aynıyız tammn bdtmızde aynı bızım kılomuz 3580 dı bizde cumartesı gtcez catımız aynı aşa dusmemıs amabakalım kım kımı geccek ama bende tık yok
Ayni durumdayim canimsadece yürüyünce vuruyor bebek alttan ne sancı var ne birşey..canım sıkkın
Benimde yarın doluyor 40 haftam hiç Bu kadar bekleyeceğii düşünmemiştim.. İlk önceleri her hafta geçtiğinde rahatlıorduk ne kdar kalsa o kadar iyi diye şimdi de artık çıksadiye bekliyoruz.. Doğum hikYeleri okuyup duygusallaşıyorumsancı yok ağrı yok hiç doğuracak gibi değilim...:44: sinirlerim gerildi iyice
Canim yuruyor musunAyni durumdayim canimsanci yok hic, bgn nst de bisy cikmadi yine. Doktorum da 40hafta dolunca suni sanci veririm dio, riske atmam dio. Oysaki ben sancimi beklemek istiyorum ( benim de canim sikkin cok
Hakkimizda hayirlisi
Canim yuruyor musun
Aa yazmissin zaten yeni gordum cnm.. Ben bari su son 3-4 gunu booolCanim ben de dogumumun olacagi gunden 2 gun once cok yurudum .hatta o gun 2 saat ygirudum gece suyum geldi .ilk cicugumda da her gun bi saat yuruyordum.
Cok yurumuyorum aslinda cnm.yurumeliyim di mi yaa havalar bozunca (istanbuldayim) saldim iyice sen dogum yapmissin canim tebrik ederim. bebisine de acil sifalar sariligi gecer hemen insallah. Nasil dogum yaptin? Gunde ne kadar yuruyordun?
Masallah sanada bebisinede hikayeni okuyunca rahatladim :)) Allahim bana böyle kolay bir dogum sen ve kizina da huzurlu saglikli ömurler nasip etsin insallah :)Merhaba kızlar;
2.prensesime 6 mart 10:25 te kavuştum.Rabbime şükürler olsun şuan 2 prensesimde mışıl mışıl uyuyor.
Kısaca bahsedeyim.
5mart babamın doğum günüydü.Bizde minik br kutlama gerçekleştirdik.Kızımla birlikte halaylar çekip karşılıklı oynadık.Gece sancılarım artmaya başladı 2 saatte bir saatte bir derken 20 dk da bir sabah 6:30tan beri 10dk ya düştü ama ben halen dinlenince geçer diyordum daha öncede aynı şekilde de olmuştu :) eşimi işe gönderdim daldım yatağa dinleneyim geçer diyorum ama nerde :) 10dk devam etti hadi kalkayım artık kızımı uyandırayım dedim şırıl :) azcık suyum geldi tabi önce anlayamadım idrarmı diye :) kontrol ettim böyle yeşilimsi bir sıvı arkadaşlar:) su gelmeye devam ediyordu yavaş yavaş. hemen ped koydum :) eşimi aradım 20dkya geliyorum dedi bende kızımı hazırladım.Ablamı aradım.sağolsun eşimden 5dk sonra geldi yeğeniyle ilgiendi.Annem ve eşimle birlikte arabayla 5dk uzaklıktaki hastaneye yola koyulduk :) Kadın doğum acilden giriş yaptım.Suyumun 8.23 te geldiğini sancımın 5dkya düştüğünü söyledim hemen muayene ettiler :) 8cm açılma -3 dediler bebeğin kalp atışlarını dinleyip yatış oluyor tekerlekli sandalye dediler :) Kan alımı ve damar yolu açıldı...haydi sandalyeye oturdum...ordan asansöre ve doğum katına giriş yaptım 9:30 ta...Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra sancı odasına götürüldüm...orda lahman işlemi yapıldı :) sonra biraz bekleme ve muayene tabiki vee 10:15 te haydi gidiyoruz dedi sevdiğim ebe hemşirem canım benim :)) iyiki o vardı....birkaç doğru ıkınmadan sonra 2.prensesim dünyaya geldi..Ben şok içindeyim tabi kızım 4kg 51 cm doğduğu için..Maşallah bana...ebe hemşire şaşırdı kaldı helal sana dedi :))
İşte böyle kızlar..
Allah sizlere de nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı..Kocaman öpüyorum....
Saol canm tesekkur ederm.darisi tez zamnda hayirlisiyla sana insallah.ultrasonda 150gr a yakin oynama oldu.3300faln bekliyordk.kafaya da hep buyuk diyodu dr 36cm cikti.
Normal dogurdum canim ilkiyde normaldi. Havalara bakma sen yagmur camur mutlaka yuru ysrim saat bi saat ne bilim .ben o gun cok yurudum 2 saat
Merhaba hanımlar, benim minik kizin saat 2de sezeryanla doğdu. Hibor kullandigim için anestezi şekline doktorum karar versin demiştim, genel anestezi oldu. Kizim da ben de iyiyiz, uyandirip emzirecegim birazdan. Tüm doğum yapmislara Rabbim bol süt ve uslu bebekler, doğum yapacaklara kolaylıklar versin.
İner merak etme en fazla suni sancı verirler benim kızımda 3750 idi 40+6 da doğdu sen yeter ki sakin ol pozitif düşün olumsuz doğum hikayelerine kulak tıkaBugun benimde kontrolum vardi. 39+1 gunluk olduk bebegim 3630 gram cikti korkmaya basladim iri olucak dogum zor olurmu diye. Cati muayeneside yapti bi problem yok tek sorun bizim sipa asagiya inmedi kanala falan girmedi doktorum da beklemeye devam dedi. Ctesi tekrar cagirdi bakicaz artik duruma gore korkuyorum inmezse diye yaa😳
Kizlar yarinndogum.yapicam ama hic heyecan yokya ne odun bi annneyim. haa anlamiom millet benim yerime heyecanli
maşallah canımm bizde 12 günlük olduk15. günde dvit başlattılar mı size canım dozu ne kadar?
bende hamileliğimde hayaller kurardım ameliyathaneye girerken eşime seni çok seviyorum falan diyecem diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı kaynanamda bizimleydi diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?