- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
evet okudum
bu ailesi konusunda gerçektende yük sizin üzerinizdeymiş
valla sen çok iyiymişsin ben kesinlikle bukadarına müsaade etmezdim
bana göre erkek çalışıp evine bakmakla yükümlüdür dinende öyle bildiğim kadarıyla
kadında çalışıyosa o kendinedir
şartlar dahilinde masraflar paylaşılıyor mecbur olunca
eğer beni geçindirebiliyorsa fazlasını versin tamam
ama beni çalıştırıpta kendisi ailesine olması gerekenden fazlasını yapıyosa orda dur derim
ben yavrumu annesiz bırakıp başkalarının elinde büyümesine katlanıyosam ,bu onun geleceği içindir
eşinin gelirini bilmiyorum ama keşke evlenmeseymişte ailesine baksaymış
kardeşler arasında adalet olmalı abisiyle ortak paylaşmalılar ve bence iki yaşlı insana ayda 1000 tl hayli hayli yeter
yarıyarıya verilsin heray sende hesabını bilirsin
yanlış anlaşılmasın kesinlikle anne babaya bakılacak bende veriyorum aileme elimden geldiğince
tabi annem şuan çocuğada bakıyo ondan okadar veriyorum
ama bilmiyorum yani eşimin bukadar harcamasına müsaade etmezdim ailesine
Emeklilikleri yok babası hasta vs diye babasını annesidir yapsın dedim sesimi çıkartmadım inan olsun zaten bir kere bile marketten geldiğin ne kadar harcadı ne aldın diye sormamışımdır asla...
Bi huyu var üstüne aldığı işi abartarak yapıyor...
Evde çalışan bir kardeşi de var sonuçta..
Dediğim gibi abisi de 100 dönüm nerdeyse ekiyor yeri geliyor eşim izin alıp yardım ediyor ama gelirinden en ufak bişi bile istemedik evlendim evleneli lafını bile etmedim....
Ev alacakken kimse yardım etmedi abisi sonradan ekin parasını vereyim dedi "gerek yok gerek yok" diyor ailesine benim ailem 10 bin verince sesini çıkarmıyor...
Onun ailesi aileyse benimki de aile...
Ne etmişlersse ailemi de kafaya koymuş gerçekten hasta...
Ben evde böyle kedi köpek gibi yaşamak istemiyorum...
Bir kaç gün beklerim baktım aynı canımı o vermedi iznimi alıp giderim..