Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isyan ben henüz cam rende alamadım bende senin gibi tahıla püreler karıştırmak istiyorum acaba normak rende veya robotten geçirsen birkaç hafta sakıncalı olurmubirde hipp tahıllı mama ve gece maması veriyorum..
tahıllı mamann tadı iğrenç olduğundan içine elma armut püresi koyup yediriyorum..
günde 3 öğün su veriyorum..
biberon almadığunda kaşıkla ne kadar içerse o kadar veriyorum..
ikindin saat 4-5 gibide 2 tatlı kaşığı yoğurt veriyorum
labne peynırı hazır olan pınarınkılerden falan mı?canım hayırlı olsun başlığımız çok güzel verimli bi konu olmuş teşekkür ederiz:)
bende 3 gün oluyor tam geçtik diyemem ama önce yoğurtla başladım labne peynir tattırdım, dün de havuç patates pirinç attım piştikten sonrada 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koydum çorbasına 4 kaşık yedi üstüne 2 kaşık su verdim bi yarım saat sonrada anne sütü aldı, bugün sabahta labne peyniri 1 tatlı kaşığı pekmez çok azcık ta cici bebe bi çay kaşığı da rezene koyup karıştırdım kv.sabah vericekti öğlende çorbadan yine içer inşallah böylelikle başlamış olduk, hayırlısı olsun tüm bebişlerimize severek yesinler
evet canım pınarın labne peynirinden verdimlabne peynırı hazır olan pınarınkılerden falan mı?
labne peyniri hazır olması biraz düşündürdü benievet canım pınarın labne peynirinden verdim
Canim benim herseyin organik olması katkısız olmasi tabiki iyi ve bişeyleri kendin evde yapıyor olmanda çok güzel ama ben yapamıyorum iki tane küçük çocuğum var çalışıyorum malesef ki yapamıyorum çorbalarıni kahvaltilarini ve yemeğimi anca yapabiliyorum Yetistiremiyorum sen ev hanımiysan yapabiliyorsan en guzelilabne peyniri hazır olması biraz düşündürdü beni
ya ben hiç birşeyi beğenemiyorum hehe
çok fenayım ya
ne yerdırcem şaşıyorum sonra
cnm gunaydınhayırlı sabahlar güzel anneler:)
ek gıdaya başlayan anneleriz ne kadar miktar kahvaltı ve çorba veriyorsunuz, benim kız versem bi küçük kase yiyecek ama o kadar vermiyorum, sizleri merak ettim.