- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
kızlar bebeğimi emziğe alıştırmamak için resmen direniyorum!! abartmıyorum 2 saat 3 saat kesintisiz emiyor, başlarda 10 dk da depoyu boşaltıyor gerisi oyun resmen. memeden çekince huysuzlaşıyor ağlıyor versem saatlerce boş boş emiyor. yani beni artık yalancı meme niyetine kullanıyor miniğimemzik de vermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım böyle bi durum yaşayan varmı aranızda
evet haklısın evdeki hesap çarşıya uymuyor, ilk doğumumda da eşime koca bi buket gülle gelmezsen çocuğu sana göstermem diye gırgır yapıyordum, adamcağız kocaman bir buket gülle gelmiş ben kendime geldiğimde güzelim bak sana güller aldım diye gösterdi, tabi ben genel anestezinin etkisiyle tepkisiz ruhsuz hıı haaa iyi taamam deyip küt bi daha uyumuşumşimdi epidural alcam sanırım ilki gibi olmaz, bu sefer yine istiyorum o koca buket güllerden hiçbirşey o kadar önemli değil de oğlumdan nasıl ayrılcam ağlamadan onu düşünüyorum, ben ağlarsam o dayanamaz çok etkilenir, ağlamamadan da durabilir miyim onu bilmiyorum, ama herkeslere tembihledim bebecik doğduğunda ilk defa oğlumun kucağına verin ve fotoğrafını çekin diye
yaw böyle istek üzerine çiçek gelince de insanın içine sinmiyor demi. keşke biz söylemeden düşünebilseler. benim bu ilk doğumumdu, bebek doğdu 5 günlük oldu artık ne kadar içime attıysam oturdum ağlama krizine girdim bu kadar değersizmiydim gözünde neden bir tane çiçek bile almadın bana doğum hediyesi olarak dedim. ertesi günü aldı geldi çiçek. inan hiç değeri yok. evin bir köşesinde duruyor. doğum yapan akrabalara çiçek yaptırıp götürüyorduk hastaneye geçmiş olsuna, akrabaya yaptığını kendi karısına yapmadı. neyse ben yine kötü oldum , o kadar içime dert ettim ki şu an bile ağlıyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum.
tatlımmm doğurdunmuu
Hiç korkmayın daha yeni suni sancıyla arkadaşım bebeğini kucağına aldı gayet iyiydi ama epidural de yaptırdı sadece açılma biraz uzunsuruyo ama ıcını ferah tut ınşallah hersey guzel olurmerhabalar arkadaşlar,
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. darısı başımıza inşallah.
bugün suyumun geldiği sanarak sabah acilen doktora gittim ama yanlış alarmmış. doktor bebeğin suyunun azaldığını, plasentanın kireçlendiğini artık bebeğin kilo alamadığını söyleyerek beni suni sancı ile doğuma hemen almak istediğini söyledi. beklenen doğum tarihim 17 mart ve pazartesiye kadar beklemek istiyorum dedim. doktor okey verdi bakalım pztye kadar bebeşim gelmezse suni sancı ile doğum başlatılmaya çalışılacak. bu suni sanci işinden korkuyorum ama inşallah herşey güzel olur.
Bugün kontrolümüz vardı, oğluşum 3.500 kg olmuş. 37+6 günlüğüz çok mu kilomuz ben nasıl normal doğurucamboyum da kısa. Çatı muayenesi oldum, hiç acımadı ve 1cm açılmam varmış, nst de sancım var. Dr eli kulağında dedi ama inşallah bi haftaya kalmaz doğururum ☺️
canım meraba nasılsın ?????kızlar bebeğimi emziğe alıştırmamak için resmen direniyorum!! abartmıyorum 2 saat 3 saat kesintisiz emiyor, başlarda 10 dk da depoyu boşaltıyor gerisi oyun resmen. memeden çekince huysuzlaşıyor ağlıyor versem saatlerce boş boş emiyor. yani beni artık yalancı meme niyetine kullanıyor miniğimemzik de vermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım böyle bi durum yaşayan varmı aranızda
maşallah kuzucuğuna
bdt miz aynıymış.
sorunumuzda: )
benimde kızım tombiş ve boyum kısa.
+kızımın boynunda kordon var :18:
doğumumu bekliyorum sabırsızlıkla :26:
aynı duygu hal ve düşüncelerdeyim ben de... kızım aşağı inmiş sanımyorum ki hergece doğum yolu gözüküyor sonra sabah oluyo dinleniorum felan yok ya dyorum bu cimcimenin hiç glmeye niyeti yok bilmiyorum artıkın..
bu haftasonu çatı muayenemiz var uygun mu diye..:18:
çok korkuyorum ama bazen de kapa gözünü tut nefesini takdigi ile geçecek yavrumu alıcam diyorum
Merhaba arkadaşlar ilkönce bütündoğum yapanlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.. ben 37+4 deyim çatı muayene gayet iyisi hiçbişe hissetmedim ama kızımın gelmeye niyeti yok gibi daha asagi inmemiş( dahabuyuk sıkıntıda basur cekiodum bugun ameliyata aldılar basurları aldılar acababenim gibi olan varmı doğumdoktorum doğumda sıkıntı olmasın diye yaptırdı
cnm bende de aynı sorun var ama doğumdan sonrayı bekletiyorlar.ameliyat nasıl geçti zor mu? iyileşebildin mi?
Merhaba arkadaşlar ilkönce bütündoğum yapanlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.. ben 37+4 deyim çatı muayene gayet iyisi hiçbişe hissetmedim ama kızımın gelmeye niyeti yok gibi daha asagi inmemiş( dahabuyuk sıkıntıda basur cekiodum bugun ameliyata aldılar basurları aldılar acababenim gibi olan varmı doğumdoktorum doğumda sıkıntı olmasın diye yaptırdı
bebegin aktif değilse hic bekleme ara...o yonlendirsin seni...bu vakte kadar emek çekmiş beklemissin riske atma...slm hanimlar..bende 38.haftanin icindeyim..aksam vakti kanamam oldu biraz aam tekrarlamadi.acaba neden olabilir.?simdide bebgimin haeketlerini takip ediyorum cok aktif degil.bu kanama neyden olabilir acaba plesantedan olabilir mi?cunku plesantam on tarafta bunun icin sezeryan olman lazim demisti dr u. ayin 25 ine gun Verdi..aramadim da dr umu. Bebbeklesemmi ki yoksa arasam mi bu satte? :18:
cok tesekkuler cvbin icin..simdi simdi hareketlenmeye basladi 1 saattir rahatsiz ediyordum tepki vermeey basladi beyfendi.ama cok korkuttu benibebegin aktif değilse hic bekleme ara...o yonlendirsin seni...bu vakte kadar emek çekmiş beklemissin riske atma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?