• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydin kzlar, dün annemden eve gelirken, motorlaydik, kaza yapacaktik nerdeyse sarsildik azicik, düsmedik sukur, bebiste iyi tekmeleri atiyor.. fakat nedense dun geceden beri, özel bölgemde, vajinada yani, bir sizi var, hafif bir agri.. ilk defa oluyor. Niye anlamadim, kotu bisey yoktr umarim :(

Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum

Eklentiler

• IMAG0831.webp
    IMAG0831.webp
    146,6 KB · Görüntüleme: 68
Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde
anladım, hayırlısı olsun bakalım. sağlıkla dünyaya gelsinler de diğer şeyler bir şekilde hallolur artık, ders programında yoğun değilmiş madem zaten az kaldı bayrama..

Günaydin kzlar, dün annemden eve gelirken, motorlaydik, kaza yapacaktik nerdeyse sarsildik azicik, düsmedik sukur, bebiste iyi tekmeleri atiyor.. fakat nedense dun geceden beri, özel bölgemde, vajinada yani, bir sizi var, hafif bir agri.. ilk defa oluyor. Niye anlamadim, kotu bisey yoktr umarim :KK43:

çok geçmiş olsun canım
benim de zaman zaman oluyor canım senin ilk oldu sanırım o ağrıdan

İnsan kendi kendine de nazar değdirir mi be kardeşim :KK11:
Herkes griple, enfeksiyonla,hastalıklarla uğraşırken ben hep içimden diyordum çok şükür hiç hastalanmadan hamişliği atlatacağım diye. Şimdi burnum akıyor ve gözlerim yaşarıyor. Kim bulaştırdı bana bu gribi. Gidip limon sıkıp onu içeyim bari :KK61: Her türlü nazarı kendime değdirme gibi bir potansiyelim var resmen yaa :KK12: Kendime tripliyim şu anda :KK11:

İnsan kendi kendine de nazar değdirir mi be kardeşim :KK11:
Herkes griple, enfeksiyonla,hastalıklarla uğraşırken ben hep içimden diyordum çok şükür hiç hastalanmadan hamişliği atlatacağım diye. Şimdi burnum akıyor ve gözlerim yaşarıyor. Kim bulaştırdı bana bu gribi. Gidip limon sıkıp onu içeyim bari :KK61: Her türlü nazarı kendime değdirme gibi bir potansiyelim var resmen yaa :KK12: Kendime tripliyim şu anda :KK11:

geçmiş olsun canım al önlemini sonra dökülürsün valla

Günaydın canlarım oğluşumla bana babamızdan grip geçti çok fenayım boğazlarım çok ağrıyo kızımda içime sığmıyo sanki kolu bacağı sip sivri çıkıyo karnımdan çok tuhaf oluyorum:KK48:

Günaydin kzlar, dün annemden eve gelirken, motorlaydik, kaza yapacaktik nerdeyse sarsildik azicik, düsmedik sukur, bebiste iyi tekmeleri atiyor.. fakat nedense dun geceden beri, özel bölgemde, vajinada yani, bir sizi var, hafif bir agri.. ilk defa oluyor. Niye anlamadim, kotu bisey yoktr umarim :KK43:
geçmiş olsun canım, bebiş kımıldıyor madem aklına kötü bir şey getirme, ağrıların önemsizdir inşallah.

Bu da sal şeklinde çok mu boğar diyorum
bence şal ile daha güzel olur ama elbise içindeki diğer renklerden birini kullansan pembe boğmaz. Mavi mesela???

Günaydın anneler. Her gün yumurta yiyor musunuz? Bana bi bıkkınlık geldi hergün yemekten bu hafta hiç yemek istemedi canım. Her gün yenmeli mi sizce?

yiyorum canm..mecburen hergün 1haşlanmış yumurta..bende sıkıldım ama yapcak bişe yok yemiyince vicdanen rahatsız oluyorum

geçmiş olsun canım al önlemini sonra dökülürsün valla
Evet valla almalıyım. Dünya kadar yapılacak iş var Pazarı bekledik şimdi Tek pazarımı da yatarak geçiremem :KK48:
Bütün gün C vitamini depolayayım bakalım.
Günaydın canlarım oğluşumla bana babamızdan grip geçti çok fenayım boğazlarım çok ağrıyo kızımda içime sığmıyo sanki kolu bacağı sip sivri çıkıyo karnımdan çok tuhaf oluyorum:KK48:
Geçmiş olsun canım ya benimde başladı bu gün göz yaşarması ve burun akıntısı. İnş Allah kısa sürede toparlarız.

Back
X