• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İnsan kendi kendine de nazar değdirir mi be kardeşim :KK11:
Herkes griple, enfeksiyonla,hastalıklarla uğraşırken ben hep içimden diyordum çok şükür hiç hastalanmadan hamişliği atlatacağım diye. Şimdi burnum akıyor ve gözlerim yaşarıyor. Kim bulaştırdı bana bu gribi. Gidip limon sıkıp onu içeyim bari :KK61: Her türlü nazarı kendime değdirme gibi bir potansiyelim var resmen yaa :KK12: Kendime tripliyim şu anda :KK11:
ayyy çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı süt iç ilerlemesin bende fenayım burnum akıyo boğazlarım ağrıyo havalarda dengesiz ondanda oluyo inşallah hemen atlatırız:KK1:

AH İSTANBUL İSTANBULLLLLLLLL OLALI GÖRMEDİ BÖYLE HAMİŞ
HEHE
hahaaa evetttt:KK76::KK46::KK76::KK76::KK76:

geçmiş olsun canım, bebiş kımıldıyor madem aklına kötü bir şey getirme, ağrıların önemsizdir inşallah.

bence şal ile daha güzel olur ama elbise içindeki diğer renklerden birini kullansan pembe boğmaz. Mavi mesela???
Sagol canim, insallah önemli degldir, ilk defa oluyor, ondan tedırgnim.

yaa canım bu hamilelikte kaç oldu aynı şey oluyorr, eşim fırına gitmişti ekmek almaya, su böreği de almış, yedim ben de bir keresinde canım tiramisu istemişti, cuma akşam misafir gelecekti, hafta sonu tiramisu yaparım dedim, hazırları sevmiyorum, arkadaşlar gelirken tiramisu getirmişler, evde kendi yapmış, benzer şeyler çok oldu, kızımın dua enerjisi yüksek galiba:KK46::KK46:

Canim şöyle hesap yapalim 37. Hafta da izne ciktin ve 40. Haftada doğum yaptin diyelim izinden itibaren 16 hafta
Olur doğru
Fakat 38. De doğum yaparsan sen bu 16 haftalik iznin 14 haftasini kullanabilmiştir olursun 1haftasi 37-38 arazi geri kalan calisilan 5 hafta+ 8 hafta olur yani doğum yaptigin tarih bildiği kadariyla onemli

Canim foto çektirmek iyi fikir benim de yok hic

Kasik agrisi bende yok su anda sanki çok daha yukarida duruyor kuzumm
civil civil iste canim ne guzel

canımm 37 de ayrıldın diyelim üzerine 16 hafta sayıyorsun, ister 38 de doğum yap, ister 41 de dönüş tarihin aynı, 40 ı varsayarsak doğum sonrası 13 hafta iznin tamamı her durumda 16 hafta, anlatabildim umarım

Sabah sabah tansiyonum düştü en iyisi kalkıp kahvaltı kurayım yavaş yavaş :KK14:

at ağzına birkaç zeytin annesi, toparla kendini

bence tek tenk kesinlikle daha iyi ama çiçeklerin mavisinden ya da lacivert daha iyi olur
elbiseninde kırmızılığını alır biraz sanki:KK22:

Tek renk çok daha hoş olmuş. Çok renkli geliyorsa gözüne elbisenin içindeki koyu renklerde bir şal ile de kullanabilirsin.
Güzelmiş elbisen güle güle kullan.

bana sorarsan bu daha iyi derim canım

geçmiş olsun canım, bebiş kımıldıyor madem aklına kötü bir şey getirme, ağrıların önemsizdir inşallah.

bence şal ile daha güzel olur ama elbise içindeki diğer renklerden birini kullansan pembe boğmaz. Mavi mesela???
tamam kızlar şal kullanıyorum ama mavi tek renk alayım o zaman

yaa canım bu hamilelikte kaç oldu aynı şey oluyorr, eşim fırına gitmişti ekmek almaya, su böreği de almış, yedim ben de bir keresinde canım tiramisu istemişti, cuma akşam misafir gelecekti, hafta sonu tiramisu yaparım dedim, hazırları sevmiyorum, arkadaşlar gelirken tiramisu getirmişler, evde kendi yapmış, benzer şeyler çok oldu, kızımın dua enerjisi yüksek galiba:KK46::KK46:

canımm 37 de ayrıldın diyelim üzerine 16 hafta sayıyorsun, ister 38 de doğum yap, ister 41 de dönüş tarihin aynı, 40 ı varsayarsak doğum sonrası 13 hafta iznin tamamı her durumda 16 hafta, anlatabildim umarım

he he şanslı velet

nasipleriyle geliyor kuzuklar

ayyy çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı süt iç ilerlemesin bende fenayım burnum akıyo boğazlarım ağrıyo havalarda dengesiz ondanda oluyo inşallah hemen atlatırız:KK1:

hahaaa evetttt:KK76::KK46::KK76::KK76::KK76:
İnş Allah atlatırız hemen. Bol bol ıhlamur- limon :KK48:

Ayy kızlaarr çok şaşkınım 9.ayıma geldim bebek doğacak nerdeyse bugün kv eşimi aramış eksikleri neler söylede alalım demiş çok komik değilmi ya bu zamana eksikmi kalır şaka gibiler valla:KK11: gülüym mi ağlayım mı bilemedim:KK53:

Heheheh bizimkinde hiç ses yok daha daha ne sordu nede gelip yaptıklarımızı gördü :KK62:

@kubba ablacm bebeğinin sırtı sağ tarafında başı aşağıda ve sol tarafında tarif ettiğin o küçük sertlik de ayak topukları olabilir tahmin ediyorum sadece. genelde benim son iki kontrolde hep kafa aşağıda sırtını tam göbek deliğime yaslamıs ayaklar göğüs altımda ve kollar sağ sol tarafım da.

Günaydın kızlar ,dün kontrolümüz vardı kızım 2030 gr olmuş:nazar:Çok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza

Günaydın kızlar ,dün kontrolümüz vardı kızım 2030 gr olmuş:nazar:Çok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza

maşallah kızına canım :nazar:
kiloyu sorun etme çıkınca zaten alıyorlar
hem çıkması da kolay olur :KK66: Allah kavuştursun

DSC_0770~2.webp
bakın kızçeme naptımmmm:D:D

Back
X