2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Normal istiyenlerin bebisleri makat gelisli
Ben sezeryan istiyorum kucuk adamim 3 haftadir
Kafasini dayadi ole bir baski yapiyoki odum kopuyo
Cöö yapicak diye

Sorma canım ben hep normal istiyordum şöyle çatır çatır doğurayım cinsinden. Ama sağolsun oğlum hiç fırsat vermedi 29. haftadan beri ters.Hiç dönmedi. Bağdaş kurmuş oturuyor keyfi yerinde sanırım.

Normal doğumdan korkmuyorum şu çatı muayenesinden korktuğum kadar :))

toplamda 18 kilo aldım, 150 boyundayım, bebeğim zayıf. artık dizlerim kaldırmıyor vücudumu, dizkapağımdan aşağıya oyuksuz devam eden kütük ayaklarım var . araba kullanamıyorum, oturursam kalkamıyorum, geceleri 3-4 kere uyanıyorum, deli gibi sıkışık, ama iki tırtla geri dönüyorum..
neyse bunlar işte annelik oluyor.. bile bile lades dedim, şikayet yok (tamam genel olarak var ama gönülden değil ) ...

önümüzdeki sene bence bu günleri özleyeceğiz. karnımda olsa da kıpır kıpır olsa, göbeğimi gere gere yürüsem diye..

az kaldı annesii

Normal istiyenlerin bebisleri makat gelisli
Ben sezeryan istiyorum kucuk adamim 3 haftadir
Kafasini dayadi ole bir baski yapiyoki odum kopuyo
Cöö yapicak diye

keşke öyle cööö yapsalarda geliverseler
ben hep gebeliği geç farkedeyim de bebek çabuk doğsun 9 ay geçmek bilmez derdim.. gebe olduğumu gebe kaldığım hafta anladım. adetime 12 gün vardı test yaptığımda. yani adım adım gün gün saydım.
doğumda da aynısı olur.. evde açılsam da hastaneye gidince 1-2 saatte doğursam diyorum, kesin onada 1 santim açılmışken giderim hastaneye

Benimki de yan yatıyo hala.. 34.hafta kontrolümde dr um normal, 37.haftaya kadar ancak döner dedi..

Ah canım bir gelseler de biz de rahatlasak onlarda Küçücük yerde daralmıyorlar mı ya Tabi zamanında gelsinler...

Normal doğumdan korkmuyorum şu çatı muayenesinden korktuğum kadar :))

Bendensin sende... Can yakmıyor evet bu muayene ama o verdiği sıkıntı yok mu can yakması gibi bir şey oluyor. Derin derin nefes alınca hiç anlamıyorsun bile... Şimdiye kadar 1 kere alttan muayene oldum onda da bu sıkıntıyı yaşadım. Sancı filan her şeyi aşarım gibi geliyor ama bu sıkkınlık mahvediyor. Ben savaşçıyım her şeyi atlarım

Ben deliksiz uyumayı özledim..
Sanırım çok su içtiğim için gece bile en az 3 kes tuvalete kalkıyorum..
Oğluşum bi dönüyo kafası aşşada, bi dönüyo hopp ayaklar aşşada.. :))

Heyecanla bekliyoruz geri sayım başladı

Aynen canım.. Böle çatır çatır doğrurum yani hiç koymaz ama işte o muayene farklı bi stres..
Ötekinde bebişimizi kucağımıza alcaz anne olcaz onu düşünüyorum ne güzel bi duygudur kimbilir..
Ayy çok sabırsızlanıyorum

Süper valla en azından dönme ihtimali var sürekli bir aşağı bir yukarıysa. Benim oğlan az tembel sanırım 29. haftadan beri bağdaş kurmuş oturuyor hiç döndüğünü hissetmedim ki doktorda her gittiğimde aynı şeyi söyledi bu oğlan çok rahat keyfi yerinde diye

bir yan yatış da benim kızdan :) sen 32. haftada normal doğum yaptırıyoruş diye doktorunu değiştir bu sefer de minnak kızın yan dönsün çok kızdım dün ona, babasının kızı dedim, eşek kızım dedim; eşim 1 haftadır sezeryan yaptırsak aldırıversek diyordu bir aksilik olmadan belli ki babasını duymuş 2 kontrolde de baş aşağı duran kız yan yatmış :)) bana komplo kuruyorlar baba-kız
sağlıklı gelsin de yavrum varsın sezeryan olsun napalım :)

Reactions: gcy

Benimki sporcu olcak kesin.. Kolu bacağı kendi hiç durmuyo. Bende hiperaktifim bana çekmiş diyorum.. Eşim tam bi miskin çünkü
Geçen kontrolümde yan yatıyodu, sonra nst den sonra yine girdik ultrasona doğum pozisyonunda
Dr normal acelemiz yok 37 de dönmesi önemli olan dedi..
İnşallah bizim oğlanlarımızda vakti gelince döner gelir :)

Bu kızlar babalarını çok dinliyorlar sanırım... Oğlanlarda analarını dinleseler de dönseler olmamı

Sancım gelene kadar beklerim oğluşum düzeldin düzeldin yoksa ananı bıçaklar altına alıcaklar ytiş kurtar ananı

Eee kızlar biraz babacı oluyor malesef, bu duruma alışsan iyi olur canım
Ama bence senin kızda döner o bi kere bulmuş doğru yolu bi daha bulur :)

Ayy böle şeyler duymak istiyorum birazcık rahatlıyım :)
Oğlumda öle uslu efendi çalışkan olur inşallah :)

Benim de bir akrabamızın oğlu var.8 aylık. O kadar şirin bir çocuk ki çok hareketli maşallah. Ama cin gibi şirin bir çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…