Sakinleşince biraz sözü gecen biride diyebilir hani tedavi olayını şimdi sen desen ben delimiyim falan der bu defa da başka olay Olmasın psikoloğa gitmeyi hep ters Anlıyoruz aslında Çoğumuzun ihtiyacı var terapiye
Olmuyorsa da Olmasın ya peri sen zaten Ayakları üstünde duran bi kadınsın kimseye ihtiyacın yok boşansan ilk boşanan insan da sen olmayacaksın sadece size bir zarar vermesin korkum o
Ne benim söylediğimi ne ailemi zaten kültür farkından dolayı ona göre "çok rahat" büyüdüğümüzden dolayı pek umursayacağını sanmam...
Sabah annem aradı sabah sabah ağlaya ağlaya işe geldim..
Annem de babam da o kadar sakin medeni insanlar ki Allah onlardan razı olsun..
Ne olursa olsun ona eleştirel yaklaşmadılar bu zamana kadar ondan yüz buldu belki de..
Babana bahsettim biraz dedi o da "kızım benin, onun evi yine burası zaten sorunları vardı kapım her daim açık" demiş..
Telefonda ağlayamadım kapattım nasıl ağlıyorum..
Ailemin ince düşüncelerine bak o kadar tehdite rağmen başka anne baba olsa ortalığı yıkardı ailem hala medenice bir yol arıyor..
Kendime hadi neyse de aileme, bu şekilde bir aileye dil uzatmasına artık hele ki bu saatten sonra asla izin vermem...
Canım şu an öyle bir modda ki kendisi dokunsam azarlayacak durumda...
Sanki apartta yaşayan iki yabancıyız..
Yemek yapmıştım ağzına sürmüyor iki gündür zaten derdim o değil de.. Kendi kendine bişi yapıyor onu yiyor herkes özgür takılıyor..
İnsan gibi konuşmaya başlayabilirsek söylicem ya tedavi olsun ya da gitsin ailesi böyle hastayken baksın yaşasınlar..
Olmuyorsa olmuyor evet artık biraz canımı acıtsa da yavrumdan dolayı bundan daha olumsuz durumda olmam herhalde..
Perikadi rabbim yardimcin olsn en tez zamanda aydinliga kavustursun ins .. Suan tek ihtiyacin olan sey dua etmek kaldir ellerini semaya rahman ve rahim olan Allahdan dile..
İnşallah sağol.. Dua ediyorum ama artık yapıcı dua edemiyorum o kadar nefret dolmuş içime..
Hayırlısı..
Pericim çok üzüldüm yaşadığın bu duruma. Biz ne soylesekte önemli olan senin ne hissettigin canım. Çocuğun var kimse huzurlu yuvasını bozmak istemez ama seni de iten sebepler var demekki. Esinle sakin zamanında bi konuş canım belki terapiye ikna edersin. İnşallah her şey düzelir canım.
Umarım düzelir canım sağol...
Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. İnşirah Suresi'nde der ki; "Zorlukla beraber bir kolaylık vardır, zorlukla beraber muhakkak ki kolaylık vardır" Ben sıkıntılı anlarımda bu sureyi okurum. Inan ki çok iyi geliyor. Rabbim hayırlı Kapılar açsın.
Allah razı olsun... amin inşallah..