2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bebeğimi emziğe alıştırmamak için resmen direniyorum!! abartmıyorum 2 saat 3 saat kesintisiz emiyor, başlarda 10 dk da depoyu boşaltıyor gerisi oyun resmen. memeden çekince huysuzlaşıyor ağlıyor versem saatlerce boş boş emiyor. yani beni artık yalancı meme niyetine kullanıyor miniğim emzik de vermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım böyle bi durum yaşayan varmı aranızda

canım bebekler çok sık huy değiştiriyorlar, ben de oğlumda emzik vermeyeceğim dedim ama en sonuna pes edip vermiştim, 6 aylık olunca da 2 numaraya geçtik şak diye emziği braktı, 4. ayda dr ek gıdaya başlayacağız dedi mama verdi, ben acemilikten biberonla verdim tabi, beni hiç bırakmayacak gibiydi şak beni emmeyi bıraktı, oğlum doğmadan önce asla çarşafla vs sallamam atarım yere uyur derdim çarşafda sallamaktan kollarım uzamıştı, ne ayakta sallanmayı ne kucakta gezmeyi ne salıncakta sallanmayı kabul etmiordu, zaten çarşafı da kabul etmiyordu da o bağırdıkça ben bağıra bağıra ninni söylediğim için eninde sonunda pes ediyordu yani demem o ki bebelerin işine akıl sır ermiyor, ver desem alışıverir verme desem seni emzik niyetine kullanır, annelik içgüdülerinle hareket et daha doğru bi karara varırsın inşallah

yaw böyle istek üzerine çiçek gelince de insanın içine sinmiyor demi. keşke biz söylemeden düşünebilseler. benim bu ilk doğumumdu, bebek doğdu 5 günlük oldu artık ne kadar içime attıysam oturdum ağlama krizine girdim bu kadar değersizmiydim gözünde neden bir tane çiçek bile almadın bana doğum hediyesi olarak dedim. ertesi günü aldı geldi çiçek. inan hiç değeri yok. evin bir köşesinde duruyor. doğum yapan akrabalara çiçek yaptırıp götürüyorduk hastaneye geçmiş olsuna, akrabaya yaptığını kendi karısına yapmadı. neyse ben yine kötü oldum , o kadar içime dert ettim ki şu an bile ağlıyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum.

canım ya onların yapıları farklı, ben 14 yıllık evliyim,artık böyle şeyleri önemsemiyorum, ne istiyorsam direkt söylüyorum, önemli olan sonuca ulaşmak yani senin ağlama krizlerin tam olarak lohusa depresyonu oluyor canım, az sabret bende yanına geliyorum sıkma canını duyguların gayet normal, benim ilk doğumumda annem 1 hafta bize baktı sonra evine gitti, görümcem geldi, allahım o ne ağlamaydı, sanki annemi kaybettim de bi daha hiç göremeyeceğim gibiydim, eşinle bu aşamada yaşadığın şeylerin hiçbirisini önemseme, bunlar senin kendi duyguların değil, biraz aklın başına geldiğinde anlayacaksın, ben ilk doğumumdan sonra o kadar zorlanmıştım ki eşime hep senin yüzünden demişim, artık başka neler dediysem hatırlamıyorum, adamcağızın gücüne gitmiş, 2. çocuk için zar zor ikna ettim sırf bu yüzden, oğlumuz kardeşsiz kalmasın belki bu kız olur bir de kız evladının hazzını yaşarız dedim aylarca, ama sırf benim ona söylediğim sözler yüzünden 2. çocuğu istemedi, ilk hamile kaldığım zamanlarda sevinse mi üzülse mi bilemedi garip, bende işi gırgıra vurdum, bunda da yine söyleneceğim yine eziyet edeceğim sen de çekeceksin kocam değilmisin dedim işin şakası bir yana kocalar eşlerini anlayamayabiirler canım, onun için eşinin söylediklerine veya yaptıklarına çok takılma, benim hala vardır içimden çıkmayan şeyler, ama şimdi sakin kafayla düşününce ne yapayım erkek tabiatı böyle diyip kendimi sakinleştirebiliyorum, sana verilen değerin kıymetini bil canım, annelikle şereflendirildin, başka şeylere takılma, bunu düüşün, bir erkeğin asla tadamayacağı ve anlayamayacağı duyguyu yaşıyorsun şu an, ciğerlerine kadar çek bebeğinin kokusunu ve mutlu ol, güzel şeylerin hep bir bedeli vardır, şu andaki duygusallığının da bu güzelliğin bir bedeli olduğunu düşün ve önemseme, emin ol geçiyor

tatlımmm doğurdunmuu

evet canım bebişim eve geldi ama iyi bakamadığm için sarılık oldu onla uğraştık şimdi daha iyiyiz ama kont. devam ediyor darısı sana olsun umarım en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir

merhabalar arkadaşlar,
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. darısı başımıza inşallah.
bugün suyumun geldiği sanarak sabah acilen doktora gittim ama yanlış alarmmış. doktor bebeğin suyunun azaldığını, plasentanın kireçlendiğini artık bebeğin kilo alamadığını söyleyerek beni suni sancı ile doğuma hemen almak istediğini söyledi. beklenen doğum tarihim 17 mart ve pazartesiye kadar beklemek istiyorum dedim. doktor okey verdi bakalım pztye kadar bebeşim gelmezse suni sancı ile doğum başlatılmaya çalışılacak. bu suni sanci işinden korkuyorum ama inşallah herşey güzel olur.

Merhaba arkadaşlar ilkönce bütündoğum yapanlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.. ben 37+4 deyim çatı muayene gayet iyisi hiçbişe hissetmedim ama kızımın gelmeye niyeti yok gibi daha asagi inmemiş( dahabuyuk sıkıntıda basur cekiodum bugun ameliyata aldılar basurları aldılar acababenim gibi olan varmı doğumdoktorum doğumda sıkıntı olmasın diye yaptırdı

Hiç korkmayın daha yeni suni sancıyla arkadaşım bebeğini kucağına aldı gayet iyiydi ama epidural de yaptırdı sadece açılma biraz uzunsuruyo ama ıcını ferah tut ınşallah hersey guzel olur

Bugün çatı muayenesi sonucu 1 cm açılmam olduğunu öğrendim. Nst de sancım vardı ama sizce artar mı bu açılma? Ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum. Annem duruma göre istanbuldan gelcek ama 1 cm açıkla 2 hafta bekler mi bebeiş

bdt 28,
bugün girdim nst ye şuan normal gözüküyor,
fakat ben artık çok yoruldum.
sol kulağım çok ağrıyordu,bugün doktora göründüm ve sorun benim 20 lik dişimin çıkamamasındaymış,
röntgen çekilmedi gebeliğim nedeniyle ve doğuma kadar idare etmem gerek,
kızımın boynunda hala kordon var...
anlayacağınız herşey üst üste gelmiş gibi.
kızım bi gelse tüm sıkıntılarım dinecek o güzel kokusuyla,bakışıyla,varlığıyla...
son zamanlar geçmek bilmiyormuş gerçekten

maşallah kuzucuğuna
bdt miz aynıymış.
sorunumuzda: )
benimde kızım tombiş ve boyum kısa.
+kızımın boynunda kordon var :18:
doğumumu bekliyorum sabırsızlıkla :26:

doğumdan beri doğru düzgün gelemeiyorum malum bebekli kadın olduk artık..

doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olsun inşallah canım meraba nasılsın ?????
aynı sorunu bizde yaşadık nemi yaptık ..daha hastanedeyken verdik emziği mecburen

sanada allah kolaylık versin... yarım saatten sonra emzirmeye dayamıyorum ben yaaaa...

maşallah kuzucuğuna
bdt miz aynıymış.
sorunumuzda: )
benimde kızım tombiş ve boyum kısa.
+kızımın boynunda kordon var :18:
doğumumu bekliyorum sabırsızlıkla :26:

İnşallah hayırlısıyla doğururuz ya, gerçekten son günler geçmiyor.. Bebeğim kilo almasın diye dua eder oldum 😔
Alt tarafımda değişik şeyler hissediyorum ama çatı muayenesinden sanırım.

ne yaptın gittin mi doktora çatı muayenesi yapıldımı? ağrıdan bezmiş durumdayım artık gelsin die yalvarmaya başladım o yüzden doğumdan korkmuyorum hergün ağrıdansa 1 günde bitecek die düşünüyorum artık oturararak uyuyorum hatta günde 4-5 saat anca uyuyabiliyorum.. yaa inan bana arkadaşlarım var hamile aramızda 1-2 hafta olan onlara özeniyorum çok rahatlar ama benim 9 ayımda çok ağrılı geçti ve artık tükenmeye başladım (

cnm bende de aynı sorun var ama doğumdan sonrayı bekletiyorlar.ameliyat nasıl geçti zor mu? iyileşebildin mi?

cnm bende de aynı sorun var ama doğumdan sonrayı bekletiyorlar.ameliyat nasıl geçti zor mu? iyileşebildin mi?

Ameliyatın bir zorluğu yok anlamıyorsunuz ama ilk günbiraz sıkıntı ağrın oluyor eger doğum doktorun bir sıkıntı görüyorsa bencede doğum sonrası yap cnm

slm hanimlar..bende 38.haftanin icindeyim..aksam vakti kanamam oldu biraz aam tekrarlamadi.acaba neden olabilir.?simdide bebgimin haeketlerini takip ediyorum cok aktif degil.bu kanama neyden olabilir acaba plesantedan olabilir mi?cunku plesantam on tarafta bunun icin sezeryan olman lazim demisti dr u. ayin 25 ine gun Verdi..aramadim da dr umu. beklesemmi ki yoksa arasam mi bu satte? :18:

Of bende de doguma 1hafta kala basladi doğum yapali 15 gün oldu hala geçmedi.sana sorularim olacak ilki ameliyat için hangi dr.a gittin ikincisi ameliyat kolay miydi..bu arada uzulme bol bol yuru.Allah bir avazda istedigin şekilde yavrunu kucaklamani nasip etsin.sevgilerimle

bebegin aktif değilse hic bekleme ara...o yonlendirsin seni...bu vakte kadar emek çekmiş beklemissin riske atma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…