2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynıyız tammn bdtmızde aynı bızım kılomuz 3580 dı bizde cumartesı gtcez catımız aynı aşa dusmemıs amabakalım kım kımı geccekama bende tık yok

Haha gercekten herseyimiz ayniymis canim😃 benim de hiiic umudum yok normalde 6 gunumuz kaldi ama ben 41 haftaya alistiriyorum kendimi onun icin1 hafta daha ekleyip en fazla 13 gunumuz var diye dusunmeye basladim. Acaba asagiya inmesi icin yapabilecegimiz bisey varmidir ?

İyi aksamlar arkadaslar ilk gunden beri Bu topigin takipcisiyim ara sira yaziyordum ama genelde okuyorum.bugun yazasim tuttu bende hala bekliyorum.39+0 olduk simdilik iyiyiz kizimin gelecegi gunu dort gozle bekliyoruz ama daha ses yok :)bugun azicik korkuttu beni hareketleri az gibi geldi ama simdi iyiyiz allah hepimizin yardimcisi olsun...

sadece yürüyünce vuruyor bebek alttan ne sancı var ne birşey..canım sıkkın
Ayni durumdayim canim sanci yok hic, bgn nst de bisy cikmadi yine. Doktorum da 40hafta dolunca suni sanci veririm dio, riske atmam dio. Oysaki ben sancimi beklemek istiyorum ( benim de canim sikkin cok
Hakkimizda hayirlisi

aynen bende de ne sancı ne bişey , bize dr. 37 haftadan beri heran doğurabilirsin diyordu o yüzden erken bekliyoduk biz, birde kız erken olur derler bizimki nazlı çıktı

stres yapmamak lazım bebeğe yansıyo çünkü, Allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canim ben de dogumumun olacagi gunden 2 gun once cok yurudum .hatta o gun 2 saat ygirudum gece suyum geldi .ilk cicugumda da her gun bi saat yuruyordum.

Cok yurumuyorum aslinda cnm. yurumeliyim di mi yaa havalar bozunca (istanbuldayim) saldim iyice sen dogum yapmissin canim tebrik ederim. bebisine de acil sifalar sariligi gecer hemen insallah. Nasil dogum yaptin? Gunde ne kadar yuruyordun?

Normal dogurdum canim ilkiyde normaldi. Havalara bakma sen yagmur camur mutlaka yuru ysrim saat bi saat ne bilim .ben o gun cok yurudum 2 saat

Masallah sanada bebisinede hikayeni okuyunca rahatladim :)) Allahim bana böyle kolay bir dogum sen ve kizina da huzurlu saglikli ömurler nasip etsin insallah :)

Merhaba hanımlar, benim minik kizin saat 2de sezeryanla doğdu. Hibor kullandigim için anestezi şekline doktorum karar versin demiştim, genel anestezi oldu. Kizim da ben de iyiyiz, uyandirip emzirecegim birazdan. Tüm doğum yapmislara Rabbim bol süt ve uslu bebekler, doğum yapacaklara kolaylıklar versin.

Prenses hosgelmis Allah bagislasin cnm tebrikler.Saglikla huzurla buyutun insallah.

İner merak etme en fazla suni sancı verirler benim kızımda 3750 idi 40+6 da doğdu sen yeter ki sakin ol pozitif düşün olumsuz doğum hikayelerine kulak tıka

evet haklısın evdeki hesap çarşıya uymuyor, ilk doğumumda da eşime koca bi buket gülle gelmezsen çocuğu sana göstermem diye gırgır yapıyordum, adamcağız kocaman bir buket gülle gelmiş ben kendime geldiğimde güzelim bak sana güller aldım diye gösterdi, tabi ben genel anestezinin etkisiyle tepkisiz ruhsuz hıı haaa iyi taamam deyip küt bi daha uyumuşum şimdi epidural alcam sanırım ilki gibi olmaz, bu sefer yine istiyorum o koca buket güllerden hiçbirşey o kadar önemli değil de oğlumdan nasıl ayrılcam ağlamadan onu düşünüyorum, ben ağlarsam o dayanamaz çok etkilenir, ağlamamadan da durabilir miyim onu bilmiyorum, ama herkeslere tembihledim bebecik doğduğunda ilk defa oğlumun kucağına verin ve fotoğrafını çekin diye

Bugün kontrolümüz vardı, oğluşum 3.500 kg olmuş. 37+6 günlüğüz çok mu kilomuz ben nasıl normal doğurucam boyum da kısa. Çatı muayenesi oldum, hiç acımadı ve 1cm açılmam varmış, nst de sancım var. Dr eli kulağında dedi ama inşallah bi haftaya kalmaz doğururum ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…