2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ayşe son durumun ne merak ettim seni benden de akıntı geliyor bazen su gibi bazen beyaz doktor umursamıyor umarım önemli değildir senin doktorun birşey önerdi mi....

Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...

önemli olan sağlıklı olması annesi inşallah en kısa zamanda toparlanır dualarım senin ve bebeğin için Rabbim şafi ismi hürmetine en kısa zamanda toparlanmasını ve evine götürmeyi nasip etsin...

Ohh güle güle kullansın prenses :)))
Bizimde halı ve avizemiz yok henüz ama onlar için hiç acele etmiyorum valla..
İlk 2 ay bizimle kalacak nasılsa oğluşum.. Allah sbır versin hepimize son ay gerçekten zormuş..
Yani bi an geliyor acaip enerjim bi an geliyor gözlerim kapanıyor..
Az kaldı azzzz

Canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun oğluşuna.. Sağlıklı sıhhatli tombik tombik gelir evine ve huzurla büyütürsün.. Az daha sık dişini bugünlerde geçicek Allah'ın izni ile.. Dualarım seninle ve oğluşunla..

kuzum bebeğin yanında olamasa da sağlıklı olsun, bak en fazla 15 gün demişler onunla geçireceğin yılları düşününce 15 ne ki, dayanırsın sen annesi. yakında birbirinize kavuşucaksınız, hem doğumdan hemen sonra göbek bağı düşmezmiş, anne-bebek arasında o bağ hemen kopmazmış. sen kendine iyi bakıcaksın, oğluşunda iyi olucak. buradaki herkes duacın. Allah yardımcın olsun, tez zamanda kucağına da al İnşallah..

herşeyden öte 8 martta anne olacağın için çok çok sevindim canım. Üzülme ama bak 39u görüp öyle kavuşacaksın yavruna geneli epidurali hiç de önemli değil. Sıkma canını olur mu
sağol cnm, bana da 39+0 çok fazla geliyor ya keşke 38+2+3 lerde alsaydı inşallah gece yarısı sancım falan tutmaz
Soguk süt harika sonuç veriyo canım hemen anında...
onu da deneyeyim cnm teşekkür ederim..
Slm kizlar
ben de cleksan kullaniyorum bana doktorum spinal sezeryan onerdi cok kanaman olursa bayiltiriz dedi 20 subata gun verdi zaten bebek donmedi igneyi 1 gun once birakmami soyledi ben de cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun
amin canım,, benim doktorum niye böyle dedi yaa kendimi hamileliğimin başından beri spinal yada epidural anesteziye alıştırmıştım , normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum, ilk ayılma anları çok korkunç oluyor :18::18: ama 3 gün önceden bırakıp da spinal olsam bu defa da Allah korusun birşey olursa yavruma ben kaldıramam bu vicdan azabını
Canım Loveli de pıhtılaşma iğnesi kullanıyordu sanırım.İstersen ona bir sor.

ben haftaya sorarım kızlar doğumdan 2 gün önce falan bırakmıştım sanırım ilk doğumda emin değilim haftaya dr randevum var perinatolog olan dr ona sorarım
nette araştırma yaptım hatta aralık-ocak-şubat annelerine sordum benim durumumda olan varmı diye , herkez 1-2-3 gün önceden bıraktık sorun olmaddı dediler , epidural yada spinal yaptık dediler, sende bi doktoruna sor cnm bizi de bilgilendir, şimdiden tşkr ederm

önceden genel anestezi ile sezeryan olan annişler , ilk uyanma anlarınızı ve ilk saatlerinizi anlatabilir misiniz nasıl geçti, desteğinize ihtiyacım var

bazen sabrımız deneniyor canım, ama üzülme bugünler de geçecek elbet, bebeğinle eve geldiğinizde hepsi unutulacak. inşallah 15 günü bile bulmaz, zaten doktorlar böyle zamanları abartarak söylerler, çok kısa sürede kavuşacaksınız inşallah...

baloncuk niçin genel anesteziden korkuyorsun ki? ayılmayla ilgili bir sorun olmaz inan bana..

annem ben bebekken guatr ameliyatı olmuş, narkozdan çıkmamış, ayılamamış çok uğraşmışlar.. Allah korusun ölüyomuş nerdeyse.. ama 3 yıl önce yumurtalığı alındı genel anesteziyle, daha ameliyathaneden çıkarken ayılmıştı. artık tıp gerçekten ilerledi, genel anestezi o kadar korkunç değil.. hem bebeğin için buna mecbursan en iyisi bu durumun senin için en iyi olduğuna inandır kendini :).. hem ben bir kaç sezeryan izledim, genel anestezi olmayanlarda çok baskı hissediyormuş.. doktorunla konuş bence hatta genel anesteziyle sezeryan olan birileriyle konuş, eminin çok ceserat verecklerdir..

Slm kizlar
ben de cleksan kullaniyorum bana doktorum spinal sezeryan onerdi cok kanaman olursa bayiltiriz dedi 20 subata gun verdi zaten bebek donmedi igneyi 1 gun once birakmami soyledi ben de cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun
ben de cleaxan kullanıyorum drum bana da spinal sezeryan önerdi. epidural olsa olmaz mı dedim ben kendi eşime de spinal yaptırıcam dedi bana güven dedi. bir arkadaşım da benimle aynı durumda o da geçen hafta spinal anestezi ile bebişini sağ salim kucağına aldı. darısı başımıza.

canım benim çok zor zamanlardan geçiyorsun. Allah oğluşuna sağlık sıhhat versin çabucak toparlanır inşallah bebişini sağ salim sağlıklı sıhhatli evinize götürürsünüz en kısa zamanda inşallah :)

Günaydın.ben de dün ilk kez nst girdim.kalp atışı ara da 190 oldu.doktor hareket etmiş olabilir dedi.senin kaça yükseldi?sürekli 190 olmadı,ara da çıktı.tehlikeli mi acaba?

Benimki genel olarak 160 I'n üstünde idi canım çok ta hareket ediyor daha da yükseliyor tabi , yarın yine giricem galiba nst ye

önceden genel anestezi ile sezeryan olan annişler , ilk uyanma anlarınızı ve ilk saatlerinizi anlatabilir misiniz nasıl geçti, desteğinize ihtiyacım var

Ben ameliyathanede uyandım odaya aldılar hemen, herkesin sesini duyuyordum ama gözümü açamıyorum bi türlü ,hemşire geldi hemen iğne yaptı hatırlıyorum ve hemen bebeği emzirin dedi annem yaptı o işi ben kalkamıyordum çünkü,hafif bi yanma hissettim sadece kesik olan yerde ağrım hiç olmamıştı ve sabah ayağa kalkmıştım. Doğumum akşam 8.30 da olmuştu ben memnun kaldım, şu anki Dr belden yapacak galiba genel değil ama genel daha stressiz gibi geliyo bana

ben ameliyathaneden çıkarken gözümü açtım ve her şeyi hatırlıyorum. odaya girdiğimde annem, eşim, kayınvalidem, kayınpederim beni bekliyordu. ameliyatın bitmesinin verdiği mutlulukla ağladığımı hatırlıyorum.:) hemen kızımı sordum, hemşire karnıma kum torbası koydu. çok güzel bir kızın oldu birazdan getirecekler dediler. sabırsızlandım, belki 10 dk sonra geldi ama sanki bana 1 saat gibi geldi. hemen emzirmem için tuttular. ilk başlarda bir şey anlamadım ama ameliyattan birkaç saat sonra ben doğum sancısı çektim, kesi yerim değildi acıyan, bildiğiniz rahim kasılıyordu, açılıp kapanıyor gibi. birkaç saat sürdü doğuracak bir şey kalmamıştı ki:)) şimdi gene genel anestezi olacağım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…