genel sezeryandı canım dr benim çok panik olacağımı bildiği için genel yapalım istersen dedi tamam dedim
Canim ara ara gelio ole cok degil akinti gbi bazen bi iki damla su gibi ama suyumda sinirda ya bebisim susuz kalir diye korkuyom gittim acile ebe eliyle muayene etti asagiyi hc test falanda yapmadi ki bu sy gelmesi degil akintin dedi acti eliyel bajti falan su birden gelir dedi
o zaman biri istanbullu melike olcak biri urfalı
Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...
Yaaa benim oda yerleştirme işlerim bitti de perde ve avizesi kaldı bir de steril edilecekler:)) Bugün arkadaşlarım ziyarete geldi ben de eşimi perdeciye gönderdim:)) o da perde işini halletti
Son haftalar sahiden zorlaşıyor hele benim kız sağa dayandığı için sağ tarafım resmen iflas
Sana yardüm yardım etsin Allah(
Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...
sağol cnm, bana da 39+0 çok fazla geliyor ya keşke 38+2+3 lerde alsaydı inşallah gece yarısı sancım falan tutmazherşeyden öte 8 martta anne olacağın için çok çok sevindim canım. Üzülme ama bak 39u görüp öyle kavuşacaksın yavruna geneli epidurali hiç de önemli değil. Sıkma canını olur mu
onu da deneyeyim cnm teşekkür ederim..Soguk süt harika sonuç veriyo canım hemen anında...
amin canım,, benim doktorum niye böyle dedi yaa kendimi hamileliğimin başından beri spinal yada epidural anesteziye alıştırmıştım , normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum, ilk ayılma anları çok korkunç oluyor :18::18: ama 3 gün önceden bırakıp da spinal olsam bu defa da Allah korusun birşey olursa yavruma ben kaldıramam bu vicdan azabınıSlm kizlar
ben de cleksan kullaniyorum bana doktorum spinal sezeryan onerdi cok kanaman olursa bayiltiriz dedi 20 subata gun verdi zaten bebek donmedi igneyi 1 gun once birakmami soyledi ben de cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun
Canım Loveli de pıhtılaşma iğnesi kullanıyordu sanırım.İstersen ona bir sor.
nette araştırma yaptım hatta aralık-ocak-şubat annelerine sordum benim durumumda olan varmı diye , herkez 1-2-3 gün önceden bıraktık sorun olmaddı dediler , epidural yada spinal yaptık dediler, sende bi doktoruna sor cnm bizi de bilgilendir, şimdiden tşkr edermben haftaya sorarım kızlar doğumdan 2 gün önce falan bırakmıştım sanırım ilk doğumda emin değilim haftaya dr randevum var perinatolog olan dr ona sorarım
amin canım,, benim doktorum niye böyle dedi yaa kendimi hamileliğimin başından beri spinal yada epidural anesteziye alıştırmıştım , normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum, ilk ayılma anları çok korkunç oluyor :18::18: ama 3 gün önceden bırakıp da spinal olsam bu defa da Allah korusun birşey olursa yavruma ben kaldıramam bu vicdan azabını
ben de cleaxan kullanıyorum drum bana da spinal sezeryan önerdi. epidural olsa olmaz mı dedim ben kendi eşime de spinal yaptırıcam dedi bana güven dedi. bir arkadaşım da benimle aynı durumda o da geçen hafta spinal anestezi ile bebişini sağ salim kucağına aldı. darısı başımıza.Slm kizlar
ben de cleksan kullaniyorum bana doktorum spinal sezeryan onerdi cok kanaman olursa bayiltiriz dedi 20 subata gun verdi zaten bebek donmedi igneyi 1 gun once birakmami soyledi ben de cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun
Merhabalar kizlar,
34+5 te bebisinizin kilosu kacti?
Günaydın.ben de dün ilk kez nst girdim.kalp atışı ara da 190 oldu.doktor hareket etmiş olabilir dedi.senin kaça yükseldi?sürekli 190 olmadı,ara da çıktı.tehlikeli mi acaba?
önceden genel anestezi ile sezeryan olan annişler , ilk uyanma anlarınızı ve ilk saatlerinizi anlatabilir misiniz nasıl geçti, desteğinize ihtiyacım var
önceden genel anestezi ile sezeryan olan annişler , ilk uyanma anlarınızı ve ilk saatlerinizi anlatabilir misiniz nasıl geçti, desteğinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?