- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım tövbe yaa hiç öyle laf edilirmi hem hamilesin hemde karnındaki torunu yaaayüce rabbim hiç kimseyi böyle bir acıyla sınamasın
Valla benimkide bir tane badi bile almadı ki sormadı bugüne kadar hiç ama beklemiyorum artık kendi bilir
Annem yeter bana çok şükür bebeğimin odasından kıyafetine benim pijamamdan kullanacağım pike setine ki ayağıma giyeceğim çoraba kadar aldı herşeyini ben sadece bi kaç kez ufak tefek alşveriş yapabildim allah yokluklarını göstermesn inş bizlere hayırlı evlat olmayı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
bebişin adı elif mi olacak? biz de elif düşünüyoruz kısmetse..Gunaydinlar yatak keyfi yapıyoruz elifimle
Sanki bitek seninkilerin torunu benim kv kp de öyle işte canım sen doğurmaya yakın sorarlar lafın gelişi boşver Allah muhtaç etmesin, eşim herşeyini aldık biz eksik yok deyince niye acele ettniz biz alcaktık dyomuş nerdeyse bebek doğcak acele etmişiz ki bu zamana kadar 1 kere bile sormadılar ne diye beklycektik acaba![]()
Allahım tövbe yaa hiç öyle laf edilirmi hem hamilesin hemde karnındaki torunu yaaayüce rabbim hiç kimseyi böyle bir acıyla sınamasın
Valla benimkide bir tane badi bile almadı ki sormadı bugüne kadar hiç ama beklemiyorum artık kendi bilir
Annem yeter bana çok şükür bebeğimin odasından kıyafetine benim pijamamdan kullanacağım pike setine ki ayağıma giyeceğim çoraba kadar aldı herşeyini ben sadece bi kaç kez ufak tefek alşveriş yapabildim allah yokluklarını göstermesn inş bizlere hayırlı evlat olmayı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
Allahım yarabbim ya ne sinir bozucular sana ne ister önce alırım ister sonraAynenn..
Eşime her çarşıya çıkalm deyişimde bnm kv ''onlarn hepsi bi günlük iş,doğuncada gdip alınablr her yer dükkan'' diye diye az daha kocamı babalık sorumluluğundan uzaklaştıracaktı.
Ben eşimi karşıma alıp kk alışveriş topiğini gösterp ''bak görüyo musun herkes bseylern ucundan tutmaya başlamş vakitlice bzde başlayalm '' demesem..
NEYSE İŞTE LAFA GELİNCE ÇOK,İCRAAT YOK..![]()
Ayy canım ya hayırlısı olsun hakkında belkide yapmışsındır sana öyle gelmiştir stresten falan, bu bebişler yaramaz anam rahat yok bizeKızlar kpss sınavına girdim çok kötü geçti. Hem sorular zordu hem de kerem hiç rahat durmadı. Sıraya işaretlemk için eğildiğimde tekme attı dik durdum kaburgamı acıttı sürekli hareket halindeydi sınava konsantre olamadım bildiklerimi bile yapamadım
güle güle giy canım. kıyafetin çok güzel renklri falan..ama bence üzerine tek renk eşarp yada şal kullanırsan daha şık olur sanki.mesela kıyafetteki mavi çiçeklerin renginden olabilir.Kızlar bayramda bu kıyafeti giymeyi düşünüyorum ayrıca fotoğraf çekiminde de bunu giyeceğim bizde profesyonel makine var dışarda cekinecegiz kıyafetin nasıl çok mu renkli yorumlariniz bekliyorumEki Görüntüle 1254428 Eki Görüntüle 1254430
Super olur yaa benim saçlar sarı ve karamel tonlarını almıyor yoksa çok güzelKızlaaaaar saç konusu açılmış bende bir haftadır saçlarıma takmış durumdayım Allahtan beyazlarım yok o yüzden boyatmaya gerek kalmadı gebelik boyunca,boyatmakta istemiyorum ama uçlarına şöyle bişeyler yaptırmak istiyorum bir bakın bakem Eki Görüntüle 1254152
Birde güzel ciciler alıcam kendime hayırlısıyla bir doğurayım bakımlı anne olucam inşallah,kocamada feminen görünmek istiyorum siz anladınız onu![]()
![]()
kızlar hamile oılduğumu öğrenince oğluma bir mektup yazmıştım kitabımızın açılışınıda bu yazıyla yaptık sizlerlede paylaşmak istedim
Muhammedim....
seni kucağıma aldığım ilk an yüreğimin çarptığını hissettim. Dünya yüzünde hiç tatmadığım ve tanımadığım bir sınaklığın tenimde buluştuğunu hissettim. güneşten daha sıcaktı bu daha çok ısıtıyodu içimi. insan olduğumu hissettim o gün yaşadığımı ve nefes aldığımı... kucağıma aldığım şey yüreğimin ta kendisiydi, insan kendi yüreğini kendi avuçlarının arasına nasıl alırsa öyle bişeymiş bu. seni ilk bağrıma bastığım an kokunu hissettim. ve kurtuldum adeta derdimden kederimden. unutuverdim o gündelik sıkıntıların omzunda olduğunu gördüğüm tek şey sevgiydi, duyduğum tek şey sevgi... göz göze geldik. kara bir göz böyle güzel mi bakar mış? böyle mi sevdalanırmış insan insana? dokunmaya kıyamıyorum yüzüne. kendimden sakınıyorum seni. kucağıma aldığım an dünyanın en dünyanın en mutlu kadını ettin beni.
seni kucağıma aldığımda ağlamak istedim biliyomusun? daha evvel neden gelmedin neden beni böyle güzel bir duygudan uzak koydun diyerek.ağladımda bebeğim. ağladım. hoş geldin Muhammedim diyerek ağladım. sevdama zağladım, sevincime ağladım. evimde artık karanlık olmayacak diyerek ağladım. ışığım yanıyorsa , dumanım tütüyorsa bunun sebebi sen olacıktın. hoş geldin bebeğim. ait olduğun yere siğneme hoşgeldin. kucağıma hoşgeldin. ben seni çok istedim. her gördüğüm boş beşikte düşledim. vitrinlerde gördüğüm o minicik elbiselerde aradım. semaya kaldırdığım ellerimde aradım. şimdi koynuma baktıkça seni kollarımın arasına sardıkça anladım ki dünyanın en şanslı en mesut insanı benim. kulağına fısıldıyorum usulca , sana müjdeler olsun muhammedim iyiki geldin.
seni sana anlatamayacağım kadar, anlatamadığım kadar vehissettiremiyeceğim kadar çok seviyorum. umutlarımda sen varsın oğlum. düşlerimde sen varsın. beklentilerimde sen yaşamıma yön veren sen , yol veren sen. aynaya bakınca seni görüyorum gözlerimde. yüreğime dokunduğumda seni buluyorum. seni öyle çektim ki içime sende değilim ben, sen bendesin. adımı unuttum, benim adım sensin Muhammedim.
bu yazıyı okuduğun zaman bilinçlemiş olcaksın bebeğim. dün öğrendim bir kardeşin oluyo abi oluyo benim bebeğim. kızma olur mu bana çok küçüktüm ememedim diye kıskan ma olurmu. sen benim ilk göz ağrımsın aşkımsın , canımsın. yaşam kaynağımsın.
unutma oğlum ve her okuyuşunda hatırla annen seni çok seviyor bu kalbide sizin için atıyor......
04.03.2014 salı
İnşallah yapmışımdır canım pişman oldum girdiğime. Üni.deydi sınav masayla sıranın arası çok uzaktı anca erişebiliyodum ve yere sabitlemişler masayı ben eğildikçe rahat durmadı yaramazz bi doğsun sorcam ben onaaAyy canım ya hayırlısı olsun hakkında belkide yapmışsındır sana öyle gelmiştir stresten falan, bu bebişler yaramaz anam rahat yok bize![]()
ayy Allah razı olsun canım benim o zamanlar çok ağlamıştım oğlum emmeyi bırakmak zorunda diye 11 aylıktı daha içimi biraz olsun rahatlatır diye yazmıştım rabbim yavrularımıza da bizlere eşlerimizede hem nu dünyada hemde öbür dünyada mutlu olmayı nasip etsin inşallahCennet boşuna serilmiyor annelerin ayaklarının altına..
Ayağı öpülesi annelerden birisin,ne kadar içten yazmışşın eline diline yüreğine sağlık duygulandırdın![]()
biz bir türkiye haritası indirdik netten boyama şayfası şeklinde.altında da şehir isimleri ve plakalar yazılı.her gece yatmadan o gün hangi şehrin plakasıysa boyuyoruz.Bugün şafak sayım Sivas 58
Sivasın yollarına çıkayım dağlarına![]()
AMİNNNNNNNNNNN :)ayy Allah razı olsun canım benim o zamanlar çok ağlamıştım oğlum emmeyi bırakmak zorunda diye 11 aylıktı daha içimi biraz olsun rahatlatır diye yazmıştım rabbim yavrularımıza da bizlere eşlerimizede hem nu dünyada hemde öbür dünyada mutlu olmayı nasip etsin inşallah![]()
Canim ben devletteyim zatenCanım esas artık bundan sonra kalsiyum ve proteine ihtiyaçları var kemikleri gelişiyo..yiyebildiğin kadar ye...
657 sayılı devlet memurları Kanunundan bahsediyorum canım ben özel sektörü bilemiyorum..
ben de yapmayı çok istiyorum.özellikler izne ayrıldığım dönemde.ama boş bandanayı nerden aldın canım? ben bulamıyourm süslemek için
aynen bugün bendede aynı durum var çok kötü yanıyor ve iyice ağırlığı çöktü sanki üzerime yürümek zorlaşıyrMidem yanıyorrrr sırtım ağrıyorrr uyuyamıyırum yaaaaa
Bildiğim kadarıyla son uç hafta aktarilmiyor canimmerken doğum olursa kullanamadıgın izinleri aktarabiliyorsun doğum sonrasna..
en nefret ettiğim tip benm eşimin abiside aynı şekilde oda gelip kalmştı bizde oturduğu yerden kalmıyo hatta hep aynı köşede oturuyordu evde deli oluyordm allahtan o zamanda hamile değildim hamile olsaydm keinlikle eşime söylerdm bi an önce gitmesi için elimden geleni yapardm gerekirse tartışma çıksn vala şu durumda bnm rahatm herşeyden daha önmliKizlar bi akil verin ltfen...kaynim burda,yasadigim yerde evleri olmasina ragmen bizden cikmiyo..askerden yeni geldi is ariyo ama oturdugu yerden...ustelik ben cok agirlasmis durumdayim.yatamiyorum haliyle.hizmet etmek lazim.esim deseniz umrunda degil.ince dusunmez benim okuz...hatta daha da kalmasi icin israr ediyo.ben mi buyutuyorum bilmem ama sonucta bu agir halimle evimde misafir gibiyim...esimle kavga etmek istemiyorum.kv.nin umrunda degil.bi aramadibile...
evet aktarılmıyor cünkü en fazla 37 ye kadar çalışabiliyorsun.Bildiğim kadarıyla son uç hafta aktarilmiyor canimm