Bu kızlar babalarını çok dinliyorlar sanırım... Oğlanlarda analarını dinleseler de dönseler olmamı
Sancım gelene kadar beklerim oğluşum düzeldin düzeldin yoksa ananı bıçaklar altına alıcaklar ytiş kurtar ananı
Eee kızlar biraz babacı oluyor malesef, bu duruma alışsan iyi olur canım
Ama bence senin kızda döner o bi kere bulmuş doğru yolu bi daha bulur :)
Evet evet işte hayellerim bunlar
Ayaklarını ısırıyım,popişini ısırayım offf
Kıskanırım valla daha şimdiden babacı olmasınlar yaasahi daha umut var döner değil mi :) doktor çok ters duruyor bu kız dedi ya bakalım :) doğsunlar da bizim elimize bir düşsünler, görsünler anne mi lazım baba mı:)
bilmiyorum kiii ben çok zor aştım vajinüsmüsü... şimdi vajinal ultrason kabusumdu çok şükür gerek olmadı hiç... sıra çatı muayeesiii.
ben inan sancıdan felan degil de bu çekincelerden strese giriyorum.. yarım saattir eşim teselli ediyo çıkmaza girdim normal dogumu istiyodum sezeryandan korkuyorum diye ama şimdi napcam bilmiyorum
:18:
Normal doğum için evde düzenli sancılari bekleyin ilk doğumlar genelde uzun oluyor hastaneye gidince doktorlar aceleci davranıp suni sancıyı veriyorlar ve klasik hikaye saatlerce çekilen sanciya ragmen açılma olmaması sebebiyle son anda sezaryene dönüyor.doğum kurslarına katılmak gereksiz korkuları azaltacaktır 5dakikada bir e düşünce sancılar hastaneye gidilmeli.bu süreci nekadar evde gecirirsek dalgaları daha kolay atlatabiliriz hastane ortamı e sık muayeneler geriyor.doğal sancı en iyisi nefes aldiriyormus bende doğal dalgalarimi bekliyorum istiyorum
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum yaaa bi yandan heyecannn amaa doktorla konusup sezeryan isticemmm kontrole gittimde dogum.masasini gorunce resmen Rengim kacio elim ayagim buz kesiooo yapamicam sey icin ugrasmiyim diyorumm birde sezeryan olacak olanlara cati muayenesi yapiolar mi bilgisi olan var mı
peki şimdi ben ilk sancılarda hastaneye gitsem.. bana deseler ki doğum başlamış henüz açılma yok ya da 1 santim filan. bende tamam desem eve dönsem 5-4 dakikada bir gelene kadar evde geçirsem olmaz mı? yani ilk muayenede doğum başlamış diye beni hastanede tutarlar mı? en iyi sancı çekme bence evde, hastanede tanımadığın insanlar, doğumhane de bekliyosun filan birde nst ye bağlıyuorlar hareket edemiyorsun.. evde paşa paşa beklerim ben
bence bir kere bizi yakaladılar mı bırakmazlar
onlara göre evde beklemek bir risk bişey olursa falan diye düşünürler heralde. ama bende dayanabildiğim kadar evde beklemek istiyorum. ama şöylede bişey var. ben epidural iğne istiyorum ve onuda 4-6cm açıklıkta yapıyolarmış. 7 olduğu zaman etkisini gösterene kadar doğum yapmış olursun dedi doktor. bende gittiğimde açıklığımın 7 olmasından korkuyorum. açıkçası napıcağımı şaşırdım
öyle oluyor doğruBenim tanidigim 2 tane vardi onlarda basarili tipleri...lisede...sonrasında yok isim olayi ne değişik bir şey aklimda hayali.de olmayan isimler bir bakiyorum kizlarimin isimleri olmuş...simdi yaxarkende içimbir tuhaf oldu kizlarim sanki hayal aleminde yasiyorum.... Araya bu kadar yil girince mi hala ben de inanamama durumu mevcut...bilmiyorum sanki ben degil de badkasi hamile ve ben onu gozetliyorum hissimi anlatamiyorum
allah iyi dr karşılaştırsın hepmizimerhaba arkadaşlar
hani geçen haftalarda yazmıştım ya aniden kanamam oldu korktuk ilçedeki acile gittik kadım doğumcuyu çağırdılar muayene etti ve sebebini bilemedi bebek pozisyon değiştirdiğinden olabilir açılma ve sancı yok demişti ya
ben daha sonra şehirdeki kendi dr ma gittim muayene etti ve rahim ağzı yaran var dedi
kendi kendine geçer dedi
ben anlamıyorum bu dr ları
ilçedeki de muayene etti yarayı nasıl görmedi
zaten bebeğin içerden pozisyon değitirmesiyle kanama olacağı hiç aklıma yatmamıştı
arkadaşımın oğlunun adı tardu meselaMart anneleri aklınızda duyulmamış yada size değişik gelen erkek bebek isimleri varsa yazar mısınız?
benim oluyor bazen canımbenim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye
iki öğrencim vardı bir kız biri erkek ikisinin adı beraydı mesela konabiliyor kıza da erkeğe de[h=1]Bera isminin anlamı[/h]1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti.
Bera isminin kullanıldığı cinsiyet : Erkek
Bera isminin renk senbolü : Mavi
Bera isminin kökeni : Bilinmiyor
Bera isminin kullanım popülerliği : % 490140,01
Bera isminin karakter sayısı : 4
Bera isminin gösterim sayısı : 7001
Bera isminin baş harfi : B
Bera isminin son harfi : a
Bera isminin kafiye uyumu : Be - ra
kızlar codulu geldi mi bugün
ben mi kaçırdım arada
sene 2003 şanlıurfada çalıştım bireciği çok beğenmiştim kelaynak kuşları falan görmüştüm çok hoştu oralar urfayı severim çok güzel günlerim oldu ordaŞanlıurfa birecik ilçesi fırat nehri kıyısında çok güzel yaptılar kıyıyı bekleriz
Normal doğum için evde düzenli sancılari bekleyin ilk doğumlar genelde uzun oluyor hastaneye gidince doktorlar aceleci davranıp suni sancıyı veriyorlar ve klasik hikaye saatlerce çekilen sanciya ragmen açılma olmaması sebebiyle son anda sezaryene dönüyor.doğum kurslarına katılmak gereksiz korkuları azaltacaktır 5dakikada bir e düşünce sancılar hastaneye gidilmeli.bu süreci nekadar evde gecirirsek dalgaları daha kolay atlatabiliriz hastane ortamı e sık muayeneler geriyor.doğal sancı en iyisi nefes aldiriyormus bende doğal dalgalarimi bekliyorum istiyorum
Ay ins ole bisi denezler yaaaa yapamicam sey icin nie kendimi zorliyimkiii
çok iyiymiş.. kaçardım ki
ee ya o sancı doğum sancısı değilse, gazsa meselabenim teyzem 3. çocuğunda 4 kere doğuma o kadar tecrübeye rağmen bilememiş gazman.. ooofff off
7 santimden 10 santime o kadar hızlı açılmıyor ki benim bildiğim.. gerçi kişiden kişiye değişir.. kesşe bir ebe tanıdğım olsaydı eve çağırırdım
üzüldüm canım ya kısmet. graconun evo modeli var onada bak istersen o daha uygundu ben mamas papas almasaydım onu alıcaktım oda hafif ve kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?