilir miyiz?
göndereyimsaçın rengi belli olmuyor canım, ben de sordum çünkü
bence aynı şeyi söylüyorsunuz canım, evet doğum tarihi önemli değil, 37 den fazla çalışma şansımız yok ve dolayısıyla 3 hafta mecbur doğum öncesinde kalıyor ve hepimiz tabii ki 13 hafta kullanabiliyoruz bence söyledikleriniz arasında fark yok ve ikisi de doğru
evet canım hiç fotoğrafım yok, şöyle güzelce giyinip süslenip fotoğraf çekileyim istiyorum elbise ile hem de bayramlık olur
ama bu da olmaz ki şimdi su böreğine bayılırımmmm
ben hissettim canım, hem popo yukardaydı hem de benim kasık ağrılarım başladı, tam 32 de döndü, zaten bir önceki kontrolde de yüzü hep yukarıya dönük olan bebek aşağı çevirmişti yüzünü
Merhaba güller ben ağrıdan duramıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ilaçlarımı kullanıyorum ama etkisi 3 saat sürüyor sonra sil baştan halim kalmadı dualarınızı bekliyorum
Dönmüştür muhtemelen canım bende gecen hafta pazar ayakkabimi baglarken döndüğünü hissetmiştim Pazartesi bi gittik dönmüş dedi ..bndede kaburgA kemiğimi ittirir hissi yarattı hatta oturamıyorum dik bir sekildeCanim tarif etmeyi deneyecegim dünden beri boyle hissediyorum ve zaman zaman
Sağ kaburgamin oradan göbek deliğinin hizasina kadar sis orasi boylu boyunca.
Kaburga kemiğini sanki ittiriyor
Az evvel uyandim canim sirt ustu yattim ama karnim yayilmadi tarif ettiğim gibi birde sol tarafta sertlik vardi ama daha küçük sağdakine nazaran
Bir iki günlük temizlikçi tut bence canım ben tuttum yarın gelecek cam kapı bamya tualet ne varsa her yeri yapacak
Günaydın anneler. Her gün yumurta yiyor musunuz? Bana bi bıkkınlık geldi hergün yemekten bu hafta hiç yemek istemedi canım. Her gün yenmeli mi sizce?
Yağmurlu bir Bursa sabahından herkese günaydınlar![]()
günaydınn şekerlerrrr, hepimize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta sonu olsun inşallah, bugün eksik alışverişleri tamamlamak ve güzel bir elbise bulabilmek için dışarda olucam, içime sinen birşey bulurum inşallah, sizler nasılsınız?
Canim şöyle hesap yapalim 37. Hafta da izne ciktin ve 40. Haftada doğum yaptin diyelim izinden itibaren 16 haftabence aynı şeyi söylüyorsunuz canım, evet doğum tarihi önemli değil, 37 den fazla çalışma şansımız yok ve dolayısıyla 3 hafta mecbur doğum öncesinde kalıyor ve hepimiz tabii ki 13 hafta kullanabiliyoruz bence söyledikleriniz arasında fark yok ve ikisi de doğru
evet canım hiç fotoğrafım yok, şöyle güzelce giyinip süslenip fotoğraf çekileyim istiyorum elbise ile hem de bayramlık olur
ben hissettim canım, hem popo yukardaydı hem de benim kasık ağrılarım başladı, tam 32 de döndü, zaten bir önceki kontrolde de yüzü hep yukarıya dönük olan bebek aşağı çevirmişti yüzünü
civil civil iste canim ne guzelKızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorumEki Görüntüle 1254428 Eki Görüntüle 1254430
kızımla babasına kahvaltı hazırladık. Bugün arkadaşlarım gelecek su böreği açacağız dolaba koymak için kışlıkları indireceklere kolay gelsin ben geçen hafta indirdim yazlıkları kaldırdım bizim sadece benimçantam kaldı o da bayramdan sonra halledeceğiz![]()
Kızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorumEki Görüntüle 1254428 Eki Görüntüle 1254430
teşekkür ederiz hamileyiz demi belli edelimCanim şöyle hesap yapalim 37. Hafta da izne ciktin ve 40. Haftada doğum yaptin diyelim izinden itibaren 16 hafta
Olur doğru
Fakat 38. De doğum yaparsan sen bu 16 haftalik iznin 14 haftasini kullanabilmiştir olursun 1haftasi 37-38 arazi geri kalan calisilan 5 hafta+ 8 hafta olur yani doğum yaptigin tarih bildiği kadariyla onemli
Canim foto çektirmek iyi fikir benim de yok hic
Kasik agrisi bende yok su anda sanki çok daha yukarida duruyor kuzumm
civil civil iste canim ne guzel
Evet canim aynen bende Dr sanki oturamiyorum nefessiz kaliyor gibiyim hep yatar vaziyette durmak istiyorumDönmüştür muhtemelen canım bende gecen hafta pazar ayakkabimi baglarken döndüğünü hissetmiştim Pazartesi bi gittik dönmüş dedi ..bndede kaburgA kemiğimi ittirir hissi yarattı hatta oturamıyorum dik bir sekilde
Düz renk şal şeklinde var bakın paylaşayım onu da hemencecikcanım güzele ne yakışmaz renkli olsun boşver canlı çıkar yüzün
nacizane fikrim örtün düz renk olsa daha bi iyi mi olurdu sanki uygun düz renk yoksa bu da güzel olur yani