Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler
canm öncelikle hayırlı olsun tarihiniz
cuma ne güzel bi gün herşey güzel geçer inşlh
doğumun sezeryan mı olucak bdt miz de aynı
benim de haftaya salı dedi dr ve de normal
malum panik bozukluk olunca korkuyorum
iNŞALLAH DOĞUMUN KOLAY OLUR, AYRINTILARI MERAKLA BEKLİYORUM.BEN DOĞUM KORKUSUNU Bİ KENARA BIRAKTIM DOĞURMAMA KORKUSU BAŞLADI BYarin sabah 7 de hastane yatisi normal dogum dedi doktor.insalla h yarin kavusuyorum
Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler
merabalar kıslar nasılsınız???
biz çok iyiyiz oğluşumu emzirdim annemle çay dizi keyfi yapıyoruz ...şaka maka derken oğlum 11 günlük oldu inanamaıyorum ....darısı hepinizin başına ...
bu arada garipcim feyza çok güzel bi isim
Kizlar elevitle kalsiyum ilacim bittide
Siz kullaniyomuydunuz doguma yakin
Ve dogumdan sonra da doktora sormayi
Unuttum
Cnm elevitte domuz katkintisi varmış internetten bi arastir istersenKizlar elevitle kalsiyum ilacim bittide
Unuttum
Kizlar elevitle kalsiyum ilacim bittide
Unuttum
Kizlar iyi aksamlar bugun benim de kontrolum vardi nst gerek duymadi ultrasonla bakti kanala falan inme yok suyu iyi beklemeye devam dedi ama gun asiri gorusecez dedi alttan da muayene etti hic acilma yok dedi biraz bile acilma olsaydi bugun yatisini yapacaktim dedi ama olmadi ben haftasi gecince maximum bi hafta bekliyorum dedi riske atamam dedi acilma olmayinca suni sanci pek de bi ise yaramiyor dedi
Bugun pek keyfim yok hep hayirlisini istedim herhalde hayirlisi boyle galiba
Destina38 saglikla buyut bebisini.benim kiz da 8 gunluk oldu.gaz problemi var uyumuyor ne denesem bos.sen neler yapiyorsun nasil basediyorsun
Evet cnm sezeryan olucak bende de panik bozukluk var malesef tanısı konmuş hemide, düşünmemeye çalışıyorum kendimi sakinleşiriyorum, tansiyonumuz yüksek biras o yüzden Dr daha fazla beklemeyelim dedi senin ki normalmi olucak
merabalar kıslar nasılsınız???
biz çok iyiyiz oğluşumu emzirdim annemle çay dizi keyfi yapıyoruz ...şaka maka derken oğlum 11 günlük oldu inanamaıyorum ....darısı hepinizin başına ...
bu arada garipcim feyza çok güzel bi isim
kızlaaar günaydın :)
38. haftadayım biraz önce wc de hafif kanama lekelenme gördüm
Allahım inşallah nişan dedikleri budur. ama baska bir belirti yok şu an için beklemedeyim, uyumaya calışacağım ama zor :)
kızlaaar günaydın :)
38. haftadayım biraz önce wc de hafif kanama lekelenme gördüm
Allahım inşallah nişan dedikleri budur. ama baska bir belirti yok şu an için beklemedeyim, uyumaya calışacağım ama zor :)
Bir de nurse harveys diye bitkisel gaz ilaci var nacizane tavsiye ederim1.kizimda kullanmistim 8 yil önce ikinciye 3 günlük henüz baslamadim baslayacagim.ise yararsa paylas hem bana dua edersin iyileseyim diye hem de diğer taze annelere fikir vermiş alternatif tanitmis ioluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?