• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar ,dün kontrolümüz vadegilızım 2030 gr olmuş:nazar:Çok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza
Masallah kizina benim oglumda birazcik zayif ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil dogum sekli icin ne onerdi dr un..

Günaydın kızlar herkese
Biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık ananemizi bekliyoruz
Eşyalarımız hazırdı ama bavula yerleşmemişti henüz onu halledecek bugün
İkinci carputi carputi vakasıda benim hafta olmuş 36 :KK48:

Sen hallettinmi canım carputi carputi

carputi carputi sen belgesel izliyorsn yine iyi. ben müge anlı izlemiştim dün etkisinde kaldım heralde ki gece bende yüzünü daha önce hiç görmediğim bi adam tarafından takip ediliyorum hamile de olunca tospa hızında koşturup durdum adamdan kaçacam diye anne diye bağırıyordum bi yandan da.en son ağladım meğer rüya dışında da ağlayıp bağırıyormuşum eşim uyandırdı korkmuş bebekle mi ilgiliydi diye sarıldı garibim. ağlayarak anlattim gülüyo bi de beni dinlerken (:

Masallah kizina benim oglumda birazcik zayif ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil dogum sekli icin ne onerdi dr un..

Sağol cnm.kiloyu hiç takma cnm benim yeğenim 2450 doğdu şimdi maşallah çok ama çok sağlıklı ve kilosunda gayet iyi.
doğum şekli ile ilgili normal doğum tarafında şuan doktorum aslında tüp bebek olduğundan sezeryan der herkes ama bence normali denemeliyiz dedi sonuçta bütün bebekler kıymetlı tüp diye ayırmak çok yanlış dedi,bende aynen doktorum gibi düşünüyorum.ama sezeryan olmak istersende 39haftadan önce almam dedibende doktorum nasıl uygun görürse öyle yapmayı düşünüyorum doğumu.sağlıklı doğsun bebeğimde gerisine katlanırım ben

Kızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorumEki Görüntüle 1254428 Eki Görüntüle 1254430
Canım elbise güzel ama eşarbını tek renk kullansan daha iyi bence şalda olabilir elbise eşarp desenli olunca bana birbirini bastırıyor gibi geliyo

Sağol cnm.kiloyu hiç takma cnm benim yeğenim 2450 doğdu şimdi maşallah çok ama çok sağlıklı ve kilosunda gayet iyi.
doğum şekli ile ilgili normal doğum tarafında şuan doktorum aslında tüp bebek olduğundan sezeryan der herkes ama bence normali denemeliyiz dedi sonuçta bütün bebekler kıymetlı tüp diye ayırmak çok yanlış dedi,bende aynen doktorum gibi düşünüyorum.ama sezeryan olmak istersende 39haftadan önce almam dedibende doktorum nasıl uygun görürse öyle yapmayı düşünüyorum doğumu.sağlıklı doğsun bebeğimde gerisine katlanırım ben
Masallah valla kalmadi boyle ince dusunceli drlar guzel guzel aciklamis begendim acikcasi.. İnsallah sag salim kucagina alirsin Hakkimizda ne hayirliysa o olsun hep oyle dua ediyorum..

Evet cnim.sezrryan olcak.mecbur damr sorunum var benim hemde tansiyon kan sulandirici igenkullaniyorum beneim bebegimde 2asilama 2 tup bebek sonrasi kendiliginden olan bir bebek dr riske atmak istemiyorim bende istemiyorum sesrryan olsun bebek strese giriyomus cunku bu durmda igne kesilince insallah sesrryan ile dunyaya gelicek 7 kasimda degismesse

Gogii ya bende Cleaxan 0.4 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu yüzden çok endişe ediyorum doktor doğumdan 2 gün önce keseceğimizi söyledi iğneyi doğumum da 13 Kasım olacak kısmet olursa sana kaç gün önce kestirecekler? Birde benim iğneyi vurulduktan sonra daha kesmeden sezaryen tarihimden önce erken doğum vs başlarsa korkum olmaya başladı aşırı derecede :( Doktorun kaçıncı haftada alacak acaba seni sezaryen için? Benim ki 38+3 diyor şimdilik ama çok endişeliyim.....

Masallah valla kalmadi boyle ince dusunceli drlar guzel guzel aciklamis begendim acikcasi.. İnsallah sag salim kucagina alirsin Hakkimizda ne hayirliysa o olsun hep oyle dua ediyorum..

Evet cnm tam 2saat eşimle bana ayrıntılı bir şekilde açıkladı sağolsun doğum şeklillerini.aynen cnm hayırlısı nasılsa öle gelsin bebişlerimiz.ama kısa yolu seçip direk sezeryan dememesi çok hoşuma gitti benimde ,çünkü gerçekten tüp bebek değince herkes sezeryan diyo hemen.

Canım elbise güzel ama eşarbını tek renk kullansan daha iyi bence şalda olabilir elbise eşarp desenli olunca bana birbirini bastırıyor gibi geliyo
tamam canım tek renk alayım şal almamı önerdiler arkadaşlar teşekkrler hepinize

günaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime.. Ekran Alıntısı.webp

Günaydın kızlar ,dün kontrolümüz vardı kızım 2030 gr olmuş:nazar:Çok kilolu olmayacak ama zayıfla diyemeyiz dedi doktorumuz.sağlıklı olsunda kilo alır nasıl olsa.doğum hakkındada konuştuk galiba artık gerçekten az kaldı kavuşmamıza
Maş Allah kızına :nazar::nazar: Aynen valla sağlıklı olsunlarda kilo sonradan gelir.
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. DEğişik, şık olmuş. :KK9::KK9:
Dün belgesel konusmaktan gece rüyamda goril kovaliyodu beni.. Esim bismillah bismillah diye uyandirdi korkma ne gordun dedi.. Dedim goril kovaliyodu beni bi kahkaha atti doguruyorum sanmis ayy ayy diye bagiriyomusum :KK48:
:KK70::KK70: o kadar belgeselden sonra olacağı buydu :KK70::KK70:
carputi carputi sen belgesel izliyorsn yine iyi. ben müge anlı izlemiştim dün etkisinde kaldım heralde ki gece bende yüzünü daha önce hiç görmediğim bi adam tarafından takip ediliyorum hamile de olunca tospa hızında koşturup durdum adamdan kaçacam diye anne diye bağırıyordum bi yandan da.en son ağladım meğer rüya dışında da ağlayıp bağırıyormuşum eşim uyandırdı korkmuş bebekle mi ilgiliydi diye sarıldı garibim. ağlayarak anlattim gülüyo bi de beni dinlerken :-)
:KK70::KK70: İzlemeyin öyle şeyler yaaa bak etkisinde kalıyorsunuz. Kocaları korkutuyorsunuz :KK70::KK70:
günaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime..Eki Görüntüle 1254489
Günaydın canım. Sizede mutlu hafta sonları :KK48: Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bence değiştirme gayet güzel.

günaydın mutlu hafta sonları güzel anneleer.. kapı süsümüz isme karar verme sonucumuzda tamamlandı.. nasıl olmuş sizce her şeyini ben yaptım.. sanki biraz çok mu karışık, çok mu göz yoruyor biraz değişiklik yapmalı mıyım sizce pek sinmedi içime..Eki Görüntüle 1254489
Canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullanın bizde ismimize defne.diye karar verdik başından beri ben ahşaptan emzik askısı felan yaptım defne diye karnımı hep defne diye sevdim eşimde dün eslem olsa olmaz mı anlamını çok sevdim diyo napcaz bilmem:KK43:

çok tatlı olmuş canımyaa eline sağlık

Back
X