• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullanın bizde ismimize defne.diye karar verdik başından beri ben ahşaptan emzik askısı felan yaptım defne diye karnımı hep defne diye sevdim eşimde dün eslem olsa olmaz mı anlamını çok sevdim diyo napcaz bilmem:KK43:
çok teşekkür ederim canım ben de saç bandını pek beğendim.. eslem benim liseden beri hayalimdi hani derler ya bi kızım olursa ismini bu koyarım diye.. sonra hamileliğimde vazgeçmiştim.. artık kimseye söylemeyeceğiz çünkü etraf çok etkiliyor ay o ne şu daha güzel fln fln.. ben aslında zeynep erva istiyordum ama olmadı.. içine sinmiyorsa değiştirmeyin bence hep defne demişsin cici kızına..

Baksaniza şunlara teyzeleri tam yemelik zeyy88 zeyy88 senin kizcelerde boyle lokum olcaklar :KK36:

Eklentiler

• IMG-20140927-WA0000.webp
    IMG-20140927-WA0000.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 92
Baksaniza şunlara teyzeleri tam yemelik zeyy88 zeyy88 senin kizcelerde boyle lokum olcaklar :KK36:
Carputi ya seninde sancıların oluyormu benim 3 gündür çok yoğun sancım oluyo kasıklarımda karnımda sanki tuvalete sıkışmışım gibi gaz sancısı gibi çok yordu beni acaba erkenmi gelcek ki benimki, sendede varmı?

Carputi ya seninde sanların oluyormu benim 3 gündür çok yoğun sancım oluyo kasıklarımda karnımda sanki tuvalete sıkışmışım gibi gaz sancısı gibi çok yordu beni acaba erkenmi gelcek ki benimki, sendede varmı?
Cok hafif oluyor karnimin alt kisminda kuyruk sokumum aciyor bide nstde de bi kac sanci.cikti ama asiri bisey degil cok mu oluyor senin.. Bu saatten sonra gelse bile erken olmaz merak etme lutfen

demi yaa..saol canmm acele ettimi sanıyodum..

Hiçte acele etmiyorsun valka, ben yıkayalı 2 hafta oldu ütüledim dolabına yerleştirdim. Zatem baya uzun sürüyor. Hele ütülemesi minik minik ;)))

Bu arada herkese Günaydın, biz uyandık kahvaltımızı yaptık eşimle temizlik yaptık şimdi keyif zamanı :)

Cok hafif oluyor karnimin alt kisminda kuyruk sokumum aciyor bide nstde de bi kac sanci.cikti ama asiri bisey degil cok mu oluyor senin.. Bu saatten sonra gelse bile erken olmaz merak etme lutfen
Benim nst de bişey çıkmamştı ya hatta doktor bayramda gelmez merak etme dedi ama 3 gündür baya var doktorada gtmedim bida daha pzrtesi gittim bilmiyorum artık hayırlısı gelirsede başımız üstüne napalım:-) 36 ya girseydik yeterdi,

Allah korusun gelmez merak etme stres yapma hic ayaklarini sicak tut usutuyosun belki ben corapla geziyorum.. Gecen benim baya sancim oldu esimde bi tuvalete git bence dedi hakkaten tuvaletim gelmis :KK48:
Benim nst de bişey çıkmamştı ya hatta doktor bayramda gelmez merak etme dedi ama 3 gündür baya var doktorada gtmedim bida daha pzrtesi gittim bilmiyorum artık hayırlısı gelirsede başımız üstüne napalım:-) 36 ya girseydik yeterdi,

Allah korusun gelmez merak etme stres yapma hic ayaklarini sicak tut usutuyosun belki ben corapla geziyorum.. Gecen benim baya sancim oldu esimde bi tuvalete git bence dedi hakkaten tuvaletim gelmis :KK48:
:-) hihi iyimiş bende bi deneyim şimdi:-) ayy bura soğuk zaten ben patikle geziyorumda neyse bakalım inş bişey olmaz Allah' a emanet napıym:-)

Günaydın anneler. Her gün yumurta yiyor musunuz? Bana bi bıkkınlık geldi hergün yemekten bu hafta hiç yemek istemedi canım. Her gün yenmeli mi sizce?

Canım esas artık bundan sonra kalsiyum ve proteine ihtiyaçları var kemikleri gelişiyo..yiyebildiğin kadar ye...

Günaydın canim konuşuldu fakat yönetmelikte maksimum iznin 13 hafta olabileceği yapiyor
Keşke senin dediğin gibi olsa da bebegimizle daha fazla kalsak
Bu arada bu bilgiyi dayandirdigin bir bilgi yönetmelik varsa yollar misin bana en adindan elimde belge bulunsun idareye karsi

657 sayılı devlet memurları Kanunundan bahsediyorum canım ben özel sektörü bilemiyorum..

Allah analı babalı büyütsün bize de çok azz kalmışşş:KK17::KK17:
Daha çantalar bile hazır degil valla. :D
Ben hislerime göre, kasımda doguracam, hatta 15inden sonra gibime geliyorrr. :) garip bi his iste,insallah acil bise olmaz da öyle dogar yaa.

evet kolaymış gerçekten benimde yapasımgeldi
yap yap canım miniklerimizin güzelliklerine güzellik katıyo böyle şeyler

çok teşekkür ederim canım ben de saç bandını pek beğendim.. eslem benim liseden beri hayalimdi hani derler ya bi kızım olursa ismini bu koyarım diye.. sonra hamileliğimde vazgeçmiştim.. artık kimseye söylemeyeceğiz çünkü etraf çok etkiliyor ay o ne şu daha güzel fln fln.. ben aslında zeynep erva istiyordum ama olmadı.. içine sinmiyorsa değiştirmeyin bence hep defne demişsin cici kızına..
yok canım sinmemek değil eslem çok güzel bi isim ama ağzım alıştı defneye oğlumun adını eşim koydu muhammed talha bakalım bunada ortak bişey bulabilcekmiyiz

Hiçte acele etmiyorsun valka, ben yıkayalı 2 hafta oldu ütüledim dolabına yerleştirdim. Zatem baya uzun sürüyor. Hele ütülemesi minik minik :KK66:))

Bu arada herkese Günaydın, biz uyandık kahvaltımızı yaptık eşimle temizlik yaptık şimdi keyif zamanı :)
ohh ellerine sağlık annesi..haklısınız valla canlar..bende başlıyım bugün en ii si

Back
X